SONY WH-1000XM4 LANGATTOMAT VASTAMELUKUULOKKEET

SONY WH-1000XM4 LANGATTOMAT VASTAMELUKUULOKKEET

MUSTA
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Älykkäät ja intuitiiviset WH-1000XM4-kuulokkeet tarjoavat entistäkin paremman, alan johtavan hälynpoiston, upean äänenlaadun ja älykkään kuuntelukokemuksen, joka mukautuu sijaintiisi ja toimintaasi.

Kuvaus / SONY WH-1000XM4 LANGATTOMAT VASTAMELUKUULOKKEET

Muista rekisteröidä uusi Sony ääni tuotteesi täällä: My Sony | My Sony - Kirjaudu tai rekisteröidy | Sony  saadaksesi viimeisimmät uutiset ja tarjoukset, tuoteneuvot ja -vinkit sekä pääsyn Sonyn tukiverkostoon.


Alan johtava hälynpoisto

WH-1000XM4-kuulokkeiden paras hälynpoisto toimii niin pitkillä lennoilla kuin kahviloissakin ja estää entistä enemmän korkeita ja keskitaajuuksisia ääniä.


Optimoiva hälynpoisto

Maksimaalisen hälynpoiston varmistamiseksi WH-1000XM4-kuulokkeissa yhdistyy kaksi tekniikkaa: sinua varten suunniteltu henkilökohtainen hälynpoiston optimointi ja lentomatkustamista varten suunniteltu ilmanpaineen optimointi.


Langaton vapaus, huippuäänenlaatu

LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa suurimmalla 990 kb/s: n nopeudella kuin perinteinen Bluetooth-äänentoisto. Voit nauttia korkean resoluution sisällöstä ja poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka yltää lähelle korkealaatuista langallista yhteyttä.


Älykäs kuuntelutekniikka parantaa kuuntelukokemusta

WH-1000XM4-kuulokkeiden älykkäät tekniikat luovat saumattoman handsfree-kuuntelukokemuksen. Voit esimerkiksi käyttää Speak-to-Chat-ominaisuutta, joka keskeyttää musiikin puhumisen ajaksi. Etäisyyden tunnistin ja kaksi kiihtyvyydentunnistinta puolestaan tunnistavat, milloin kuulokkeet ovat päässäsi, jotta voit nauttia mukautuvasta toistosta.


Mukavuutta arkeen Speak-to-Chatilla

Heti kun puhut jollekulle, Speak-to-Chat pysäyttää musiikin toiston automaattisesti ja päästää ympäristön ääniä sisään. Voit keskustella helposti koskematta kuulokkeisiin. Tarkkaan äänenkuuntelutekniikkaan perustuva ominaisuus käyttää kuulokkeiden viittä mikrofonia ja edistynyttä äänisignaalinkäsittelyä puheäänesi tunnistamiseen ja siihen reagoimiseen. Kun keskustelu päättyy, musiikin toisto jatkuu automaattisesti.


Täydellistä mukavuutta koko päiväksi

WH-1000XM4-kuulokkeissa yhdistyvät tyyli ja mukavuus. Erittäin pehmeät ja painamattomat uretaanista valmistetut korvatyynyt jakavat paineen tasaisesti ja istuvat päässä tukevasti. Kevyen rakenteensa ansiosta kuulokkeet ovat lähes huomaamattomat.


Pitkäkestoinen akku ja nopea lataus

Huikean 30 tunnin akunkeston ansiosta virtaa riittää pitkällekin matkalle. Jos lataamiseen on vain vähän aikaa, valinnaisella verkkolaitteella ehdit ladata virtaa 5 tunniksi 10 minuutissa.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Laitteen liitäntä Langaton
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Vastamelukuulokkeet
Tuotekoodi WH1000XM4B
Paino (kg) 0.25
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4548736112117
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...