CANON CANOSCAN LIDE 300 SKANNERI

CANON CANOSCAN LIDE 300 SKANNERI

Loppuunmyyty verkkokaupasta
Pienikokoinen, tyylikäs ja edullinen skanneri kotiin tai toimistoon.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / CANON CANOSCAN LIDE 300 SKANNERI

Pienikokoinen, tyylikäs ja edullinen skanneri kotiin tai toimistoon
Pienikokoisessa, kevyessä ja tyylikkäässä A4-tasoskannerissa on 4 pikapainiketta, joiden käyttö on helppoa ja vaivatonta. Sopii erinomaisesti korkearesoluutioiseen skannaukseen kotona tai toimistossa.


Tyylikäs ja pienikokoinen
Tyylikäs ja kompakti CanoScan LiDE 300 painaa vain 1,7 kiloa ja mahtuu hyvin pieneenkin toimistoon. Et tarvitse erillistä virtalähdettä – voit käyttää tietokoneen USB-liitäntää.


Helppokäyttöinen
Automaattinen skannaus, kopiointi, lähettäminen sähköpostitse ja PDF-tiedoston luonti sujuu helposti 4 EZ -pikapainikkeella.


Nopeat tulokset
Skannaus onnistuu huippunopeasti CanoScan LiDE 300:n ansiosta. Säästä aikaa ja paranna tuottavuuttasi – saat A4-koon ja 300 dpi:n tarkkuuden kuvan alle 10 sekunnissa.


Vaikuttavaa laatua
Poista kirjan tai aikakauslehden selkämyksen aiheuttamat varjot ja varmista jopa 2400 x 4800 dpi:n tarkkuuden teksti ja valokuvat asiakirjojen ja valokuvien automaattisen korjauksen ansiosta*.


Nopea käyttö pikapainikkeella
Automaattisen skannaustoiminnon ansiosta samoja asetuksia voi käyttää kerta toisensa jälkeen, joten asiakirjojen ja valokuvien skannaus onnistuu yhdellä painalluksella. 

Tekniset Tiedot

Tyyppi Skanneri
Tuotekoodi CANOSCAN LIDE 300
Korkeus (mm) 42
Leveys (mm) 250
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 4549292119770
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...