EPSON EXPRESSION HOME XP-3205 MONITOIMITULOSTIN

EPSON EXPRESSION HOME XP-3205 MONITOIMITULOSTIN

A4
Verkkokaupan varastossa
Varaa ja nouda
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää

Säästä aikaa, rahaa ja tilaa tällä kompaktilla monitoimitulostimella, jossa on erilliset mustekasetit, mobiilitulostus sekä kaksipuolinen tulostus A4-koossa.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / EPSON EXPRESSION HOME XP-3205 MONITOIMITULOSTIN

Säästä aikaa, rahaa ja tilaa tällä kompaktilla monitoimitulostimella, jossa on erilliset mustekasetit, mobiilitulostus sekä kaksipuolinen tulostus A4-koossa. XP-3205 on varma valinta, kun etsit edullista, tyylikästä ja helppokäyttöistä tulostinta. Se on myös kompakti, tuottaa selkeitä ja eloisia tulosteita sekä pystyy tulostamaan mobiililaitteista Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- ja Apple AirPrint** -yhteyksien sekä Epsonin yhteensopivien sovellusten* avulla.


Tämä edullinen malli hyödyntää käytettävissä olevan tilan tehokkaasti, sillä siinä on tulostus, skannaus sekä kopiointi yhdessä laitteessa.


XP-3205:n useat tarpeelliset ja helppokäyttöiset toiminnot tekevät siitä erittäin joustavan. Wi-Fi-yhteys mahdollistaa langattoman tulostuksen ja skannauksen, ja Wi-Fi Direct yhteyden ansiosta tulostus onnistuu myös ilman langatonta verkkoyhteyttä. Kopiointi ja tulostus onnistuvat helposti ilman tietokonetta 3,7 cm:n LCD-näytön ansiosta, ja kaksipuolinen tulostus vähentää käytettävän paperin määrää.


Voit tulostaa, skannata ja paljon muuta suoraan puhelimestasi tai tabletiltasi Epson Smart Panel -sovelluksella1. Lisäksi Epson Creative Print -sovelluksen ansiosta voit tulostaa valokuvia suoraan Facebookista, luoda onnittelukortteja ja paljon muuta.


Epsonin neljän värin Ananas 604 -mustesarja tarjoaa luotettavat ja kirkkaat tulosteet pienillä kustannuksilla. Sen lisäksi voit vähentää tulostuskustannuksiasi edullisilla erillisillä mustekaseteilla, jotka ovat saatavilla vakio- ja XL-kokoisina.


  • Tulosta, kopioi ja skannaa
  • 3,7 cm värinäyttö helpottaa käyttöä
  • Kaksipuolinen A4-tulostus
  • Helppo mobiilitulostus
  • Tulosta helposti älypuhelimesta tai tabletilta*
  • Erilliset mustekasetit säästävät rahaa, sillä vaihdat vain loppuun käytetyn värin
  • Wi-Fi ja Wi-Fi Direct* 1. Mobiilitulostusratkaisuja varten tarvitaan langaton ja/tai Internet-yhteys tulostimeen. Katso lista Epson Connect yhteensopivista tulostimista, laitteista ja sovelluksista sekä ohjeet eri yhdistämistapoihin osoitteesta www.epson.eu/connect

** AirPrint mahdollistaa nopean langattoman tulostuksen iPhonesta, iPadista, iPod touchista ja Macista ilman ohjainten asentamista tai ohjelmiston lataamista.

Tekniset Tiedot

Monitoimilaite Kyllä
Tulostintyyppi Mustesuihku
Paperin koko A4
Mustekasetin tyyppi Muste
WIFI Kyllä
Tulostusnopeus, väri (sivua/min) 5
Tulostusnopeus, musta (sivua/min) 10
Väritulostus Kyllä
Tyyppi Monitoimitulostin
Tuotekoodi C11CK66404
Korkeus (mm) 170
Leveys (mm) 375
Syvyys (mm) 300
Paino (kg) 4.3
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 8715946702759
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...