SONY WH-1000XM5 LANGATTOMAT VASTAMELUKUULOKKEET

SONY WH-1000XM5 LANGATTOMAT VASTAMELUKUULOKKEET

MUSTA
Toimitetaan myymälästä
Verkkokaupan varastossa
Tilaustuote
Loppuunmyyty verkkokaupasta
Varaa ja nouda

Nauti lempimusiikistasi rauhassa langattomien Sony-around-ear-kuulokkeiden avulla. Sisältää Active Noise Cancelling- ja High-Resolution Audio -teknologiat sekä kristallinkirkkaan puheen toiston ja yhteensä 30 tunnin akunkeston.

Kuvaus / SONY WH-1000XM5 LANGATTOMAT VASTAMELUKUULOKKEET

Muista rekisteröidä uusi Sony ääni tuotteesi täällä: My Sony | My Sony - Kirjaudu tai rekisteröidy | Sony  saadaksesi viimeisimmät uutiset ja tarjoukset, tuoteneuvot ja -vinkit sekä pääsyn Sonyn tukiverkostoon.


Alan johtava vastamelutekniikka

Langattomien WH-1000XM5-kuulokkeiden useisiin mikrofoneihin perustuva vastamelutekniikka vaimentaa aiempaa enemmän korkeita ja keskitaajuuksien ääniä lentomelusta ihmisten ääniin. Automaattinen vastamelun optimointi toimii käyttöolosuhteiden ja ympäristön perusteella.


Useita kohinantunnistimia 

Kussakin kuulokekupissa on neljä mikrofonia: se on meille vastamelutekniikan suurin edistysaskel. Taustaäänet käsitellään entistä tarkemmin, jotta korkean taajuuden äänet vähenevät huomattavasti. Automaattisen vastamelun optimoinnin ansiosta vastamelutekniikka optimoidaan automaattisesti aina käyttöolosuhteiden ja ympäristötekijöiden, kuten ilmanpaineen perusteella.


Huippuunsa kehitetty äänimaailma

Tarkasti suunniteltu erityinen 30 mm:n kaiutinelementti, jossa on kevyt ja jäykkä hiilikuitukomposiitista valmistettu kupoli, parantaa korkeiden taajuuksien herkkyyttä ja äänen luonnollisuutta. Sonyn tekniikoita ovat loistavan johtavuuden takaava lyijytön juotos, joka sisältää kultaa, tasaisen virran tuottava laadukas äänikondensaattori ja optimoidut piirit, joilla saadaan parempi signaali-kohinasuhde ja selkeämpi ääni.


Korkean resoluution äänentoistoa langallisesti tai langattomasti 

Koko alan omaksuman LDAC-tekniikkamme ansiosta WH-1000XM5-kuulokkeet tukevat korkean resoluution äänentoistoa, myös langattomana. LDAC lähettää noin kolme kertaa enemmän tietoa kuin perinteinen Bluetooth®-ääni, joten korkean resoluution äänenlaatu on erinomainen.


Alan johtava puheluiden laatu

Tarkka äänenkuuntelutekniikkamme käyttää neljää suuntamikrofonia ja tekoälypohjaista melunvaimennusalgoritmia äänesi tarkkaan eristämiseen. Uusi tuulenvaimennusrakenne minimoi tuulen kohinan puheluiden aikana. Olitpa missä tahansa, kuulet ja tulet kuulluksi selkeästi.


Monta mikrofonia havaitsemassa äänesi

Neljällä suuntamikrofonilla varustetut kuulokkeet kalibroidaan poimimaan vain sinun äänesi. Parannetun signaali-kohinasuhteen ansiosta ne havaitsevat jokaisen sanan myös hälyisessä ympäristössä.


Taustaäänten hallinta säätää äänen tilanteeseen sopivaksi.

Älykäs Adaptive Sound Control -toiminto tunnistaa, missä olet ja mitä teet, ja säätää ympäröivien äänten asetuksia parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi. Kun se on käytössä, se oppii tapasi toimia ja tunnistaa paikat, joissa käyt usein. Se räätälöi äänen esimerkiksi työpaikalle tai suosikkikahvilaasi sopivaksi.


Välitön tauko. Välitön toisto. 

Kun riisut kuulokkeet, musiikin toisto keskeytyy – kapasitiivinen tunnistin tietää, milloin ne ovat päässäsi. Se myös auttaa parantamaan tunnistuksen tarkkuutta ja suunnittelua. Kun laitat kuulokkeet takaisin, musiikin toisto jatkuu.


Ohjaa äänelläsi

Apua äänikomennoilla – aktivoi haluamasi ääniavustaja sanomalla ”Hey Google” tai ”Alexa”. Kuuntele musiikkia ja ilmoituksia, pidä yhteyttä ystäviisi, aseta muistutuksia ja paljon muuta. Voit myös ohjata kuulokkeita ja esimerkiksi vastamelua äänikomennoilla, kuunnella ja käsitellä sähköposteja Microsoft Outlookissa ja osallistua Microsoft Teams -kokouksiin Google Assistantin tai Sirin avulla.


Pitkäkestoinen akku ja nopea lataus

Huikean 30 tunnin akunkeston ansiosta virta riittää pitkällekin matkalle. Jos lataamiseen on vain vähän aikaa, valinnaisella USB-PD-yhteensopivalla verkkolaitteella ehdit ladata virtaa 3 tunniksi 3 minuutissa.

Myymäläsaatavuus

Tekniset Tiedot

Väri Musta
Laitteen liitäntä Langaton
Tuotteen tyyppi Sankakuuloke
Vastamelu Kyllä
Tyyppi Vastamelukuulokkeet
Tuotekoodi WH1000XM5B
Paino (kg) 0.25
Valmistajan takuu (Kk) 24
EAN-koodi 4548736132580
Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...