LOGITECH Z623 SPEAKER SYSTEM

980-000403
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

THX-sertifioitu ääni ja jykevä basso. Tämän 2.1-kaiutinjärjestelmän 400 watin huipputeho ja 200 watin RMS-teho takaavat voimakkaan äänentoiston. Yhdistä jopa kolmeen yhteensopivaan laitteeseen 3,5 mm:n tuloliitännöillä ja RCA-tuloliitännällä. Kaikki säätimet ovat helposti käden ulottuvilla oikeassa satelliittikaiuttimessa. 

Kuvaus / LOGITECH Z623 SPEAKER SYSTEM

THX-SERTIFIOITU ÄÄNI JA JYKEVÄ BASSO

Tämän 2.1-kaiutinjärjestelmän 400 watin huipputeho ja 200 watin RMS-teho takaavat voimakkaan äänentoiston. Yhdistä jopa kolmeen yhteensopivaan laitteeseen 3,5 mm:n tuloliitännöillä ja RCA-tuloliitännällä. Kaikki säätimet ovat helposti käden ulottuvilla oikeassa satelliittikaiuttimessa.THX-SERTIFIOITU ÄÄNI

Suunniteltu heti käyttövalmiiksi ja tarjoamaan virheetön kuuntelukokemus. Nämä THX®-sertifioidut kaiuttimet on viritetty tarkasti tuottamaan alkuperäisesityksen veroinen kuuntelukokemus olohuoneessasi.

 400 WATTIA TEHOKASTA ÄÄNENTOISTOA

400 watin huipputeho ja 200 watin RMS-teho takaavat voimakkaan äänentoiston. Tämän 2.1-järjestelmän avulla uppoudut kirkkaan äänen ja jylisevän basson maailmaan kuunnellessasi musiikkia, katsoessasi toimintaelokuvaa tai pelatessasi suosikkipeliäsi. Nauti voimakkaasta äänestä, joka kuuluu ja tuntuu.


MONIA LIITÄNTÄ-VAIHTOEHTOJA

Tukee useita samanaikaisia tuloliitäntöjä, kuten 3,5 mm:n tuloliitäntää ja RCA-tuloliitäntää. Kaiutinjärjestelmään voi yhdistää jopa kolme yhteensopivaa laitetta, kuten pelikonsolin, television ja tietokoneen. Johtoja ei tarvitse irrottaa äänilähdettä vaihdettaessaKAIKKI SÄÄDÖT SORMIESI ULOTTUVILLA

Virtapainike, äänenvoimakkuuden säätö, bassotoisto, kuulokeliitäntä sekä AUX-liitäntä sijaitsevat kätevästi oikeanpuoleisessa satelliittikaiuttimessa.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Nimellisteho (W) 200
Äänilähdon kanavat 2.1 kanavaa
Langaton subwoofer Kyllä
Väri Musta
Bluetooth EI
WIFI Ei
Kaukosäädin Ei
Tyyppi Tietokonekaiutin
Tuotekoodi 980-000402
Korkeus (mm) 284
Leveys (mm) 305
Syvyys (mm) 266
Paino (kg) 8.75
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206024823
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...