Miele pyykinpesukoneet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Miele pyykinpesukoneet

Mielen modernit pyykinpesukoneet

Pyykinpesu ja pyykinkuivaus on kodin askareista tärkeimpien joukossa, ja nykypäivän kiireiden keskellä on tärkeää pystyä hoitamaan myös pyykinpesu vaivattomasti. Kun kotona on tarpeisiin sopiva pyykinpesukone, on vaatteiden puhtaanapitokin entistä hauskempaa. Veikon Koneelta löydät mielen pyykinpesukoneita kaikenkokoisiin tarpeisiin ja pienemmällekin budjetille sopivaan hintaan.


Mielen edestä täytettävät ja päältä täytettävät pyykinpesukoneet

Mielen edestä täytettävät pesukoneet sopivat niin perheille kuin muihinkin isoihin tarpeisiin. Päältä täytettävät pesukoneet, joihin pestävät pyykit laitetaan laitteen päällä olevan luukun kautta, ovat erinomainen valinta pieniin ja kapeisiin tiloihin, kuten yksiöihin ja pienempiin kotitalouksiin. Päältä täytettävien pesukoneet ovat usein myös sopivampia pienempiin budjetteihin ja pyykkimääriin per pesukerta


Mielen kuivaavat pyykinpesukoneet

Mieleltä löydät myös kuivaavat pesukoneet jotka on suunniteltu tekemään arjesta entistä helpompaa ja sopivat mainiosta myös ahtaisiin tiloihin. Kuivaavien pesukoneiden ansiosta pyykkiä ei tarvitse kuivata erikseen telineillä tai kuivausrummussa, sillä laite yhdistää pyykinpesukoneen ja kuivausrummun hyödyt


Mielen patentoitu kennorumpu

Mielen patentoidun kennorummun kennopintarakenteen ansiosta rummun ja tekstiilien väliin syntyy ohut vesikalvo. Pyykki liukuu sillä kevyesti ja sitä käsitellään optimaalisen huolellisesti. Pienemmät, hiotut reiitykset rummun reunalla myös edesauttavat tekstiilien hellävaraista käsittelyä: ei nyppyyntymistä eikä silmukkapakoa. WFK-tutkimuslaitos on vahvistanut, että Mielen kennorumpu käsittelee pyykkiä optimaalisen hellävaraisesti.


Asennus ja kotiinkuljetus

Osalle tuotteistamme on saatavilla asennuspalvelu ja kotiinkuljetuspalvelu suoraan verkkokaupastamme, asennuksen takuu on 3kk ja saatavuus näkyy tuotteen sivulla. Lue lisää Veikon asennus- ja kotiinkuljetus palvelusta tästä.


Muut Mielen kodinkoneet

Katso kaikki Mielen tuotteet täältä. Veikon valikoimasta löydät Mielen muita tuotteita kuten jääkaapit ja pakastimet, astianpesukoneet, lattialiedet, uunit ja tasot, ja muut pienkoneet ruoanlaittoon ja siivoamiseen.