LOGITECH HYPERION FURY G402 PELIHIIRI

check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
FUSION ENGINE - NOPEAA SEURANTAA. Hienostunut tunnistintekniikka ultranopeaa pelaamista varten.

Kuvaus / LOGITECH HYPERION FURY G402 PELIHIIRI

 FUSION ENGINE - NOPEAA SEURANTAA

Hienostunut tunnistintekniikka ultranopeaa pelaamista varten. Hyperion Fury yhdistää optisen tunnistimen, jossa on Logitech Delta Zero™ -tekniikka, omaan Fusion Engine™ -hybriditunnisteeseemme mikä mahdollistaa yli 500 IPS:n seurantanopeuden

 8 OHJELMOITAVAA PAINIKETTA

Mukauta tyyliisi sopivaksi. Hiiren voi mukauttaa kahdeksan ohjelmoitavan painikkeen ansiosta. Kaikki toiminnot ovat kätesi ulottuvilla aina kranaatin heitosta varusteiden valitsemiseen. Halutessasi voit helpottaa käyttöönottoa Logitech Gaming Softwaren avulla.

 LENNOSSA MUUTETTAVA DPI

Neljä asetusta, jotta voit paremmin hallita pelaamistasi. Neljän DPI-asetuksen välillä voi vaihdella hetkessä. Voit esimerkiksi harjoittaa tarkkuusammuntaa (250 DPI) ja paeta sitten paikalta silmänräpäyksessä (4 000 DPI). Kun DPI-arvon voi vaihtaa lennossa, voit reagoida tarkasti ja joustavasti taistelun tuoksinassa.

 32-BITTINEN ARM-SUORITIN

Entistä fiksumpia. Hyperion Furyn ARM-suoritin antaa tehot Fusion Engine -tekniikalle, tuottaa uskomattoman seurantanopeuden ja mahdollistaa suosikkimakrojen tallentamisen ja toistamisen. Logitech Gaming Softwaressa voit luoda ja määrittää makroja, joita voi sitten käyttää vaivatta Hyperion Furyn avulla.

 1 MS PÄIVITYSNOPEUS

Jatkuva yhteydenpito. Kun päivitys tapahtuu millisekunnin välein, voit olla varma, että liikkeesi välittyvät USB-yhteyden kautta suurillakin nopeuksilla ilman rasittavia viiveitä.

 MUKAVA ULKOMUOTO

Maksimaalinen mukavuus maksimaaliselle peliajalle. G400s-klassikkomallin päivitetty versio on entistä toimivampi ja mukavampi. Kevyet materiaalit ja kumiset tarttumapinnat takaavat, että pelimaratonisi voivat kestää niin pitkään kuin haluat.

 NOPEAA NAPSAUTTELUA

Loistava herkkyys antaa sinulle edun. Erilliset ykkös- ja kakkospainike reagoivat erittäin herkästi. Kun napsauttelu sujuu nopeasti, voit testata taitojasi äärirajoilleen nauttiessasi tulitaisteluiden jännityksestä. Hyperion Fury erottuu edukseen napsauttelun nopeuden ja mukavuuden ansiosta.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Hiiri oikea- / vasenkätiselle Oikea
Tyyppi Hiiri
Tuotekoodi 910-004068
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206051775
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...