0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

Pahoittelemme asiakaspalvelussamme olevaa ruuhkaa. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

HÖYRYUUNIT

Ajastustoiminnot
Mikroaaltotoiminnon sisältävissä Miele-uuneissa on useita ajastustoimintoja. Voit ohjelmoida aloitus- ja lopetusajan tai yksinkertaisesti kypsennyksen keston. Näin ruoka kypsennetään täydellisesti halutussa ajassa. Ohjelma sammuu automaattisesti asetetun kypsennysajan lopussa. Lisäksi kello toimii myös sähkökatkon ajan, puskurimuistin kesto noin 200 tuntia.
CleanSteel
Mielen teräslaitteissa on erittäin korkealaatuinen CleanSteel-pinnoite. Pinta on erittäin helppo pitää puhtaana. Sormenjäljet ovat lähes näkymättömiä CleanSteel-pinnalla.
Elektroninen lämpötilan ohjaus
Kypsennyslämpötilan elektroninen valvonta takaa tarkan lämpötilan ylläpidon. Parhaat leivonta- ja paistotulokset saadaan aikaan silloin, kun lämpötilan vaihtelut ovat hyvin pieniä. Tämä mahdollistaa myös paljon erilaisia käyttösovelluksia jogurtin valmistuksesta täydellisen rapeaan grillaukseen.
Jäähdytysjärjestelmä ja viileä uuninluukku
Mikroaaltotoiminnon sisältäviä Miele-uuneja jäähdytetään joka puolelta. Näin käyttö- ja käsittelyalueet sekä viereiset kaapit pysyvät miellyttävän viileinä. Useasta lasikerroksesta rakennettu luukku eristää tehokkaasti lämpöä, mikä laskee lämpötilaa luukun ulkopuolella. Erinomaista turvallisuutta ja suojaa palovammoilta.
Kiertoilma plus
Täydelliset tulokset: ruskistuskypsennykseen ja paahtamiseen samanaikaisesti jopa kahdella tasolla.
Kiertoilmagrillaus
Rapea ulkoa, mehukas sisältä: sopii kanalle, ankalle, sianpotkalle, paistirullille ja muille liharuoille.
Mikroaallon pikakäynnistys
QuickStart-toiminnolla voidaan nopeasti käyttää mikroaaltouunin suurinta tehoa, mikä helpottaa ruoan ja juomien lämmittämistä. Valmiiksi määritetyt aika-asetukset voidaan muuttaa yksilöllisesti. Näin voidaan kätevästi määrittää toiminnot esimerkiksi kaakaokupillisen kuumentamiseen tai tuttipullojen lämmittämiseen.
Mikroaallot + Kiertoilma plus
Paisto ja paahto nopeasti: nopeaan ruskistuskypsennykseen ja paahtamiseen samanaikaisesti jopa kolmella tasolla.
Mikroaalto-yhdistelmätoiminnot
Monien ruokalajien valmistus nopeutuu huomattavasti, kun perinteinen uunitoiminto yhdistetään mikroaaltotoimintoon ? ruoasta riippuen aikaa voi säästyä jopa 30 %.
Mikroaaltouuni ja paistoautomatiikka
Mehukas sisältä, rapea ulkoa: liha ruskistetaan korkealla lämmöllä ja kypsennetään mikroaalloilla.
Paistoautomatiikka
Liha pysyy mureana: se ruskistetaan, minkä jälkeen mureaksi kypsennystä jatketaan alhaisemmassa lämpötilassa.
PerfectClean-pinnoitettu rst-uunitila*
Miele-uunien sisätilojen erikoispinta kestää paremmin naarmuuntumista ja on huomattavasti helpompi puhdistaa kuin uunin perinteinen ruostumaton teräspinta. Jo kypsennyksen aikana uunitilan seiniin jää kiinni vähemmän ruokaroiskeita.
Pikalämmitys
Kun sinulla on kiire: tämä ohjelma lämmittää uunin erityisen nopeasti.
Popcorn-painike
Täydellistä popcornia napin painalluksella. Kypsennysaika ja -teho on sovitettu suositulle 100 g:n pussikoolle. Esiohjelmoitua aikaa voidaan muuttaa oman maun mukaan.
Ruskistuskypsennys
Täydellisiä tuloksia: yhdistelemällä eri lämmitystapoja saat valmistettua paistoksia, gratiineja ja lasagnea.
Sulatus
Hellävarainen pakasteruoille: pakasteet sulatetaan viileällä ilmalla ihanneolosuhteissa.
Turvatoiminnot
Laite voidaan lukita napin painalluksella, mikä estää esimerkiksi lapsia käynnistämästä sitä vahingossa. Miele-uuni myös kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun enimmäiskäyttöaika saavutetaan. Turvallisuus on taattu, vaikka unohtaisit katkaista laitteen virran.
Yksilölliset asetukset
Monissa Miele-malleissa on mahdollista muokata tehdasasetuksia, kuten kieltä, hipaisukytkintoimintojen äänenvoimakkuutta ja merkkiääniä. Asetukset on helppo sovittaa yksilöllisiin tarpeisiin koska tahansa.