ONKYO TXSR494DAB 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

ONKYO TXSR494DAB 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Musta
Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää

Luo elokuvateatterimainen kuva ja ääni kotiisi Onkyo TX-SR494DAB 7.2 kotiteatterivahvistimella. Dolby Atmos, Dolby True HD ja DTS -tuettu.

Myymäläsaatavuus

Varaa ja nouda
Varaa nyt ja nouda myymälästä! Myymälävaraus on voimassa 24 tuntia, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti. Huomioithan, että alennuskoodeja ei voi käyttää myymälävarauksen yhteydessä.
Tilaa myymälään
Maksa verkossa - Hae myymälästä. Tuote toimitetaan myymälään tuotesivuilla mainitun toimitusajan puitteissa. Saat tekstiviestin, kun tuote on haettavissa.

Kuvaus / ONKYO TXSR494DAB 7.2 KOTITEATTERIVAHVISTIN

Valmiina 4K HDR -viihteeseen

Nauti HDR (High Dynamic Range) -videoiden tuesta, mukaan lukien HDR10, HLG, Dolby Vision® ja BT.2020. 4:4:4-väriavaruus tuettu. Kuusi HDMI-tuloa, ARC-valmius MAIN OUT ja SUB OUT välittävät 4K/60p- ja HDR-videota soittimesta yhteensopivaan televisioon ja projektoriin, ja kaikki liitännät ovat HDCP 2.2 -yhteensopivia.


Dolby Atmos® ja DTS:X®

Dolby Atmos®- ja DTS:X®-formaatit kartoittavat ääntä missä tahansa 3D-tilassa. Tehosteet siirtyvät kaiuttimesta kaiuttimeen kaikkialla huoneessa ja käärivät yleisön uusimpien elokuvien ja pelien lumoavaan äänimaailmaan.


Dolby Atmos Height Virtualizer

Toistaessasi mitä tahansa Dolby®-muotoa, Dolby Atmos Height Virtualizer mahdollistaa mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen luoden virtuaalisen surround- ja korkeusvaikutelman perinteisistä kaiutinasetelmista ilman ylimääräisiä surround- tai korkeuskaiuttimia.


Kätevä ja helppo Bluetooth-toisto

Puhelimessa, tabletissa tai PC-sovelluksessa toistettava ääni voidaan suoratoistaa vastaanottimeen langattoman Bluetooth-tekniikan avulla. Kun vastaanotin on muodostanut Bluetooth-yhteyden laitteesi kanssa, se aloittaa toiston automaattisesti aina, kun se havaitsee saapuvan Bluetooth-äänivirran.

Tekniset Tiedot

Bluetooth Kyllä
Äänilähdon kanavat 7.2 kanavaa
Integroitu RIAA-vahvistin Ei
Dolby Atmos Kyllä
Dolby True HD Kyllä
DTS Kyllä
HDMI -porttien määrä 6
WIFI Ei
Väri Musta
Tyyppi AV-vahvistin
Tuotekoodi TX-SR494 DAB 7.2
Korkeus (mm) 160
Leveys (mm) 435
Syvyys (mm) 328
Paino (kg) 8.2
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4573211159066

Liitteet

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...