SKULLCANDY HESH ANC KUULOKKEET

SKULLCANDY HESH ANC KUULOKKEET

SKULLCANDY HESH ANC KUULOKKEET

VALKOINEN, VASTAMELU
Varaa ja nouda
Tehokkailla 40 mm elementeillä, poikkeuksellisella akustiikalla ja aktiivisella melunvaimennuksella Hesh ANC kuulokkeet tarjoavat kirkkaan, rikkaan äänen, jota voisi odottaa kaksinkertaisen hinnan kuulokkeilta. Pitkä 22 tunnin kuunteluaika ja 10 minuutin pikalataus takaavat ettei musiikki lopu kesken.

Myymäläsaatavuus

Kuvaus / SKULLCANDY HESH ANC KUULOKKEET

Enemmän melun vaimennusta, vähemmän reteilyä

Monet ihmiset käyttävät paljon rahaa reteilläkseen, että heillä on varaa melua vaimentaviin kuulokkeisiin. Hesh ANC on meille muille. Niille meistä, jotka ovat enemmän kiinnostuneita loistavan soittolistan jakamisesta kuin statuksen osoittamisesta. Mutta älä luule, että ne tulevat kompromisseilla: Hesh ANC tarjoaa 4-mikrofonin digitaalisen aktiivisen melunvaimennuskokemuksen, joka kilpailee kaiken markkinoilla olevan kanssa.


Ajan todistamaa äänenlaatua

Tehokkailla 40 mm elementeillä ja poikkeuksellisella akustiikalla Hesh ANC tarjoaa äänenlaadun, joka on hiottu neljän sukupolven jatkuvan kehittymisen avulla. Kirkas, rikas ääni - yhdistettynä aktiiviseen melunvaimennukseen - tuottaa kiehtovan äänikokemuksen, jota voisi odottaa kaksinkertaisen hinnan kuulokkeilta.


Ambient mode: napinpainalluksella takaisin maailmaan

Melua vaimentavat kuulokkeet ovat ihanteellisia ympäröivän maailman estämiseksi. Mutta joskus sinun täytyy kuitenkin kiinnittää huomiota ympäristöön. Siksi olemme suunnitelleet Hesh ANC:n Ambient -tilan. Kaksi nopeaa napin painallusta ja kuulet kaiken ympärilläsi. Jopa keskustelu onnistuu. Kun olet valmis, kaksoisnapsauta uudelleen melun vaimentamiseksi.


Täydellinen yksinkertaisuus

Hesh ANC:t ovat vertaansa vailla olevat jokapäiväiset melua vaimentavat kuulokkeet ihmisille, jotka haluavat pitää asiat yksinkertaisina. Erinomaisen äänen lisäksi ne on suunniteltu juuri sopivalla määrällä lisäominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi.


Helppo, kätevä ohjaus

Yksinkertaisten, intuitiivisten painikkeiden avulla voit soittaa puheluja, säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa kappaletta koskematta puhelimeen.


Mukavuutta tuntien ajan

Hesh ANC:n erittäin kevyt pääpanta ja pehmeät pehmusteet, jotka ympäröivät korvasi täysin, takaavat niiden olevan mukavimpien kuulokkeiden joukossa.


Suunniteltu käyttöön missä tahansa

Vankkojen, innovatiivisten saranoiden ansiosta kokoontaittuvat Hesh ANC:t tulevat helposti mukaan minne ikinä menetkin.


Älä huolehdi, Tile pelastaa

Hesh ANC:ssä on sisäänrakennettu Tile™ -tekniikka. Jos hukkaat kuulokkeet, voit helposti "soittaa" niitä Tile-sovelluksesta. Joten kadonneeksi luultu, löytyykin nyt nopeasti.


Akku, joka kestää ja kestää.

Tiedämme että on vaikea muistaa ladata kaikkia laitteita, joita sinulla on elämässäsi. Siksi Hesh ANC akku kestää pitkään, jopa 22 tuntia. Lisäksi, jos lataus on matalalla, Rapid Charge -ominaisuus antaa sinulle 3 tuntia kuunteluaikaa nopealla 10 minuutin latauksella.


Avainominaisuudet:


  • Aktiivinen melunvaimennus
  • Jopa 22 tuntia kuunteluaikaa
  • Nopea lataus (10 min = 3 tuntia)
  • Sisäänrakennettu Tile™ -hakutekniikka
  • Taitettava ja kokoonpainuva
  • Puhelu-, kappaleen- ja äänenvoimakkuuden säätö
  • Yhteystyyppi: Bluetooth® 5.0
  • Impedanssi: 32 ohmia ± 15%
  • Elementin halkaisija: 40 mm
  • Taajuusvaste: 20Hz - 20KHz 

Tekniset Tiedot

Availability Tämä tuote on ostettavissa vain myymälästä!
Väri Valkoinen
Laitteen liitäntä Langaton
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Langattomat kuulokkeet
Tuotekoodi S6HHW-N747
Korkeus (mm) 220
Leveys (mm) 210
Syvyys (mm) 60
Paino (kg) 0.23
Valmistajan takuu (Kk) 12
EAN-koodi 810015588529
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...