SENNHEISER MOMENTUM 4 WIRELESS OVER-EAR KUULOKKEET 

SENNHEISER MOMENTUM 4 WIRELESS OVER-EAR KUULOKKEET 

Musta
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Mukautuva vastamelu

Akunkesto jopa 60 h

Mukautettava ääni

Intuitiiviset kosketusohjaimet

Kuvaus / SENNHEISER MOMENTUM 4 WIRELESS OVER-EAR KUULOKKEET 

Sennheiser-laatua

Sennheiser Momentum 4 Wireless -langattomissa over-ear-vastamelukuulokkeissa on huippulaatuinen äänentoisto ja voit nauttia lempimusiikistasi yhdellä latauksella jopa 60 tunnin ajan. Aktiivinen vastamelutoiminto varmistaa, että voit uppoutua täysillä musiikin ja viihteen pariin meluisissakin ympäristöissä.


Mukautuva vastameluominaisuus

Uppoudu musiikin kirkkauteen ja yksityiskohtiin sekä puheluihisi häiriöttä mukautuvan melunvaimennuksen avulla. Mukautuva melunvaimennus säätää vastamelutoiminnon voimakkuutta ympäröivän melutason ja -tyypin mukaan. Transparency Mode -kuuntelutilan ansiosta voit myös pysyä tietoisena ympäristön äänistä ja kuunnella samalla lempisisältöäsi.


Kristallinkirkkaat puhelut ja optimaalinen ääni

Neljä laadukasta mikrofonia nappaavat puheäänen tarkasti ja vähentävät tuulesta johtuvaa kohinaa, jolloin voit puhua kristallinkirkkaita puheluita tuulisessakin säässä ja käyttää ääniavustajaa vaivatta. SBC-, AAC- ja aptX Adaptive -tuki varmistaa, että ääni pysyy aina optimaalisena laitteesta riippumatta.


Mukautettava ääni

Ääni on mahdollista mukauttaa yksilöllisesti omaan kuuloosi sopivaksi, jotta voit nauttia aina täydellisistä ääniasetuksista. Älypuhelinsovelluksesta löydät taajuuskorjaimen, esiasetukset, äänitilat ja Sound Personalization -ominaisuuden.


Älykäs ohjaus

Intuitiivisen kosketusohjaimen avulla voit hallita musiikkia, äänenvoimakkuutta ja puheluita - tai lataa ilmainen älypuhelinsovellus ja muokkaa asetuksiasi, kytke ANC päälle tai muuta taajuuskorjaimen asetuksia. Kuulokkeissa on lisäksi Auto On/Off-virrankatkaisu, joka säästää akkua sammuttamalla kuulokkeet 15 minuutin käyttämättömyyden jälkeen.. Lisäksi kun kuulokkeet otetaan pois korvilta hetkeksi, toisto keskeytyy automaattisesti.


Ensiluokkainen mukavuus

Pehmeän tekstiilihihnan ja huippulaatuisten korvakuppien ansiosta kuulokkeet tarjoavat parhaan mahdollisen mukavuuden useammankin tunnin kuuntelun jälkeen. Säilytys on helppoa taitettavan muotoilun ja mukana tulevan kovakantisen säilytyskotelon ansiosta.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Laitteen liitäntä Langaton
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Sankakuulokkeet
Tuotekoodi M4AEBT
Korkeus (mm) 46
Leveys (mm) 195
Syvyys (mm) 180
Paino (kg) 293
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4260752330435
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...