Kierrätä laitteet helposti ja turvallisesti

 

 

Veikko kierrättää kaikenlaiset kodin elektroniset laitteet. Ei väliä kuinka vanha tai suuri laite on, me kierrätämme ne. Kierrätettävien laitteiden ei myöskään tarvitse olla ostettu meiltä. Voit tuoda kierrätettävän laitteen lähimpään Veikon Kone myymälään täysin maksutta. Älä heitä laitteita sekajätteeseen ja vältä epämääräisiä keräyspisteitä kuten pihojen avolavoja. Näin varmistut, että laitteet kierrätetään asianmukaisesti ja ensisijaisesti Suomessa.

 

Kierrätykseen tuotavat laitteet ovat tyypillisesti vanhoja, rikkinäisiä tai muuten tulleet elinkaarensa päähän, joten ne yleensä murskataan ja hyödynnetään uudelleen materiaaleina. Materiaaleista jopa 99 prosenttia käytetään uudelleen teollisuuden raaka-aineina.

 

Henkilökohtaista tietoa sisältävät elektroniikkatuotteet, kuten puhelimet ja tietokoneet kerätään lukittuihin data-SER-astioihin. Keräysastioissa on kuljetussinetti, jolla varmistetaan, että keräysastiaa ei ole avattu ennen käsittelylaitokselle päätymistä. Voit olla täysin varma siitä, että laitteesi tiedostoihin ei kukaan pääse käsiksi. Käsittelylaitoksella hyväkuntoiset laitteet palautetaan käyttöön ja loput laitteet puretaan osiksi uusiokäyttöä varten.

 

Kierrättäminen on ympäristöteko!

Kodinkoneet

Pienkoneet

Puhelimet

Televisiot

Audiolaitteet

Tietokoneet

Tulostimet

Kamerat

Paristot