CANON IMAGEFORMULA P208II ASIAKIRJASKANNERI

check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Pienikokoinen ja tyylikäs P-208II-mobiiliskanneri on täydellinen valinta liikkuvaan työntekoon ja kotikäyttäjille. 10 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite ja nopea kaksipuolinen skannaus takaavat tuottavan työskentelyn.

Kuvaus / CANON IMAGEFORMULA P208II ASIAKIRJASKANNERI

Pienikokoinen ja tyylikäs P-208II-mobiiliskanneri on täydellinen valinta liikkuvaan työntekoon ja kotikäyttäjille. 10 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite ja nopea kaksipuolinen skannaus takaavat tuottavan työskentelyn.

Erittäin tehokas mobiiliskannaus

Pieni ja tehokas P-208II skannaa kaksipuolisesti jopa 16 mallisivua minuutissa. Integroitu 10 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite mahdollistaa tehokkaan eräskannauksen ja sopii erinomaisesti sopimusten ja niihin liittyvien asiakirjojen skannaamiseen. P-208II on vain hiukan tavallista viivainta suurempi ja painaa vain 600 g, joten se kulkee kätevästi mukana. USB-virransyötön ansiosta voit työskennellä tehokkaasti niin kotona kuin liikkeellä ollessasi.

Skannaa helposti ja kätevästi liikkeellä ollessasi

Tyylikäs, kompakti ja erittäin kevyt P-208II on helppokäyttöinen ja tehokas laite. Sisäisen CaptureOnTouch Lite -ohjelmiston ansiosta skannaus käy kätevästi ilman ladattavia lisäohjelmistoja tai -ohjaimia. Skannaustoiminnot ja parannettu kuvakepohjainen käyttöliittymä tekevät skannauksesta entistäkin helpompaa. Monipuoliset laajennukset SugarSync-, OneDrive- ja Dropbox- sekä Google Drive™-, Evernote- ja SharePoint-sovelluksille helpottavat suosikkiohjelmistojen käyttöä entisestään.

Monenlaisten asiakirjojen skannaukseen

P-208II-skannerilla voi skannata yhtä hyvin tavallisia A4-asiakirjoja kuin epäsäännöllisen muotoisia materiaaleja, kuten kohokuvioituja kortteja. P-208II on täydellinen varuste liikkuvaan käyttöön. Skannaa laskut ja dokumentit kotona tai muunna muistot digitaaliseen muotoon skannaamalla vanhat valokuvat laadukkaiksi digikuviksi erikoistoiminnon avulla, joka tallentaa kuvat mahdollisimman alkuperäisen kaltaisina.

Helppo kuvankäsittely

Automaattisen värintunnistuksen, tekstin suunnan tunnistuksen, tekstinparannuksen ja muiden P-208II-skannerin kuvankäsittelytoimintojen avulla saat laadukkaita kuvia ja säästät arvokasta aikaa. Skannaus onnistuu kätevästi täysin automaattisen tilan avulla, joka lataa ja asentaa automaattisesti tilanteeseen parhaiten sopivat asetukset. Aseta vain asiakirjat ja skannaa!

Monipuolinen langaton skannaus

P-208II-skannerin ja Wi-Fi- ja virtalähdelisävaruste WU10:n avulla voit skannata missä vain. Lisävarusteen avulla voit skannata asiakirjoja langattomasti suoraan puhelimeen, tablet-laitteeseen tai pöytäkoneeseen tai jakaa skannerin käyttäjäjoukolle tai laiteryhmälle verkkopalvelimen tai reitittimen kautta.

CaptureOnTouch Mobile -sovellus

Tehokkaalla CaptureOnTouch -mobiilisovelluksella voit skannata joustavasti suoraan iPhone®-, iPad®- tai Android-laitteeseen. Säästä aikaa yhden pyyhkäisyn kaksipuolisella asiakirjaskannauksella. Ilmainen sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Monitoimilaite Ei
WIFI Lisävarusteena
Tyyppi Skanneri
Tuotekoodi 9704B003
Korkeus (mm) 40
Leveys (mm) 312.5
Syvyys (mm) 56.5
Paino (kg) 0.6
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 4528472106366
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...