ASUS ROG BALTEUS PELIHIIRIMATTO

check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Valaise pelikenttäsi. Pelikäyttöön suunniteltu ROG Balteus -hiirimatto on varustettu 15:llä Aura Sync -RGB-valaistusalueella, jotta voit valaista työpöytäsi omalla tyylilläsi.

Kuvaus / ASUS ROG BALTEUS PELIHIIRIMATTO

Valaise pelikenttäsi 

Pelikäyttöön suunniteltu ROG Balteus -hiirimatto on varustettu 15:llä Aura Sync -RGB-valaistusalueella, jotta voit valaista työpöytäsi omalla tyylilläsi. Koska hiirimaton laaja pystysuuntainen mikroteksturoitu pinta tekee liikkeenseurannasta ultranopeaa, vastustajien nitistäminen sujuu äärimmäisen tarkasti. USB-passthrough-liitännällä ja luistamattomalla kumipohjalla varustettu Balteus-hiirimatto on täydellinen lisä kaikenlaisiin pelikokoonpanoihin. 


15 aura-sync valaistusaluetta 

ROG Balteus -hiirimaton yksilöllisiksi kustomoitavat 15 RGB-valaistusaluetta tarjoavat sinulle mahdollisuuden valaista työpöytäsi dynaamisilla väreillä sekä synkronoida kaikki Aura Sync -laitteesi ja luoda upeita valaistuskokonaisuuksia. Laitteessa on kiinteä painike, jonka avulla voit säätää valoefektejä tai kirkkautta lennosta ja jatkaa pelaamista uudella tyylillä.


Pelaamiseen optimoitu pystysuuntainen pinta 

ROG Balteus -hiirimaton laaja (320x370 mm) pystysuuntainen muoto tarjoaa runsaasti tilaa miellyttävään hiirenliikutteluun jopa silloin, kun olet lataamassa yhteensopivaa laitetta. Hiirimaton kova mikroteksturoitu pinta mahdollistaa ultranopean liikkeenseurannan, ja se on optimoitu tekemään hiiren toiminnasta tarkkaa sensoriasetuksista riippumatta. Liitännät on sijoitettu hiirimaton vasempaan yläkulmaan, jotta johdot pysyvät poissa tieltä.


Tyylikäs luistamaton kumipohja 

Luistamaton ROG-tekstikuvioinen kumipohja pitää ROG Balteus -hiirimaton tiukasti paikoillaan kiihkeimpienkin pelisessioiden aikana. 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Tyyppi Pelihiirimatto
Tuotekoodi 90MP0110-B0UA00
Korkeus (mm) 7.9
Leveys (mm) 320
Syvyys (mm) 370
Paino (kg) 0.79
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4718017059954
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...