LOGITECH B330 SILENT PLUS HIIRI

LANGATON
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
NAUTI HILJAISUUDESTA. Parempaa tuottavuutta joka päivä tinkimättömällä tarkkuudella ja työtovereita häiritsemättä.

Kuvaus / LOGITECH B330 SILENT PLUS HIIRI

NAUTI HILJAISUUDESTA

Parempaa tuottavuutta joka päivä tinkimättömällä tarkkuudella ja työtovereita häiritsemättä. Silent-hiirillä on sama napsautustuntuma ilman napsautusääntä – yli 90 % aiempaa hiljaisempi ääni.*Kestävät ja suorituskykyiset tassut liukuvat hiljaisesti työpöydän yli. Tasainen vierityspyörä täydentää hiljaisen kokemuksen. Silent-hiiret poistavat ylimääräiset äänet ja auttavat tekemään toimistosta hiljaisemman. Anna tämän napsautuksen olla viimeinen häiritsevä napsautuksesi. Työtoverisi kiittävät sinua.


NAUTI ÄÄNETTÖMYYDESTÄ

Napsauttaminen tuntuu samalta kuin ennen. Kuitenkin täysin erilainen kokemus sinulle ja työtovereillesi. Silent-hiirten napsautukset ovat yli 90 % hiljaisempia. Suorituskykyisestä materiaalista valmistetut tassut ja kumipyörä takaavat hiljaisen liukumisen ja vierittämisen. Tutkimusten mukaan häiriöiden väheneminen tekee erityisesti avotoimistoista terveellisempiä ja tuottavampia ympäristöjä.

SUUNNITELTU OIKEALLE KÄDELLESI
Kaarevalinjaisen muotoilun ansiosta voit lepuuttaa peukaloasi ja hiiren hallinta on tarkempaa.

24 KUUKAUTTA KESTÄVÄT PARISTOT
Toimintakunnossa ja käyttövalmiina jopa tien päällä. Energiatehokkaan tekniikan ansiosta voit työskennellä pidempään paristonvaihtojen välillä. B330 SILENT PLUS asettaa itsensä automaattisesti lepotilaan, kun sitä ei käytetä. 


YKSINKERTAINEN. LUOTETTAVA. KESTÄVÄ.

Nauti langattomasta yhteydestä jopa 10 metrin (33 jalan) päästä vaivattoman nanovastaanottimen ansiosta. B330 SILENT PLUS -hiiren ominaisuuksiin kuuluu Logitechin® edistynyt optinen seuranta, joka takaa tarkat liikkeet lähes millä tahansa pinnalla. Ei turhaa vaivaa tai asennettavia ohjelmistoja. Yhteensopiva Windows®, Mac, Chrome OS tai Linux®-tietokoneissa.


QUIET MARK -SERTIFIOINTI

Logitech on maailman ensimmäinen hiirivalmistaja, joka on saanut Quiet Mark -sertifioinnin. Tämä UK Noise Abatement Societyn myöntämä kansainvälinen hyväksyntämerkintä myönnetään melua vähentäville tekniikoille.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

DPI 1000
Langaton liitäntä Kyllä
Väri Musta
Hiiri oikea- / vasenkätiselle Oikea
Tyyppi Hiiri
Tuotekoodi 910-004913
Korkeus (mm) 38.4
Leveys (mm) 67.9
Syvyys (mm) 105.4
Tuotteen paino (g) 91
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 5099206066717
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...