Ajankohtaista COVID-19 tietoa

Me Veikon Koneella olemme pitäneet huolen, että myymälöihimme on turvallista tulla. Seuraamme ja noudatamme tiiviisti viranomaisten ohjeita ja suosituksia liittyen vallitsevaan koronapandemiaan. Tarjoamme asiakkaillemme käsidesiä ja kasvomaskeja. Myyjillämme on käytössä kasvomaskit. Rajoitamme myös asiakasmääriä suositusten mukaisesti.

Voit halutessasi tilata tuotteen myös puhelimitse. Tällöin myyjämme tuo Sinulle tuotteen parkkipaikalle tai vaikkapa kotiovelle. Myös laitteiden paikalle asennus ja vanhojen poisvienti onnistuu noudattaen samoja turvallisuuskäytäntöjä. Katso tästä lähimmän Veikkosi yhteystiedot.

Vaikka teemme kaikkemme niin toivomme vastuullisuutta myös Teiltä ja pyydämme, että asiakkaat tulisivat myymälään ainoastaan terveenä. Myös turvavälejä tulee kunnioittaa.

Verkosta ostaminen toimii normaalisti. Tilanne ei ole vaikuttanut toimitusaikoihin. Voit olla täysin huoletta, sillä virus ei tartu pakettien pinnalta.

Mikäli mieltäsi askarruttaa turvalliseen asioimiseen liittyvät asiat, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelun yhteystiedot saat klikkaamalla tästä.

Sivu päivitetty 18.1.2022

Puhtaat kädet

Myymälöissä on käsidesiä, jolla voit desinfioida kätesi ennen ja jälkeen ostoksien.

Muistetaan turvavälit

Muistetaan pitää vähintään 2 metrin turvavälit toisiin ihmisiin.

Pidetään maskeja

Kasvomaski on tehokas tapa ehkäistä viruksen leviämistä. Muista pitää maskia kasvoilla asioidessasi myymälässä. Saat meiltä tarvittaessa maskin.
Copyright © 2021 Veikon Kone