Miele-osto-opas -Liesituulettimet

Automaattinen Booster-asetuksen virrankatkaisu
Intensiiviteholla saadaan aikaiseksi hyvin voimakas imu. Toiminto on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön, esimerkiksi vahvan käryn tai voimakkaiden hajujen poistoon, jos ruoka vaikka palaa pohjaan. Intensiiviteho voidaan ohjelmoida niin, että tuuletin säätyy automaattisesti takaisin asetukseen 3 kymmenen minuutin kuluttua. Näin vältetään turhaa energiankulutusta.
Con@ctivity
Mielen automaattisen Con@ctivity-toiminnon* avulla liesituuletin on yhteydessä keittotasoon: keittotason asetukset välittyvät liesituulettimen ohjausjärjestelmään. Miele-liesituuletin käyttää tietoja automaattisesti ja valitsee niiden perusteella oikeat tehoasetukset, jotka tuottavat ja ylläpitävät parhaan mahdollisen huoneilman puhtauden.
ECO-moottori
Mielen ECO-paketin tasavirtamoottori säästää jopa 70 % energiaa perinteisiin moottoreihin verrattuna. Se on myös erittäin hiljainen mutta aivan yhtä tehokas kuin muidenkin Miele-liesituuletinten moottorit.
Energiatehokkuusluokka
Energiamerkintä kertoo liesituulettimesi tehokkuuden ja kapasiteetin yhdellä silmäyksellä. Miele-laitteissa yhdistyvät puhallinyksikköjen, rasvasuodattimien ja valaistuksen tehokkuuden huippuarvot, ja ne ovat lisäksi hyvin hiljaisia.
Joustavuutta muotoilussa
Miele tarjoaa monia eri liesituuletinmalleja ja lukuisia eri toimintoja ? täydellistä teknologiaa erilaisiin tarpeisiin. Mielen liesituulettimissa on aina yksilöllisiä piirteitä, mutta ne eivät ole liian silmiinpistäviä. Niissä on puhtaat linjat, tarkkaan harkitut toiminnot sekä ajaton muotoilu.
Jälkikäyntitoiminto
Automaattinen jälkikäyntitoiminto takaa ruoanlaiton jälkeen ilmaan jääneiden höyryjen ja hajujen poiston. Liesituuletin voidaan säätää kytkeytymään pois päältä automaattisesti 5 tai 15 minuutin kuluttua.
Laadukkaat ja tehokkaat moottorit
Mielen liesituulettimet on varustettu korkealaatuisilla puhallinmoottoreilla, jotka tuottavat imun kahdelle puolelle. Nämä tehokkaat moottorit takaavat ilman tasaisen läpivirtauksen sekä optimaalisen ilmanpoiston. Suuresta tehostaan huolimatta tuulettimet toimivat miellyttävän hiljaisesti.
Liesituuletin liikkeessä
Mielen liesituulettimet on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat jotain ainutlaatuista. Onko sinulla erikoistoiveita? Jos on, moottoroidut liesituulettimemme tekevät sinuun varmasti vaikutuksen. Näiden ainutlaatuisten laitteiden kupu siirtyy automaattisesti täydelliseen käyttöasentoon... ja tilan säästämiseksi takaisin lepoasentoon, kun se sammutetaan. Paras ergonomia, supertehokas imu ja saumaton yhteensopivuus keittiökalusteiden kanssa.
Miele CleanCover
Rasvasuodattimien yläpuolelle on sijoitettu Miele CleanCover: terävien metallireunojen ja sähkökomponenttien sijaan täältä löytyy ainoastaan tiivistetty, sileä pinta. Se on erittäin helppo puhdistaa, ja kotelointi estää kosketuksen johtoihin ja moottorin osiin. Mielen yksityiskohtainen tuotesuunnittelu tuo mukavuutta ja turvallisuutta.
Miele INDIVIDUAL
Miele asettaa asiakkaan toiveet etusijalle. Muotoiluun liittyvät mieltymykset, poistoilmakanavoinnin pituus, huoneen kalustus ja tila, ruoanlaittotavat, ruoanlaittajan pituus ja erikoisvaatimukset ? monet tekijät vaikuttavat liesituulettimen valintapäätökseen. Miele tarjoaa yksilöllisiä ja täydellisiä ratkaisuja. Miele voi tilauksesta mukauttaa hormin pituutta sekä kuvun leveyttä ja syvyyttä kulloisiinkin vaatimuksiin sopiviksi.
NoSmell-aktiivihiilisuodattimet
Mielen huonetilaan palauttavissa liesituuletinmalleissa on oltava NoSmell-aktiivihiilisuodatin rasvasuodattimen lisäksi. Tällainen Miele-suodatin poistaa hajuja tehokkaasti ja pitkään.
Rasvasuodattimet ruostumatonta terästä
Miele-liesituulettimet on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla 10-kerroksisella rasvasuodattimella. Päällyskerrokset ja suodattimen runko on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Kun Mielen rasvasuodattimet pestään mukavasti astianpesukoneessa, niiden väri ei muutu, ja ne säilyttävät laadukkaan ulkonäkönsä pitkään.
Reunaimu
Reunaimulla varustetuissa liesituulettimissa ammattimaiset metalliset rasvasuodattimet on piilotettu koristelevyn taakse. Ruoanlaitosta muodostuvat höyryt imeytyvät liesituulettimeen reunoilta sekä moniosaisella reunaimulla varusteltujen liesituulettimien kohdalla myös keskialueelta.
Silence
Tehokas ja hyvin hiljainen. Moottorissa, hormissa ja kuvussa on erikoiseristys tehokasta äänenvaimennusta varten. Voit keskustella normaalilla äänellä, vaikka käytössä on tehokas ilmavirtaus.
Suodattimen vaihdon ilmaisin
Punainen LED-merkkivalo syttyy, kun Miele-liesituulettimen rasva- tai aktiivihiilisuodatin on likainen. Puhdista tai vaihda suodatin heti merkkivalon syttymisen jälkeen. Suodattimien huoltovälille määritetty tehdasasetus muutettavissa tarpeiden mukaan: rasvasuodattimen merkkivalo ohjelmoitava 20, 30, 40 tai 50 tuntiin ja hiilisuodattimen merkkivalo 120, 180 tai 240 tuntiin.
Tehokkaat LED-kohdevalot
LED-kohdevalot - ei ainoastaan silmänilo. Mielen tehokkaat ympäristöystävälliset LED-kohdevalot kuluttavat ainoastaan kaksi wattia ja säästävät sähköä. Mielen tehokkaat LED-valot valaisevat lämpimänsävyisellä, luonnollisella ja tasaisella valolla. Valojen testattu käyttöikä jopa 20 vuotta. Tämä merkitsee: lamppuja ei tarvitse vaihtaa yhtä usein! Miele- ensimmäinen valmistaja, joka käyttää LED-valoja liesituulettimissa.
Täydellistä käsittelyä
Mielen liesituulettimien kuvut ja hormit on valmistettu korkealaatuisesta, hitsatusta ja kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Mielen liesituulettimien korkea laatu on nähtävissä ulkopuolelta: Mielen liesituulettimille ominaista ovat selkeät linjat ja tarkkaan sovitetut liitoskohdat. Nauti moitteettomasta viimeistelystä!
Valmistettu Saksassa
Kaikki Mielen liesituulettimet on kehitetty Mielen Arnsbergin tehtaalla ja ne ovat suurilta osin käsin valmistettuja. Jokainen liesituuletin on ainutlaatuinen. Valmistusprosessin jokaiseen vaiheeseen liittyy tietty määrä käsityötä: teräksen muotoilusta hitsaukseen ja kiillotukseen. Työntekijöidemme sitoutuneisuus, asiantuntijuus, luovuus ja tahto ovat olleet merkittävä tekijä Mielen markkina-aseman saavuttamisessa.
Virran turvakatkaisu
Liesituuletin sammuu automaattisesti 10 tunnin kuluttua. Se takaa maksimaalisen turvallisuuden myös käyttöhäiriöiden sattuessa.
Yksiosainen turvalasi
Lasista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa Miele-liesituulettimissa on yksiosainen turvalasi. Jos tämä erikoislasi särkyy, se hajoaa lukuisiin pieniin palasiin, joissa ei ole teräviä reunoja. Tämä kertoo siitä, että Miele kantaa huolta turvallisuudesta myös tällaisessa epätoivotussa tilanteessa.