Miele-osto-opas -Kuivausrummut

20 vuoden elinkaari*
wfk Research Institute for Cleaning Technology e.V. Krefeldissä on testannut kuuden eri valmistajan pyykinpesukoneita. Tulos: vain kolme Mielen laitetta hyväksyttiin. Korkeimpien laatustandardien noudattamiseksi Miele suorittaa vaativia kestävyyskokeita. Mielen pyykinpesukoneiden testin kesto on 10 000 käyttötuntia. Tämä vastaa 20 vuoden käyttöikää. Mikään muu valmistaja ei testaa yhtä ankarasti kuin Miele.
AutoClean-pesuainelokero ? patentoitu*
Itsepuhdistuva pesuainelokero huuhdotaan useasti voimakkaita vesisuihkuja käyttäen jokaisen pesuohjelman jälkeen. Tämä poistaa pesuainejäämät läpikotaisin. Erittäin sileä pinnoite edesauttaa huuhteluprosessia.
Automaattinen täytön tunnistus
Kaikissa Miele-pyykinpesukoneissa on älykäs määräautomatiikka. Tämä automatiikka analysoi täyttömäärän ja käyttää vain sen vesi- ja sähkömäärän, joka on tarpeen erinomaisten puhdistus- ja huuhtelutuloksien saavuttamiseksi.
Automatic plus *
Sekapyykille: puuvilla ja keinokuidut voidaan kätevästi käsitellä yhdessä.
ComfortLift
Mielen kehittämän Comfort Lift -ominaisuuden ansiosta Mielen päältä täytettävät ovat erityisen mukavia käytössä. Yksi kädenliike riittää: ovipainiketta painettaessa sisä- ja ulkokansi avautuvat yhtä aikaa.
EcoFeedback-kulutustiedot
EcoFeedback-kulutustiedoilla varustetut Mielen pyykinpesukoneet antavat tarkat sähkön- ja vedenkulutustiedot. Näin saat kulut täysin hallintaan. Ennen ohjelman käynnistämistä voit pyytää kulutusennustetta valitulle ohjelmalle. Tarkat kulutustiedot annetaan ohjelman päätyttyä, koska kulutus voi vaihdella kuorman mukaan.
EcoFeedback-kulutustiedot
EcoFeedback-kulutustiedoilla varustetut Mielen pyykinpesukoneet antavat tarkat sähkön- ja vedenkulutustiedot. Näin saat kulut täysin hallintaan. Ennen ohjelman käynnistämistä voit pyytää kulutusennustetta valitulle ohjelmalle. Tarkat kulutustiedot annetaan ohjelman päätyttyä, koska kulutus voi vaihdella kuorman mukaan.
Emaloitu etuseinä
Miele on ainoa kodinkonevalmistaja, joka emaloi kaikkien pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja kuivaavien pyykinpesukoneiden etupinnat. Korkealuokkainen emali on naarmuuntumaton, syöpymätön, emäksenkestävä, haponkestävä, helppo puhdistaa ja haalistumaton.
Farkut
Ei haalista: farkut pitävät värinsä pidempään ilman rumia raitoja tai ryppyjä.
Höyryviimeistely
Vähemmän silitystä: tällä ohjelmalla saat kosteaa, vastapestyä pyykkiä ja puolet vähemmän silittämistä.
Itsepuhdistuva pesuainelokero ? patentoitu*
Itsepuhdistuva pesuainelokero huuhdotaan useasti voimakkaita vesisuihkuja käyttäen jokaisen pesuohjelman jälkeen. Tämä poistaa pesuainejäämät läpikotaisin. Erittäin sileä pinnoite edesauttaa huuhteluprosessia. Tämän ansiosta annostelulokero pysyy puhtaana.
Joustavuutta kielissä
Miele-laitteiden digitaalinen käyttöliittymä näyttää toiminnot kätevästi eri kielillä. Voit valita haluamasi kielen kielivalikosta. Lippu näyttää valitsemasi kielen. Jos haluat palata kielivalikkoon kielen vaihtamista varten, pääset siihen suoraan lippua napsauttamalla.
Kapselin annostelu
Käytä pyykin käsittelyyn erikoissovelluksia kätevästi Mielen annoskapseleiden avulla. Ne asetetaan yksinkertaisesti huuhteluaine- lokeroon. Laite annostelee sisällön sopivassa pisteessä pesuprosessin aikana - täysin automaattisesti. Oma valintasi: 6 erikoispesuainetta (urheilu, untuva, ulkoilu, villa, silkki, kyllästysaine), 3 huuhteluainetta (Aqua, Nature, Cocoon) sekä tehoste itsepintaiselle lialle.
Kyllästys
Paras mahdollinen efekti: lämpökiinnitys varmistaa optimaaliset vedenkesto-ominaisuudet.
MobileControl*
MobileControl-toiminnon avulla voit pitää Miele-laitettasi silmällä myös kodin ulkopuolelta ? tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Voit ohjelman tilan tarkastamisen lisäksi valita ja käynnistää ohjelmia helposti mobiililaitteesi kautta, omasta sijainnistasi riippumatta. Sinun tarvitsee vain ladata Miele@mobile-sovellus ja yhdistää laitteesi Miele@home-järjestelmään. Kun palaat kotiin, Miele-laitteesi on jo tehnyt tehtävänsä.
Paidat
Estää rypistymisen: vähentää rypistymistä ja yksinkertaistaa paitojen silitystä huomattavasti.
Patentoitu* Mielen kennorumpu
Mielen patentoidun kennorummun kennopintarakenteen ansiosta rummun ja tekstiilien väliin syntyy ohut vesikalvo. Pyykki liukuu sillä kevyesti ja sitä käsitellään optimaalisen huolellisesti. Pienemmät, hiotut rei'itykset rummun reunalla myös edesauttavat tekstiilien hellävaraista käsittelyä: ei nyppyyntymistä eikä silmukkapakoa. wfk-tutkimuslaitos on vahvistanut, että Mielen kennorumpu käsittelee pyykkiä optimaalisen hellävaraisesti.
Pesurummun lukkiutuminen oikeaan asentoon
Ohjelman lopussa rumpu asettuu aina automaattisesti luukun kohdalle. Näin pääset välittömästi, kätevästi ja turvallisesti käsiksi vasta pestyihin tekstiileihisi.
Pienet kulutusarvot
Mielen pyykinpesukoneet ovat ekologisia. Ne kuluttavat vain tarpeellisen määrän vettä ja sähköä. Taloudellisimmat niistä ovat jopa 20 % tehokkaampia kuin mitä vaaditaan korkeimpaan energiatehokkuusluokitukseen A+++.
Pika 20
Nopea raikastus: vähän likaiset pyykit ja pienet määrät ovat nopeasti valmiina uuteen käyttöön.
PowerWash 2.0
PowerWash 2.0 -järjestelmällä varustetut Miele-laitteet pesevät jopa 40 % A+++ -energiatehokkuusluokan vaatimuksia tehokkaammin ? ja pesevät myös pienet määrät energiatehokkaasti. Salaisuus: Innovatiivinen Spin&Spray-pesuteknologia mahdollistaa hyvin alhaisen vesimäärän käytön, jolloin veden lämmityksessä säästyy energiaa. Ja kaikki tämä yhdessä korkeatasoisen puhdistustehon, loistavien huuhtelutulosten ja kohtuullisten ohjelma-aikojen kera ? jopa kirjopyykin Eco-ohjelmassa.
ProfiEco-moottori
Koe Mielen pyykinpesukoneiden ainutlaatuisen tehokkaat moottorit. Mielen ProfiEco-moottori on myös erityisen taloudellinen ja hiljainen. Se käyttää vähemmän sähköä ja on huoltovapaa. Tehokasta ja mukavaa pyykinpesua moneksi vuodeksi.
ProgrammeManager
Sovita pesuprosessi vastaamaan omia tarpeitasi ProgrammManager-ohjelman asetuksilla. Intensiivinen: entistä parempi pesutulos ? normaalin pesuohjelman aikana. Eco: erityisen energiaasäästävä, sama pesutulos. Erittäin hellävarainen: hellävaraista tekstiilin hoitoa ja vähäisempi silitystarve. Erittäin hiljainen: vähemmän melua erikoispesurytmillä ja Huuhtelut päättyneet -vaihtoehdolla. AllergoWash: alhaisempi bakteeritaso herkkäihoisille
Pyykinpesu matalissa lämpötiloissa
Mielen edistyksellisen, erittäin tehokkaan pesutekniikan ansiosta pesulämpötila voidaan laskea 20 °C:een tai jopa "kylmäksi" useimmissa ohjelmissa. Jos pyykki on vain hieman likaista, nämä ohjelmat voivat säästää huomattavasti energiaa.
QuickPowerWash-pesu
A-luokan pesutulos alle 60 minuutissa ? lähes uskomatonta. Mielen avulla saat korkean puhdistustehon yllättävän lyhyessä ajassa QuickPowerWash-ohjelman ansiosta.
Rummun sisävalaisin
Monissa Mielen pesukoneissa on rummun LED-sisävalaisin. Huoltovapaat, suorituskykyiset LED-valot valaisevat Mielen kennorummun niin hyvin, ettei sinulta enää jää pyykkiä huomaamatta. Helppokäyttöinen ja silmää miellyttävä.
Siirtopyörät
Mielen päältä täytettävissä pyykinpesukoneissa, joissa on kuljetusalusta, on ulosvedettävät rullapyörät, joten niitä on helppoa liikutella. Näin voit vain vetää esiin tilaa säästävän, työtason alle sijoitettavan laitteen täyttöä varten. Tai siirtää sen paikasta toiseen. Tämä liikkuvuus on erityisen hyödyllinen pienissä huoneissa, joissa on hyödynnettävä käytettävissä oleva tila parhaan mukaan.
Silkki
Erinomaista hoitoa: kaikki käsinpestävät tekstiilit, jotka eivät sisällä villaa, peseytyvät äärimmäisen hellästi.
SoftSteam-kennorumpu ja esisileytys
Kun valitset "esisileytys"-toiminnon, rumpu lämmitetään viimeisen pyörimissyklin jälkeen. Tämä vaikuttaa sileyttävästi ja irrottelee pyykin, joka voidaan sitten poistaa helposti.Ja ennen kaikkea: silittäminen on helpompaa ja nopeampaa.
SteamCare
Mielen SteamCare sileyttää tekstiilit hellävaraisesti ja tehokkaasti höyryllä jo ennen kuin vaatteet poistetaan pesukoneesta. Tämän tuloksena silitystyö vähenee todistettavasti jopa 50 %:lla. Useiden tekstiilien silitys käy jopa tarpeettomaksi. Voit pestä ja sileyttää vaatteesi kerralla Steam Smoothing -höyrysileytyksellä. Voit sileyttää jo pestyt vaatteet ?SteamFinish-höyryviimeistelyllä?.
Tahranpoisto-toiminto*
Mielen pyykinpesukoneessa voidaan käsitellä jopa 23 erityyppistä tahraa ? aina kolme tahratyyppiä samanaikaisesti. Lisää vain vastaava ohjelmavaihtoehto, ja pesuohjelma säädetään kyseiselle tahralle sopivaksi. Sisäänrakennettu tahranpoisto-opas näytöllä neuvoo, kuinka käsitellä kyseistä tahraa tehokkaasti. Tämä on saatavissa vain Mieleltä.
Tumma pyykki
Intensiiviset värit: hellävaraisen käsittelyn ansiosta tummat vaatteet säilyttävät värinsä pitkään.
TwinDos-annostelu
Automaattinen annostelu - TwinDosin kaksi vaihtoehtoa: annostele nestepesuaine tai huuhteluaine tyhjiin pesuainepatruunoihin tai käytä Mielen kaksivaihejärjestelmää. TwinDos-annostelulla saat maksimitehon, kun UltraPhase 1 ja UltraPhase 2 annostellaan oikeaan aikaan. TwinDos-annostelulla ja 2-vaihejärjestelmällä saavuttaa valko- ja kirjopyykille parhaan pesutuloksen ja tarjoaa markkinoiden parhaa nestepesuainejärjestelmän napin painalluksella.
Tyynyt
Miellyttävän raikasta: jopa isot tyynyt, joissa on synteettinen täyte, näyttävät aivan uusilta.
Ulkovaatteet
Parasta hoitoa toiminnallisuuden säilyessä: ulkoiluvaatteiden toiminnalliset sääominaisuudet säilyvät.
Untuvapeitot
Kuohkea täyte: höyhen- ja untuvatäytteiset peitot peseytyvät hellästi ja linkoutuvat täydellisesti.
Untuvatuotteet
Täyttä volyymia: untuvatäytteiset tekstiilit, kuten takit ja tyynyt, pysyvät pöyheinä ja muodossaan.
Urheiluvaatteet
Urheiluohjelma: urheiluvaatteet ovat taas nopeasti käyttökunnossa.
Uudet tekstiilit
Muoto säilyy: vasta ostettu vaate puhdistuu hellävaroen ja muotonsa sekä värinsä täydellisesti säilyttäen.
Verhot
Säihkyvän puhdasta: automaattinen esipesu poistaa pölyn ja lian. Tämän jälkeen on vuorossa tehokas pesu.
Vesiturvajärjestelmä (WCS)
Vesiturvajärjestelmä (WCS) tarkkailee vedenottoa vesitason tunnistimen avulla. Vedenotto päättyy automaattisesti, jos normaalia veden tasoa ei saavuteta. Jos koneen sisällä on vesivuoto, tuloventtiili laitteen sisällä sulkeutuu, jolloin vesi sekä vaahtosäiliö tyhjennetään. Kohokytkin vesialtaassa havaitsee myös vuotavan veden.
Vesiturvatakuu*
Miele tarjoaa kotiin suojauksen kaikille Mielen vesiturvajärjestelmille 20 vuodeksi. Jos koti vaurioituu vesiturvajärjestelmästä johtuen, takuu kattaa kulut. Miele vastaa vesiturvajärjestelmän ehtojen mukaisesti omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, jos vahingot johtuvat järjestelmän vikaantumisesta. Tämä pätee, kun laitteen on asentanut alan ammattilainen.
Villa
Ei kutistumista, ei nyppyyntymistä: villakankaat hoidetaan erityisen hellävaraisesti, jolloin niiden laatu säilyy.
Virtausmittari
Joissakin Miele-pyykinpesukoneissa on automaattisen täytön tunnistuksen lisäksi virtausmittari. Vedenottoa mitataan ja ohjataan erittäin tarkasti tarkkuusvirtausmittarilla. Tämä auttaa säästämään vettä, mikä tekee laitteista erittäin taloudellisia ja ympäristöystävällisiä.
Waterproof-vesiturvajärjestelmä (WPS)
WPS:ssä on myös kaksoismagneettiventtiili suoraan sulkuhanassa. Jos ensimmäinen venttiili on viallinen, toinen sulkee tuloveden. Kaksinkertainen syöttöletku antaa parhaimman mahdollisen suojauksen: mikäli letkun sisäosaan tulee vaurio, vesi virtaa ulompaa letkua pitkin viemäriin. Kuten WCS:ssä, myös WPS:ssä on älykästä anturitekniikkaa: jos vuoto havaitaan, vedenotto on suljettu.
WifiConn@ct*
Yksinkertainen plug&play-ratkaisu; Miele@mobile-sovelluksen verkottamiseen kodin WiFi-reitittimen kautta. Seuraavien etujen hyödyntäminen:ShopConn@ct: ilmoituksetTwinDos-täyttötasosta, nopea UltraPhase 1:n ja 2:n tilaus.Laitteen tilanäyttö: aina hyvin informoituna, myös poissa kotoa ollessasi.Mobiili verkkokauppaa: tilaa nopeasti Miele-suosikkituotteessi, missä tahansa oletkin. Sovellus on suoraan yhdistetty Mielen verkkokauppaan.
Yksittäiset vaatekappaleet
Onko pestävää vain vähän, mutta materiaalit ovat erilaisia? Ei ongelmaa. Valitset vain vaateluettelosta (esim. "farkut", "pusero" jne.) sekalaiset pyykkisi, ja laite sovittaa pesuprosessin tämän mukaisesti. Tämän ohjelman avulla Miele tarjoaa mahdollisuuden pestä erilaisia tekstiilejä yhdessä perusteellisesti ja hellävaroen yhdellä pesukerralla. Näin säästyy ajan lisäksi sähköä, vettä ja pesuainetta.
ajastin ja jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö
Ajastintoiminto määrittää, milloin haluat seuraavan pesuohjelman alkavan. Tämä on erityisen edullista, jos haluat käyttää yösähköä tai jos ohjelman on loputtava tiettyyn aikaan, esim. kun tulet töistä kotiin. Ajastintoiminnon avulla voit siirtää ohjelman aloittamisen jopa 24 tunnin päähän. Näyttö kertoo sinulle myös, milloin juuri käynnissä oleva ohjelma loppuu.