PIONEER VSX-LX505B 9.2 AV-VAHVISTIN

PIONEER VSX-LX505B 9.2 AV-VAHVISTIN

MUSTA
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Pioneer VSX-LX505 ELITE 9.2 -kanavainen AV-vastaanotin tarjoaa jopa 11,2 kanavaa ja 120 wattia tehoa kanavaa kohden, IMAX® Enhanced Audio -äänen ja Dirac Live® Room Correctionin.

Kuvaus / PIONEER VSX-LX505B 9.2 AV-VAHVISTIN

Pioneer VSX-LX505 ELITE 9.2 -kanavainen AV-vastaanotin tarjoaa jopa 11,2 kanavaa ja 120 wattia tehoa kanavaa kohden, IMAX® Enhanced Audio -äänen ja Dirac Live® Room Correctionin.

Se tarjoaa moniulotteisen jännityksen kotiteatteriisi. Dirac Live® Room Correction -toiminnolla varustettu VSX-LX505 säätää äänen tilan ja kaiuttimien mukaan samalla, kun se tarjoaa parannetun musiikin toiston, dialogin ja syvemmän basson.

Ylitä yhteen huoneeseen rajattu kokemus – Pioneer Elite VSX-LX505 AV-vastaanotin tuo elokuvalaatuisen äänen ja kuvan useisiin huoneisiin todellista kotiviihdettä varten.


Dirac Live Room -korjaus

Huippuluokan digitaalinen huonekorjaustekniikka parantaa äänen yleistä suorituskykyä koko taajuuskaistalla ilman lisäpäivityksiä. Dirac Live kalibroi äänen automaattisesti huoneessasi käyttämällä joko älypuhelinta ja mukana tulevaa langallista mikrofonia tai käytännössä langattomasti Dirac Live PC- tai MacOS*-sovelluksella ja kolmannen osapuolen USB-mikrofonilla (ei sisälly toimitukseen). Dirac Live vapauttaa kaiuttimiesi täyden potentiaalin missä tahansa kuuntelutilassa ja tarjoaa ainutlaatuisen koskemattoman kuuntelukokemuksen. Nyt saat tarkemman mittauksen Surround Sound -järjestelmäsi paikoista, jotta se olisi tarkempi ja tasapainoisempi ja saat paremman tuloksen, kun viiveajan ylärajaa on nostettu 20 millisekunnista 50 millisekuntiin.


*Laitteen on oltava yhteydessä Internetiin ja samaan verkkoon kuin AVR:n.


HDMI® 2.1 ja 8K

HDMI® 2.1 on uusin HDMI®-spesifikaation päivitys ja tukee useita korkeampia videoresoluutioja ja virkistystaajuuksia, mukaan lukien 8K60 ja 4K120, sekä dynaamisia HDR-formaatteja. 8K tarjoaa erittäin mukaansatempaavan katselukokemuksen 2x 4K:n vaaka- ja pystyresoluutiolla ja 4 kertaa enemmän pikseleitä; ja yhdistettynä 60 Hz:n virkistystaajuuteen mahdollistavat sujuvan ja terävän sisällön katselun nopealla toiminnalla. HDMI 2.1 8K:lla varmistaa, että järjestelmäsi on valmis saamaan selkeimmän ja puhtaimman saatavilla olevan kuvan sekä nyt että jatkossa.


TÄRKEÄ 4K-PELIKOKEMUS

4K/120 mahdollistaa erittäin nopean liikkeen UHD-kuvien olevan teräviä ja veitsenteräviä; ja urheilu, toimintaelokuvat ja korkean suorituskyvyn pelit hyödyttävät merkittävästi. Tämä vastaanotin tukee parempaa suorituskykyä suoratoistolaitteista, kuten uusimmasta Apple TV:stä.


IMAX® Enhanced MODE

IMAXin digitaalisesti uudelleenmasteroitu kotiympäristöön tarkoitettu sisältö on luotu tarjoamaan samat terävät 4K HDR -kuvat ja voimakas ääni, aivan kuin elokuvantekijä on halunnut. Pioneer Eliten IMAX-tila on tarkasti optimoitu toistamaan digitaalisesti remasteroitua sisältöä, jotta se tarjoaa maan parhaan katselu- ja kuuntelukokemuksen.


Sisäänrakennetut suoratoistomusiikkipalvelut ja nopeampi Wi-Fi

Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn ja Pandora® on sisäänrakennettu järjestelmään.


Kaksisuuntainen langaton Bluetooth®-tekniikka

Tämä AVR voi lähettää ja vastaanottaa ääntä langattoman Bluetooth-tekniikan kautta. Bluetooth-yhteys suoratoistolaitteesi ja Pioneerin AV-vastaanottimen välillä on nyt entistäkin parempi, joten voit muodostaa yhteyden laitteeseesi ja ohjata sitä langattomasti helposti. Suoratoista laitteestasi vastaanottimeen käyttämällä SBC- tai AAC-koodekkeja tai lähetä AVR:n kautta toistettavaa ääntä yhteensopiviin langattomiin kuulokkeisiin käyttämällä SBC-, aptX™️- tai aptX HD-koodekkeja, mukaan lukien 24-bittinen ääni aptX HD:n kautta. Uusimman sukupolven Bluetoothin parannetut tiedonsiirtoominaisuudet takaavat selkeän ja luotettavan äänentoiston, joten kuulet suosikkikappaleesi juuri niin kuin äänitysinsinööri on halunnut.


Sisäänrakennettu monivyöhyke suoratoisto ja ääniohjaus

Tämä AV-vastaanotin integroituu helposti olemassa olevaan Smart Home -ekosysteemiin, mukaan lukien Apple Airplay, Alexa, Google-sovellukset ja monet muut. Saat erittäin suorituskykyisen ja yhteensopivan verkkosoittimen, joka voi suoratoistaa suosikkejasi missä tahansa kotonasi jopa 8K60-resoluutiolla.**

*Puhekäskyihin tarvitaan kolmannen osapuolen tekoälylaite - myydään erikseen

***8K60 vain Zone 1/Zone 2 tuottaa vain 4K120 resoluution, kun käytetään kahta erillistä HDMI-lähdettä


MCACC Auto Room Tuning, jossa on Auto Phase Control Plus

MCACC säätää ääntä kuunteluhuoneen ja kaiuttimien mukaan ja luo myös selkeämmän äänen vaimentamalla seinien tai katon ja lattian välissä esiintyviä seisovia aaltoja. Jopa yhdeksän paikan mittaus voidaan tallentaa laajalle kuuntelualueelle. Auto Phase Control Plus* analysoi vaihe-eron reaaliaikaisesti ja kompensoi automaattisesti LFE:n ja pääsignaalien välistä eroa tarjoten vahvan basson ja selkeän korkeataajuisen äänen.


Roon-testattu

Roon toistaa tuhansilla USB-, Airplay- ja Chromecast-laitteilla, mutta Roon-tiimi profiloi Roonin testaamat laitteet yksinkertaisen asennuksen ja vaivattoman päivittäisen käytön varmistamiseksi. Jos omistat Roon-testatun laitteen, voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen sen kanssa.


Valmiina DTS Play-Fi® -monihuoneääneen

DTS Play-Fi:n avulla voit nauttia korkealaatuisesta musiikista yhdistetyistä verkkopalveluista, verkkomediapalvelimista ja laitekirjastostasi Wi-Fi®-yhteyden kautta mihin tahansa yhteensopiviin tuotteisiin käyttämällä Onkyo Music Control -sovellusta iPadille, iPhonelle ja Android-älypuhelimille. /tabletit. DTS Play-Fi voi synkronoida musiikin joka huoneessa. Jokainen perheesi jäsen voi käyttää omaa laitettaan kuunnellakseen musiikkiaan huoneessa tai huoneryhmässä. DTS Play-Fi:n avulla voit rakentaa kattavan usean huoneen ekosysteemin, joka täyttää käytännössä kaikki tarpeet.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Äänilähdon kanavat 9.2 kanavaa
Bluetooth Kyllä
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 8
WIFI Kyllä
Väri Musta
Tyyppi Vahvistin
Tuotekoodi VSXLX505B
Korkeus (mm) 185
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 386
Paino (kg) 13
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211159240
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...