ASUS ROG STRIX EDGE PELIHIIRIMATTO

check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Tarkkaa tähtäystä. Kukaan ei halua ampua huteja pelatessaan, varsinkaan jos hiirimatto on syypää. ROG Strix Edge Nordic Limited Edition onneksi varmistaa, että tämä ei enää ole huolena.

Kuvaus / ASUS ROG STRIX EDGE PELIHIIRIMATTO

Tarkkaa tähtäystä 

Kukaan ei halua ampua huteja pelatessaan, varsinkaan jos hiirimatto on syypää. ROG Strix Edge Nordic Limited Edition onneksi varmistaa, että tämä ei enää ole huolena. Pikkutarkasti punottu tekstiilipinta toimii täydellisesti sekä laser- että optisten sensorien kanssa, jolloin hiiren liike on tarkkaa ja nopeaa. Pinta varmistaa myös sen, että pelihiiresi liukuu maton päällä sulavasti. Pikselintarkka kontrolli on taattu asetuksilla kuin asetuksilla. 


Tehty kestämään 

ROG Strix Edge Nordic Limited Editionin musta kumipohja tarttuu allaan olevaan pintaan, joten enää ei tarvitse huolehtia hiirimaton lähtevän vahingossa seikkailemaan kesken pelin. Kontrolli pysyy koko ajan, vaikka pelisessio olisi miten intensiivinen. Rispaantumista estävä ompelutekniikka suojaa hiirimattoa vuosienkin käytön ajan.


Liikkeen vapaus 

ROG Strix Edge Nordic Edition on helposti mukana kulkeva hiirimatto, mitoiltaan 450 x 400 mm, ohut ja kevyt, ja se tarjoaa vankan peliperustan missä ja milloin tahansa. Tämä ei kuitenkaan ole pointti, koska ROG Strix Edge Nordic Limited Edition on suunniteltu tarjoamaan supersulavaa liukumista, riittävästi kitkaa ja tarpeeksi tilaa hiiren liikkeille. Hiirimaton sijoittamiseen on myös joustavasti vaihtoehtoja; sen voi asettaa pöydänreunan yli, jotta terävät reunat eivät käy käsivarteen, ja silti tilaa hiiren liikuttamiseen on enemmän kuin tarpeeksi.  Kaiken kaikkiaan tuloksena on mitä mukavin pelikokemus, kun hiirimatto tarjoaa mahdollisuudet korkeaan suorituskykyyn missä tahansa pelitilanteessa 

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Pelihiirimatto
Tuotekoodi 90MP00T0-B0UA00
Korkeus (mm) 2
Leveys (mm) 400
Syvyys (mm) 450
Paino (kg) 0.26
EAN-koodi 4712900759310
Asiakkaidemme mielipiteet
  1. Otsikko
    Valtava matto. Vaatii oman pöydän yksinään

    Arvostelija

    lähetetty

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...