AEG LR834N96L PYYKINPESUKONE

-33%
AEG LR834N96L PYYKINPESUKONE
Täyttömäärä 9kg, Linkous 1600k/min
Katso arvostelut
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda

Täyttömäärä 9 kg

Linkous 1600 k/min

Hiiliharjaton moottori

PowerClean-pesuohjelma

Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / AEG LR834N96L PYYKINPESUKONE

AEG LR834N96L pyykinpesukone

AEG:n pyykinpesukoneessa on 9 kg pesukapasiteetti, 1600 kierroksen linkousnopeus sekä muun muassa PowerClean-pesutoiminto.


PowerCare-pesukone

AEG:n 8000 PowerCare -pesukoneen PowerClean-pesuohjelma esisekoittaa pesuaineen veteen ja jakaa sen tasaisesti vaatteiden sekaan, jolloin pesutulos on huomattavasti parempi. Aktivoimalla pesuaineen jo 30°:ssa, saat ylivoimaisen pesutuloksen alle tunnissa.


Steam Refresh

Höyrytys pesun sijaan on nopea ja hellävarainen tapa raikastaa vaatteet, jotka eivät tarvitse pesua. 7000 ProSteam® -pesukoneessa on höyrytoiminto, joka kuluttaa vain 2 litraa vettä pesukertaa kohden. Steam Refresh poistaa vaatteista hajun ja rypy 25 minuutissa - myös vaatteista jotka vaativat hellävaraista käsittelyä. Mikäli haluat vielä raikkaamman tuntuman voit lisätä aromaattisen höyrytuoksun.


Care-pesurumpu

Care-rummun muotoilu suojaa vaatteita mekaaniselta kulumiselta, ja ohut vesikalvo peittää rummun reijät pesuohjeman aikana, jonka ansiosta vaatteiden pesu on entistä hellävaraisempaa.


Hygieniaohjelma

Hygienia-ohjelma tappaa kaikki bakteerit ilman 95 °C pesua. Ohjelma aloittaa pesun 67 asteessa ja pitää sen yli 60 °C koko pesuvaiheen ajan. Pesee myös froteepyyhkeet raikkaan puhtaiksi ja poistaa esim. pölypunkit tehokkaasti. Neljä huuhtelua varmistavat erinomaisen huuhtelutuloksen.


Lisähuuhtelu

Lisähuuhtelutoiminto on erityisesti suunniteltu henkilöille, joiden herkkä iho reagoi tekstiilien pesuainejäämiin. Lisähuuhtelussa tarvittava vesimäärä määritetään automaattisesti. Välilinkouksia on vähennetty sekä niiden kierrosnopeutta on pienennetty, jotta pesuaineessa mahdollisesti oleva zeoliitti ei pääse tunkeutumaan kuituihin. Huuhtelutulos on n. 30 % parempi.


Elektroninen vesitason tunnistus

AEG-pesukoneen ainutlaatuinen elektroninen vesitason tunnistus mahdollistaa erittäin täsmällisen tiedon vesitasosta joka hetki. Näin vedenkulutus räätälöidään automaattisesti pesuohjelman ja pyykin määrän mukaan. Samalla jos koneeseen muodostuu liikaa vaahtoa, järjestelmä korjaa tilanteen ottamalla lisää vettä. Näin AEG- pyykinpesukoneet tuottavat optimaalisen pesutuloksen vähimmäismäärällä vettä.


Hiiliharjaton moottori

Energiatehokas ÖKOInverter-moottori tarjoaa parhaimman tehokkuuden ja kestävyyden taaten samalla ensiluokkaisen pesutuloksen valitusta ohjelmasta riippumatta.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Tyyppi Edestä täytettävä pesukone
Tuotekoodi LR834N96L
Energialuokka A
Täyttömäärä (kg) 9
Rummun tilavuus (l) 69
Linkous (k/min) 1600
Hiiliharjaton moottori Kyllä
Sisävalaistus Ei
Pesuajan näyttö Kyllä
Ajastettu käynnistys Kyllä
Automaattiannostelu Ei
Höyrytoiminto Kyllä
WIFI Ei
Säätöjalat Kyllä
Pesuohjelmien lukumäärä 11
Äänitaso linkouksessa (dB) 76
Korkeus (mm) 847
Leveys (mm) 597
Syvyys (mm) 631
Paino (kg) 74
Valmistusmaa Italia
Valmistajan takuu (Kk) 24
Takuun lisätiedot Inverter-moottorilla 10 vuoden moottoritakuu (rekisteröinti oston jälkeen)
EAN-koodi 7332543848935
Tuotenumero 119695

Liitteet

document-download
Energiamerkintä
document-download
Käyttöohje
document-download
Tuotekortti
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...