LOGITECH H540 USB HEADSET

Musta
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
PREMIUM-ÄÄNI PUHELUILLE JA MUSIIKILLE Laserviritetyt elementit ja sisäinen taajuuskorjain takaavat korkealaatuisen äänen.

Kuvaus / LOGITECH H540 USB HEADSET

PREMIUM-ÄÄNI PUHELUILLE JA MUSIIKILLE

Laserviritetyt elementit ja sisäinen taajuuskorjain takaavat korkealaatuisen äänen. USB-A-plug-and-play-liitettävyyden ansiosta voit alkaa nauttia musiikista, elokuvista ja puheluista täyteläisenä stereona heti paikalla. Kuulokkeissa sijaitsevien säädinten ja vaimennuksen merkkivalon ansiosta näet heti, onko mikrofoni vaimennettu.

HD-ÄÄNI

Laserviritetyt elementit ja sisäinen taajuuskorjain takaavat täyteläisen digitaaliäänen, joka mahdollistaa täydellisen uppoutumisen musiikkiin, peleihin ja puheluihin. Tätä plug-and-play-kuulokemikrofonia voidaan käyttää kaikkien USB-A-portillisten tai sovittimellisten PC- tai Mac-tietokoneiden kanssa ilman ohjelmiston asentamista.

MELUA SUODATTAVA MIKROFONI

Minimoi ei-toivotun taustahälyn ja mahdollistaa selkeät puhelut. Oikealla puolella sijaitseva mikrofoni voidaan sijoittaa niin, äänen sieppaus onnistuu optimaalisesti. Huomaamaton mikrofonivarsi voidaan painaa pannan alle pois tieltä, kun sitä ei tarvita.

SÄÄTIMET KUULOKKEISSA

Voit säätää puheluiden äänenvoimakkuutta tai vaimentaa äänen kokonaan oikeaan korvakuppiin sijoitetuilla helppokäyttöisillä säätimillä. Vahvista vaimennus kuulokemikrofonin johdossa näkyvän merkkivalon avulla.

PEHMUSTETTU KÄYTTÖMUKAVUUS

Huippumukava, säädettävä muotoilu. Pehmustettu keinonahkainen panta ja korvakupit tuntuvat hyvältä tuntienkin kuuntelun jälkeen.

USB-A-YHTEYS

USB-liitäntä mahdollistaa helpon liittämisen ja käytön. Yhdistä USB-A-liitin tietokoneeseen, niin voit nauttia samassa keskusteluista, elokuvista tai musiikista täyteläisenä stereona.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Laitteen liitäntä Langaton
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Ei
Tyyppi Headset
Tuotekoodi 981-000480
Korkeus (mm) 180
Leveys (mm) 215
Syvyys (mm) 78
Paino (kg) 0.12
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206038868
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...