Xiaomi älypuhelimet, robotti-imurit ja älylaitteet

Xiaomi on kulutuselektroniikkaa ja älylaitteita valmistava yritys, jonka osaamisen ytimessä ovat huippuluokan älypuhelimet ja älykkäät kodin laitteet robotti-imureista mediatoistimiin ja sähköpotkulautoihin. Vain kymmenen vuoden iästään huolimatta Xiaomi on jo noussut teknologia-alan jättiläiseksi, jonka laatuun voivat luottaa niin peruskäyttäjät kuin huipputeknologian ystävät.

Xiaomi on yksi maailman johtavista älypuhelinvalmistajista ja yhtiön markkinaosuus älypuhelintoimituksissa olikin jo 2. sijalla maailmanlaajuisesti vuonna 2021. Xiaomi tavoittelee jatkuvasti parempia innovaatioita, laadukasta käyttökokemusta ja toiminnan tehokkuutta laajalla tuotevalikoimalla, johon kuuluuvat esimerkiksi kattava älypuhelimien valikoima, maailman myydyimmät sähköskootterit, maailman myydyimmät Roborock robotti-imurit ja yksi maailman myydyimmistä aktiviteettirannekkeista eli MiBand. Nämä tuotteeet ovat saavuttaneet menestystä jo yli 100 maassa ja alueilla ympäri maailmaa.

Löydä kaikki Xiaomi-puhelimet!

Löydä kaikki Xiaomi-tuotteet!

Löydä Xiaomi tuotteet

Xiaomi älypuhelimetXiaomi älypuhelimet

Xiaomi älypuhelimet

Xiaomi älypuhelimet ovat kännykkämarkkinoiden aateliaa kuitenkin kaikille sopivilla hinnoilla. Etsitpä sitten tehokasta pelipuhelinta, ainutlaatuisella kuvanlaadulla varustettua puhelinkameraa tai yksinkertaisesti kohtuuhintaista älypuhelinta päivittäiseen käyttöön, löydät nämä kaikki Xiaomin valikoimasta. Lippulaivatason Mi-sarjan puhelimista löydät kaikki viimeisimmät ominaisuudet kun taas Redmi-sarjan kännyköissä yhdistyvät vankat ominaisuudet ja sopiva hinta. Xiaomin valikoimasta saat aina sopivan puhelimen!

Xiaomi robotti-imuritXiaomi robotti-imurit

Xiaomi älykoti

Xiaomi älykotituotteilla helpotat arkeasi. Valikoimasta löydät muun muassa esimerkiksi Suomen myydymmän robottipölynimurin, älykodin keskittimet ja anturit sekä erilaiset varsi-imurit. Roborock on takuumerkki kaikille, jotka haluavat kotiinsa premiumluokan robotti-imurin. Loistava imuteho, alhaisen melutaso ja mahdollisuus jopa mopata lattiat. Näiden ominaisuuksien ansiosta Roborock robottipölynimurit ovat saavuttaneet suuren suosion ja lisäksi voittaneet useita testejä. Tee kodin puhtaanapidosta entistä helpompaa!

Xiaomi sähköpotkulaudatXiaomi sähköpotkulaudat

Xiaomi sähköpotkulaudat

Xiaomi sähköpotkulaudalla suhautat nopeasti ja sujuvasti paikasta toiseen. Risteile vapaasti leveillä kaduilla tai kapeilla kaistoilla nauttien kauniista maisemista matkan varrella. Laudoista löydät käteviä ajamista ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten vakionopeussäätimen, kokoon taittamisen yhdellä liikkeellä sekä ilmatäytteiset tai täysikumiset renkaat. Lisäksi sovelluksen avulla voit esimerkiksi lukita/avata potkulautasi lukituksen, päivittää sen ja nähdä missä se sijaitsee. Astu tulevaisuuden liikenteeseen ekologisella vaihtoehdolla!

Xiaomi mediatoistimetXiaomi mediatoistimet

Xiaomi viihdelaitteet

Xiaomi mediatoistimet tarjoavat ylivertaista toiminnallisuutta Androidin voimalla tukien niin äänihakua kuten Google Assistanttia kuin Chromecastia tuoden näin uskomattoman laajan viihdesisältötarjonnan koko perheen ulottuville, jopa 4K laatuisena. Tehokas suoritin, suuri keskusmuisti ja riittoisa tallennustila takaavat sulavan toiminnan kaikissa tilanteissa toisin kuin usein älytelevisioissa, joissa on säästetty muistin määrässä. Päivityksillä toistimesta on iloa koko perheelle vuosiksi eteenpäin!

Uusinta Xiaomi-tekniikkaa!

Xiaomi CINEMAGIC

Yhden napsautuksen tekoälyelokuvaa Cinemagicin avulla. Xiaomi Cinemagic tarjoaa äärimmäisen elokuvallisen kokemuksen upella valokuvauksella, eloisilla visuaaleilla ja studiotasoisella videokuvauksella – täydellinen tärkeiden tarinoiden jakamiseen ja kokemiseen. Edistynyt tekoälyalgoritmi ja huippuluokan kamerat, ammattimaiset erikoistehosteet sekä luovat vaihtoehdot ovat aivan sormiesi ulottuvilla. On aika viedä luovuutesi uudelle tasolle!

Xiaomi HyperCharge

Xiaomi nostaa jatkuvasti latausteknologian rajoja tarjotakseen aina johtavan akunkeston ja latauskokemuksen. Kaksoislatauspumpuilla jännite ja ampeeri säätyy optimaaliseen suhteeseen; tämä alentaa jännitettä ja nostaa ampeeria tavanomaisten jänniterajoitusten voittamiseksi ja mahdollistaa suuremman tehonoton. Perinteisesti latausnopeus myös hidastuu huomattavasti, kun akku on lähes 100%. Mi-FC -teknologia pidentää korkean virran aikaa lyhentäen merkittävästi latausaikaa. Alan nopeinta latausta HyperChargella!

Miljardin värin Xiaomi näyttö

Xiaomi on luonut ainutlaatuisen upean katselukokemuksen yli miljardin värin litteällä AMOLED-näytöllä, joka mahdollistaa uskomattoman tasaisen kuvan täydellisyyden. True Display säätää automaattisesti näytön värilämpötilaa ympäröivän valaistuksen mukaan. Valitse erinomainen suorituskyky kirkkauden, kontrastisuhteen, värikalibroinnin ja resoluution suhteen uusissa Xiaomi puhelimissa.