Täysin kotimainen verkkokauppa

 

Veikon Kone sai alkunsa vuonna 1962, kun kauppias Veikko Pakarinen ryhtyi myymään televisioita lehti-ilmoitusia apuna käyttäen. Tilaukset otettiin vastaan puhelimitse, ja televisiot toimitettiin kotiinkuljetuksella. Toiminta oli niin kannattavaa, että Helsinkiin avattiin ensimmäinen Veikon Kone -myymälä. Vaikka Veikko ei enää olekkaan keskuudessamme, elää Veikko piirroshahmon muodossa. Hahmo symboloi asiantuntevaa, asiakkaista välittävää ja aidosti kodintekniikasta kiinnostunutta kauppiasta, jolle kotimainen yritystoiminta on kaiken lähtökohta.

 

Tänä päivänä myymälöitä on jo miltei 60 eri paikkakunnalla, jonka lisäksi verkkokauppa palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Veikon Koneen kauppiaat ovat paikallisia pitkän linjan kodinkoneasiantuntijoita, joille kodintekniikka on sydämen asia - aivan kuten Veikollekkin oli. Tästä syystä kauppiaita myös Veikoiksikin tuttavallisesti kutsutaan. Asiantuntevuus, ripeä palvelu ja mutkaton meininki ovat asioita, joista Veikon Koneen kauppiaat eli Veikot ovat tunnettuja.

 

Veikon Koneessa myyjät tekevät pääsääntöisesti pitkät työurat, jonka vuoksi voit ilolla huomata, että tuttu myyjä on palvelemassa sinua myös seuraavillakin kerroilla. Ongelmatilanteessakin voit kääntyä suoraan tutun myyjän puoleen ja asiat hoituvat mutkattomasti.

 

Laaja ja laadukas tuotevalikoima on suunniteltu suomalaisen kuluttajan näkökulmasta ja näin ollen saat aina oikean tuotteen oikeaan paikkaan ja oikeaan hintaan. Lupaamme myös, että saat tuotteen aina samaan hintaan ostitpa sitten verkosta tai myymälästä. Olipa kyse palvelusta tai itse tuotteesta - se toimii.

 

Myymälöihimme on aina turvallista tulla - me pidämme siitä huolen. Tämä konkretisoitui koronaepidemian myötä, jolloin tehostimme aikailematta myymälöiden siivousta sekä tarjosimme asiakkaille käsidesia sekä kasvomaskeja. Myös myymälämme työntekijät toimittivat henkilökohtaisesti tuotteita riskiryhmään kuuluvien asiakkaiden kotiovelle. Seuraamme ja noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita.

 

Veikon Kone - Se toimii.

Copyright © 2021 Veikon Kone