Veikon Koneen Black FridayVeikon Koneen Black Friday

 

Joulu on kohta taas täällä!

 

 

 

 

Joulua odotellessa katso viikkotarjoukset

 

Katso joulukalenteri ja voita joululahjoja

 

Joulu on jo ovella ja perhe sekä sukulaiset odottavat innoissaan uusia lahjoja. Tällä sivulla kerromme vinkkejä löytää parhaat joululahjat edullisin hinnoin kaikille lähipiirissäsi. Tutustu Veikon Koneen joulukalenteriin, jossa jokaisen luukun takana on tuotearvonta. Arvontaan pääset osallistumaan helposti suoraan kalenterin kautta. 

Löydä lisää joulutarjouksia verkkolehdestämme

 

Verkkolehtemme sisältää viikottaisia sesonkitarjouksia ja pitää sinut ajan tasalla vuodenajasta riippumatta. Selaa verkkolehdestä uusimpia tarjoustuotteitamme ja tilaa tuotteet kotiin tai myymälään vaivattomasti suoraan verkkokaupasta.

 

 

Elektroniikan suosituimmat joululahjaideat

 

Veikon Koneen elektroniikkaosastolta löydät joululahjaksi hyvin sopivat älypuhelimet, älykellot ja muut elektroniikkatuotteet. Myymälästä ostaessasi muista ottaa lahjaan myös pidennetty takuu, niin sen voi antaa huoletta myös vaativaan käyttöön.

 

 

Miten valmistautua jouluun?

 

Milloin verkkokaupasta kannattaa tilata, jotta lahjat ennättää jouluksi perille?

 

Koska joulupyhät vähentävät joulukuun arkipäiviä ja tilausmäärät ovat suuret, lahjat on hyvä tilata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kuitenkin viimeistään Joulukuun alkupuolella.

Jos verkkokaupasta tilaaminen on venynyt jo pitkälle joulukuuhun, suosittelemme vierailemaan lähimmässä Veikon Koneen myymälässä. Palvelemme kautta maan, myymälämme ovat avoinna myös joulun pyhinä ja myyjämme auttavat sinua mielellään sopivan joululahjan valinnassa. Tarkemmat pyhäpäivien aukioloajat sekä lähimmän myymäläsi löydät täältä. 

 


Mistä löydän kaikki tarjoukset?

 

Uusimmat tarjouksemme ilmestyvät sesongista ja vuodenajasta riippumatta aina tarjoukset-sivullemme sekä verkkolehteemme. Jos haluat ilmoituksen aina uusimmista tarjouksista, tilaa uutiskirjeemme niin saat ne suoraan sähköpostiisi heti kun ne ovat tilattavissa.

 

 

Minkälainen takuu ostamallani joululahjalla on?

 

Takuumme vaihtelevat hieman tuotekohtaisesti, mutta ovat aina vähintään 12 kuukautta. Tarkemmat takuutiedot löydät kyseisen tuotteen tuotesivulta. Jos vierailet myymälässämme, myyjämme auttavat sinua takuun ja muiden tietojen kanssa oikein mielellään. 
Jos joululahja on menossa vaativaan käyttöön ja takuu huolettaa, tarjoamme myös lisätakuuta jopa 36 kuukauden ajaksi.

Copyright © 2021 Veikon Kone