0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

Pahoittelemme asiakaspalvelussamme olevaa ruuhkaa. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian.

IMURIT

Active AirClean -suodatin
Miele tarjoaa kolme eri poistoilman suodatinvaihtoehtoa. Miele Active Air Clean -suodatin neutraloi myös epämiellyttävät hajut. Suositellaan esimerkiksi lemmikkieläinten omistajille ja tupakoijille.
AirClean Plus -suodatin
Miele tarjoaa neljä eri poistoilman suodatinvaihtoehtoa. AirClean Plus -suodattimen tehokas suodatus tekee huoneilmasta erityisen puhdasta. Timestrip®-liuska kertoo, milloin suodatin on vaihdettava.
AirClean-suodatin*
?Miele tarjoaa kolme eri poistoilman suodatinvaihtoehtoa.? AirClean-suodatin tarjoaa tehokasta suodatusta jokapäiväisiin tarpeisiin. Poistoilman suodattimen ansiosta poistoilma on puhtaampaa kuin laitteen sisään kulkeva ilma.
Boost-toiminto
Boost-toiminto lisää siivousmukavuutta lisäämällä väliaikaisesti imutehoa. Voit tarpeen mukaan lisätä suorituskykyä EcoLine-mallissa Boost-toiminnolla jopa 1 200 wattiin yhden minuutin ajaksi. Valinnaisella Boost-imutehotasolla imuri pysyy samanaikaisesti energiatehokkaana sekä poistaa tehokkaasti sitkeän hienojakoisen pölyn ja suuret likamäärät.
Comfort-johdonkelausmekanismi yhdellä painikkeella
Kaikkien Miele-säiliöimureiden johto voidaan kelata helposti jalkasäätimellä, jolloin hankalaa kumartelua ei tarvita.
Comfort-kahva, jossa SpotLight*
Valaisee joka nurkan: kahva, johon on integroitu tehokas LED. Se valaisee kokonaan lattiasuulakkeen edessä olevan alueen ja helpottaa näin huoneen pimeiden alueiden puhdistusta. SpotLight syttyy 30 sekunniksi kun valopainiketta painetaan ja himmentyy sitten automaattisesti.
Comfort-teleskooppiputki
Ergonominen säätö: Teleskooppiputken säätö on intuitiivista, ja putki lukittuu paikoilleen valittuun asentoon.
Compact-System
Kehittynyt Compact System tarjoaa taukokiinnikkeet laitteen molemmilla puolilla sekä taukotoiminnolla varustetun XXL-kahvan. Sen ansiosta Mielen säiliöpölynimurit ovat erityisen helppoja varastoida ja vievät hyvin vähän tilaa.
DynamicDrive-kääntöpyörät*
Ainutlaatuiset DynamicDrive-kieppupyörät kääntyvät 360 astetta, ja niissä on teräsnivelet ja iskunvaimentimet. Kumipäällysteiset pyörät liikkuvat pehmeästi, eivät hankaa ja kestävät kauan. Edut: Erittäin ketterä pölynimuri, joka käy hiljaisesti ja suojaa herkkiä lattiapintoja.
Eco Comfort -kahva
EcoComfort-kahva, jossa on sisäänrakennettu pölyharja, tekee käsittelystä ergonomista ja puhdistamisesta nopeaa joka kerralla.
HEPA AirClean-suodatin*
?Miele tarjoaa kolme eri poistoilman suodatinvaihtoehtoa.? HEPA AirClean -suodatin poimii pienimmätkin hiukkaset. Timestrip-ominaisuus kertoo, milloin suodatin on vaihdettava.
Hygienia
Mielen pölynimureiden poikkeuksellisen hyvä suodatus perustuu monivaiheiseen järjestelmään. Se koostuu innovatiivisesta Miele HyClean -pölypussista, moottorin suojasuodattimesta sekä Mielen poistoilman suodattimesta. Näiden komponenttien yhteistoiminta varmistaa, että yli 99,9 % hienojakoisesta pölystä suodattuu. Voit hengittää vapaasti!
Kromikoristeet
Jalkakytkinten lisäksi myös imuletkun liitännässä ja tuuletusaukon ritilässä on laadukas kromipinnoite. Tämä tasokas pinta antaa S8 UniQ:lle huipputason tuotteen ulkonäön.
Käyttömukavuus
Miele on kehittänyt monia älykkäitä tekniikoita, jotka tekevät lattian hoidosta mahdollisimman helppoa. Esimerkiksi kätevät, kahvaan asennetut painikkeet, joiden avulla voit säädellä imutehoa pelkällä kosketuksella. Ilman hankalaa kumartelua.
Käytännöllinen lukitusjärjestelmä
Lattiasuulake, imuputki ja kahva lukittuvat toisiinsa kuuluvalla äänellä. Pölynimurin liitäntä on pitävä, mutta se voidaan helposti irrottaa painamalla nappia esimerkiksi liitettäessä lisävarusteita.
Laaja toimintasäde
Johdon, imuputken ja imuletkun yhdistelmän ansiosta käytettävissäsi on jopa 13 metrin toimintasäde. Näin saat katettua jopa 500 m ympyrän muotoisen alueen ilman jatkuvaa pistorasioiden vaihtoa.
Laatu
Laatu on Mielen tärkein tavoite. Konseptista valmiiseen tuotteeseen asti. Mielen pölynimureita suunnitellaan ja valmistetaan ainoastaan yrityksen itsensä omistamissa tuotantolaitoksissa. Valmistusprosessin lopuksi jokainen pölynimuri testataan vielä kerran kattavasti. Tämä huolenpito ja tarkkuus takaa, että Mielen tuotteiden laatu on korkeaa ja niiden käyttöikä on pitkä.
Lämpösuojaus
Lämpötilarajoitin suojaa kaikkien Mielen säiliöpölynimurien moottoreita ylikuumenemiselta. Jos ilmakanava tukkeutuu esimerkiksi suurten kappaleiden imuroinnista, moottori sammuu automaattisesti. Kun pysähtymisen syy on poistettu ja laite on jäähtynyt, sitä voidaan jälleen käyttää.
Miele DeLuxe -kahva
Imuletkun joustava liitos sallii mukavan ja ergonomisen käsittelyn. Viputoiminto helpottaa lattiasuulakkeen liikuttamista ja vähentää ranteen rasitusta.
Pehmeästi käynnistyvä moottori
Miele-imureissa valittu tehotaso otetaan käyttöön hitaasti. Tämä suojaa pistorasiaa ylikuormitukselta.
Puhdistusteho
Pelkkä korkea moottoriteho ei takaa hyvää puhdistustulosta. Mielen tuotteissa useat suunnittelupiirteet toimivat yhteen tehokkaalla tavalla. Pölynimurin tiiveys sekä kaikkien osien aerodynaaminen muotoilu varmistavat täydellisen ilmavirtauksen. Näin varmistetaan, että suurin imuteho pääsee lattiasuulakkeeseen asti. EcoTeQ-lattiasuulake puhdistaa erityisen tarkasti ja tuottaa hyviä tuloksia jo vähäisellä teholla.
Silence-asetus
Vaimennettu moottori ja integroitu äänieristys tekevät Miele-pölynimureista miellyttävän hiljaisia.
Staattista sähköä purkavat kahvat
Kaikkien Miele-pölynimureiden kahvassa on pieni metallilanka, joka toimii ukkosenjohdattimen tavoin. Se estää staattisen sähkön purkaukset laitteen ja käyttäjän välillä.
Suojalista
Miele S5- ja S8-imureissa on pehmeästä synteettisestä materiaalista tehty puskurilista. Se suojaa sekä huonekaluja että laitetta, jos imuroidessa sattuu törmäyksiä.
Taukoteline kummassakin sivussa
Imuputki ja -letku voidaan kiinnittää tukevasti pystyssä olevan laitteen kummalle tahansa puolelle. Näin pölynimuria voidaan kuljettaa helposti, se voidaan varastoida pieneen tilaan ja sitä voivat käyttää helposti sekä vasen- että oikeakätiset käyttäjät.
Taukoteline taukoja varten / autom. virrankatkaisu
Lattiasuulake kiinnitetään pölynimurin takaosaan, jolloin imuputki jää tukevasti kätevään työasentoon. Poikkeuksellisen älykäs: Moottori sammuu automaattisesti, jolloin vaivalloista kumartelua ei tarvita.
Teleskooppiputki ruostumattomasta teräksestä
Mielen teleskooppiputket voidaan säätää omalle työkorkeudelle nappia painamalla, jolloin voit imuroida mukavasti ja selkää rasittamatta.
Täydellinen lisävarustevalikoima
Miele-säiliöpölynimureissa on vakiovarusteena kolme laadukasta suulaketta: Pehmustettujen huonekalujen suulake, rakosuulake sekä pehmeillä luonnonharjaksilla varustettu pölyharja. Ne on joko sijoitettu pölysuojattuun koteloon tai Mielen omaan Vario clip -varustepidikkeeseen, josta ne voidaan ottaa käyttöön milloin tahansa.