Miele-osto-opas -Astianpesukoneet

Ajastin
Ajastimen ansiosta ohjelman käynnistyminen voidaan ajastaa jo 24 tuntia etukäteen. Näin astianpesukonetta voidaan käyttää silloin, kun se parhaiten sopii, ja käyttää hyväksi sähkön edullisempaa tariffia, esim. yösähköä.
Ajastin ja ohjelma-ajan näyttö
24 tunnin ajastimen avulla astianpesukonetta voidaan käyttää silloin, kun se parhaiten sopii, ja käyttää hyväksi sähkön edullisempaa tariffia, esim. yösähköä. Jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö mittaa aikaa ja ilmoittaa, kuinka kauan valittu ohjelma on vielä käynnissä. Näin käyttäjä on aina ajan tasalla astianpesukoneen ohjelman kulusta.
Alakori tehopesu
Samalla kertaa tehokas ja hellävarainen: tällä lisätoiminnolla saadaan lisää puhdistustehoa alakoriin.
Alhaisimmat äänitasot
Miele-astianpesukoneet toimivat erityisen hiljaisesti (äänitaso alk. 41 dB [A]), tuottaen silti aina tasaisen täydelliset tulokset. Mainittu äänitaso on jopa alhaisempi kuin normaalin keskustelun äänitaso.
Alkuperäinen aterintaso
Aterintaso, Mielen keksintö, tarjoaa monia etuja: Kaikki ruokailuvälineet asetetaan erikseen eivätkä ne siis naarmuunnu. Ruokajäämät poistuvat kokonaan, ja ruokailuvälineet kuivuvat perusteellisesti. Lisäksi ruokailuvälineiden poisottaminen koneesta on helppoa ja hygieenistä.
Aterinkori
Mielen uusi ruokailuvälinekori voidaan sijoittaa alakorin etuosaan. Sen moderni ja laadukas ulkomuoto korostaa sen ainutlaatuisuutta. Lisäksi: Ruokailuvälinekori voidaan asettaa myös astianpesukoneisiin, jotka on varustettu aterintasolla.
AutoClose-mekanismi
Mielen AutoClose-toiminto sulkee astianpesukoneen luukun automaattisesti ja hyvin pehmeästi. Se ei tee laitteen käytöstä ainoastaan mukavaa, vaan on myös tyylikästä ? lähes taianomainen hetki arkipäivässä. Moottoroidun luukun sulkemistoiminto aktivoituu luukun ja laitteen välisellä kevyellä kosketuksella.
Automatic
Kuumuutta hyvin kestäville astioille: sekalaisille, normaalilikaisille arkiastioille.
BrilliantLight*
Patentoitu luukun tunnistintoiminto sytyttää automaattisesti neljä kirkasta LED-valoa, kun astianpesukone avataan. Neljä LED-valoa valaisevat koneen sisäosat kirkkaasti. Astianpesukoneen tehokkaasti valaistu sisätila tekee korien täyttämisestä ja tyhjentämisestä huomattavasti helpompaa.
CleanSteel
Mielen CleanSteel-pinnoitetuissa, ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa ohjauspaneeleissa on erityiskäsitelty pinta. Se suojaa pintaa näkyviltä sormenjäljiltä. Lisäksi CleanSteel-pinta on helposti puhdistettavissa ilman erityisiä puhdistusaineita.
Comfort-korivarustus
Korkeussäädettävä yläkori
ComfortClose-mekanismi
Korin kahvat, toiminnollisesti uudistettu alakori sekä monia innovatiivisia ominaisuuksia yläkorissa: Miele-astianpesukoneet ovat uudenlaisten korien edelläkävijöitä.
ComfortClose-sulkeutumismekanismi
Koe, kuinka helposti Miele-astianpesukoneen luukku avautuu ja sulkeutuu. Kätevää: Luukku pysyy halutussa asennossa.
ECO
Äärimmäisen taloudellinen: veden- ja energiansäästöohjelma sopii hyvin sekatiskeille.
EcoFeedback
Miele-astianpesukoneiden avulla on helppo pestä astioita ja säilyttää ympäristötietoisuus joka päivä. Kun valitset ohjelman, EcoFeedback-toiminto osoittaa näytössä, kuinka suuri on arvioitu veden- ja sähkönkulutus. Näin voit valita vaihtoehdon, joka on paras ympäristön kannalta. Ohjelman päätyttyä voit katsoa todelliset kulutusarvot.
EcoTech-lämmönvaraaja: A+++ -20 %
Energiamerkintä kertoo yhdellä silmäyksellä astianpesukoneen tehokkuuden ja tilavuuden. Miele-laitteissa yhdistyvät täydelliset pesu- ja kuivaustulokset alhaiseen sähkön- ja vedenkulutukseen:? Energiatehokkuusluokka A+++?20 %**? Energiankulutus/vuosi: 189 kWh? vedenkulutus/vuosi: 2 772 litraa? Kuivaustehokkuusluokka: AParhaat tulokset alhaisella kulutuksella.
Energiansäästöohjelma
Sähkönkulutuksen pienentäminen on mahdollista, tämä lisätoiminto säätää lämpötilaa ja ohjelma-aikoja.
Ergonomiset korin kahvat
Korin ergonomiset kahvat tekevät korin liikuttamisesta helppoa. Korkea laatu on selvästi havaittavissa valmistuksessa käytettyjen ensiluokkaisten materiaalien ansiosta.
Erittäin kuiva
Kiitos pidennetyn kuivausvaiheen ja loppuhuuhtelun korkeamman lämpötilan, kaikki astiat, myös lasit ja muoviastiat, kuivuvat täydellisesti.
Esihuuhtelu
Parempaa puhdistusta: tällä toiminnolla helposti irtoava lika poistetaan heti pesuohjelman alussa.
ExtraComfort-korivarustus
Korin kahvat
ExtraQuiet
Mielen Erittäin hiljainen -ohjelma pesee astiat hyvin hiljaisesti äänitason jäädessä ainoastaan 38 desibeliin (A), jota voit tuskin kuulla. Sopii täydellisesti avoimeen keittiöön ja yöaikaan käytettäväksi.
FlexAssist-värikoodaus
FlexAssist-merkkien avulla tunnistat yhdellä silmäyksellä elementit, joita voidaan siirtää, jotta kori vastaisi tarpeitasi. Värimerkityissä elementeissä olevat pienet symbolit, kuten kupin tai viinilasin kuva, ilmaisevat, kuinka aluetta voi käyttää. FlexAssist-merkit toimivat samalla myös kahvaelementteinä. Näin korin optimaalinen muuntelu onnistuu yhdellä ranneliikkeellä.
FlexiTimer, jossa EcoStart-toiminto
Miele-astianpesukoneet toimivat nyt entistä älykkäämmin. EcoStart-toiminnon avulla säästetään ympäristöä ja hyödynnetään kellonajasta riippuvaisia sähkötariffeja valitsemalla kodinkoneen toiminta-aika edullisimman tariffin mukaan. Laitteeseen voidaan ohjelmoida kolme eri tariffia ja vain haluttu ohjelman päättymisaika tarvitsee määritellä. Astianpesukone valitsee halvimman mahdollisen käynnistymisajan määritetyn aikavälin puitteissa.
Hellävarainen
Hellävarainen: ohjelma puhdistaa huolellisesti lämpöherkät, vähän likaantuneet astiat.
Hygienia
Hygieeninen: Vauvan tuttipullot, leikkuulaudat jne. puhdistuvat perusteellisesti ja bakteerittomiksi. Sertifioija: Institut für Angewandte Forschung GmbH (sovelletun tieteen instituutti)
Ihanteellinen laseille
Monipuoliset paikat laseille: Korkeussäädettävät lasipidikkeet ja alakorin erityinen lasituki takaavat korkeajalkaisten lasien pysymisen tukevasti paikoillaan ? hellävaraisen pesun tulokset ovat häikäisevät.
Ilman yläkoria 65 °C
Suurille astioille: alakorissa on reilusti tilaa suurikokoisille astioille.
Jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö
Jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö mittaa aikaa ja ilmoittaa, kuinka kauan valittu ohjelma on vielä käynnissä. Näin käyttäjä on aina ajan tasalla astianpesukoneen ohjelman kulusta.
Knock2open-avausmekanismi*
Ei taikaa, vaan Miele: Oivallinen Knock2open-toiminto tekee vetimettömästä keittiöstä suorastaan taianomaisen. Koputtamalla kahdesti astianpesukoneen etupaneeliin, luukku aukeaa noin 10 cm täysin itsestään. Käyttömukavuutta, josta tulet iloitsemaan joka päivä.
Koneen puhdistuspesu
Aina tarvittaessa: tämä ohjelma puhdistaa astianpesukoneen taatusti perusteellisesti.
Korkeussäädettävä lasituki yläkoriin
Paljon vieraita, liian paljon laseja? Se ei ole mikään ongelma Miele-astianpesukoneelle. Pitkävartisille laseille voidaan järjestää lisätilaa käyttämällä korkeussäädettävää lasitukea yläkorin vasemmalla puolella.
Korkeussäädettävä yläkori
Kaikissa Miele-astianpesukoneissa yläkorin korkeutta on helppo säätää ? se voidaan säätää jopa kallistettuun asentoon. Valittavia asentoja on yhdeksän. Näin koko pesutilaa voidaan hyödyntää mahdollisimman tarkkaan joka kerta astianpesukonetta käytettäessä.
Lapsilukko, tarkistusmerkkivalot
Kahvaosan lukko estää astianpesukoneen luvattoman käytön, kuten lasten leikkimisen sillä. Selvästi näkyvissä olevat tarkistusmerkkivalot ilmoittavat, kun suolaa tai huuhtelukirkastetta on lisättävä tai kun ohjelma on päättynyt.
Lyhyt
Joskus asioita on tehtävä nopeasti: valitsemalla lyhytohjelman voit lyhentää pesuohjelman kestoa.
Lämpimät lasit
Loistavat tulokset: tämä pesuohjelma on ihanteellinen olutlasien puhdistukseen ? se takaa täydellisen vaahdon.
MaxiComfort-korivarustus
Teräsviimeistellyt korikahvat
Miele@mobile-sovellus*
MobileControl-toiminnon avulla voit pitää Miele-laitettasi silmällä myös kodin ulkopuolelta ? tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Voit ohjelman tilan tarkastamisen lisäksi valita ja käynnistää ohjelmia helposti mobiililaitteesi kautta, omasta sijainnistasi riippumatta. Sinun tarvitsee vain ladata Miele@mobile-sovellus ja yhdistää laite Miele@home-järjestelmään. Kun palaat kotiin, Miele-laitteesi on jo tehnyt tehtävänsä.
Mielen korirakenne
Korin kahvat, toiminnollisesti uudistettu alakori sekä monia innovatiivisia ominaisuuksia yläkorissa: Miele-astianpesukoneet ovat uudenlaisten korien edelläkävijöitä.
Mielen uusi korirakenne
Korin uusi muotoilu on pienimpiä yksityiskohtia myöten harkittu ja tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja. Kaikella on oma paikkansa parasta mahdollista puhdistusta varten. Värikkäät FlexAssist-merkit osoittavat siirrettävissä olevat elementit, ja niissä on myös pienet symbolit. Voit muuttaa korisi kokoonpanoa kätevästi yhdellä ranneliikkeellä. FlexCare-lasipidikkeen silikonipehmusteet takaavat hauraille laseille hellävaraisen tuen.
MultiComfort-tila alakorissa*
Uuteen, ainutlaatuiseen MultiComfort-alueeseen mahtuu erikokoisia lautasia (Ø kork. 35 cm) kolmeen riviin. Myös leikkuulaudat, tarjoiluastiat ja tyhjät purkit, kulhot ja korkeat olutlasit voidaan asettaa koneeseen tilaa säästävästi. Koko alakori voidaan muuntaa siten, että saadaan tasainen pinta suurille kattiloille, pannuille ja muille kookkaille esineille.
Normaali 55 °C
Nopea ja tehokas: arkipäivän tarpeita vastaava ohjelma puhdistaa normaalilikaiset astiat perusteellisesti.
Ohjaus
Mielen astianpesukoneet hemmottelevat käyttäjäänsä edistyksellisellä ohjauspaneelilla: Käyttöä helpottavat sensorit, tekstinäyttö opastuksineen sekä hyvin näkyvillä ja optimaalisessa asennossa oleva ohjauspaneeli takaavat laitteen ergonomisuuden.
Pasta/Paella
Tärkkelystä sisältäville tiskeille: korkeampi lämpötila poistaa pastan tai riisin kaltaisten ruokien jäämät.
Patentoitu* 3D-aterintaso
Mielen 3D-aterintaso on ainutlaatuinen: Sen leveys, syvyys ja korkeus voidaan säätää sopiviksi kaikentyyppisille välineille. Jopa suurten keittiötarvikkeiden, kuten kauhojen ja vispilöiden, asettaminen koneeseen käy helposti.
Patentoitu* 3D-aterintaso
Mielen 3D-aterintaso on ainutlaatuinen: Sen leveys, syvyys ja korkeus voidaan säätää sopiviksi kaikentyyppisille välineille. Jopa suurten keittiötarvikkeiden, kuten kauhojen ja vispilöiden, asettaminen koneeseen käy helposti.
Patentoitu* 3D-aterintaso+
Monipuolisuus on älykkään 3D-aterintason avain. Leveyttä, korkeutta ja syvyyttä voidaan säätää minkä tahansa täyttötilanteen mukaan. Kahden keskellä sijaitsevan kääntyvän lautaspiikkirivin ansioista tilaa jää myös suuremmille keittiövälineille, kuten salaattiottimille tai veitsille. Säädettävät sivuosat mahdollistavat jopa pitkävartisten lasien asettamisen yläkoriin. Monipuolisemmat ominaisuudet - täydelliset puhdistustulokset.
Patentoitu* AutoOpen-kuivaus
Astianpesukoneen luukku aukeaa automaattisesti pesuohjelman päätyttyä raolleen. Näin raikas ilma pääsee astioiden ympärille, ja puhtaat astiat, myös muoviset, kuivuvat kokonaan. Työtaso on suojassa kosteudelta erityisten ilmakanavien ansiosta.
Patentoitu* elvytyssuolan täyttöaukko luukussa
Patentoitu elvytyssuolasäiliö on sijoitettu astianpesukoneen luukkuun. Se on helppo täyttää seisoviltaan luukun ollessa puoliksi auki.
Perfect GlassCare -lasinhoitotoiminto*
Pehmeä vesi puhdistaa astiat perusteellisesti, mutta se kuluttaa laseja. Tämän estämiseksi Miele on kehittänyt Perfect GlassCare-lasinhoitotoiminnon. Se takaa, että lasit tulevat pestyiksi hellävaraisesti, jotta niistä voidaan nauttia vielä monia vuosia.
Perfect GlassCare*
Pehmeä vesi puhdistaa astiat perusteellisesti, mutta se kuluttaa laseja. Tämän estämiseksi Miele on kehittänyt Perfect GlassCare-lasinhoitotoiminnon. Se takaa, että lasit tulevat pestyiksi hellävaraisesti, jotta niistä voidaan nauttia vielä monia vuosia.
Pesuainetunnistin
Pesuainetunnistin säätää pesuprosessia käytettyjen pesuaineiden (pesujauheen, huuhtelukirkasteen ja elvytyssuolan) mukaan hyödyntäen käytettävissä olevia resursseja optimaalisella tavalla. Optimaalisten puhdistus- ja kuivaustuloksien saavuttamiseksi Miele suosittelee käyttämään astianpesuainetta ja lisäämään huuhtelukirkasteen ja elvytyssuolan erikseen.
Pika 40 °C
Lyhyet ohjelmakestot: ohjelma puhdistaa sekalaiset tiskit tuoreista ruokajäämistä jo puolessa tunnissa.
Puhd.vesij. ast.pesukoneet ? vedenkul. alk. 6,5 l
Miele-astianpesukoneet käyttävät aina puhdasta vettä kiinteästä vesiliitännästä. Automatic-ohjelma kuluttaa ainoastaan 6,5 litraa vettä ? paljon vähemmän, kuin mitä mahtuu keittiön pesualtaaseen. Tällä Miele on vähentänyt vedenkulutusta 85 prosentilla viimeisten 30 vuoden aikana. Myös sähkönkulutus on nyt kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla: ECO-ohjelmalla Miele-astianpesukoneet kuluttavat sähköä ainoastaan 0,83 kWh.
QuickPowerWash
Lyömätöntä synergiaa: Uusi QuickPowerWash-ohjelma ja UltraTabs Multi -erikoistabletit puhdistavat ja kuivaavat normaalilikaiset astiat parhaalla mahdollisella tavalla 58 minuutissa. Erikoistablettien liukeneminen kestää vain 2?3 minuuttia. Näin puhdistusteho on huipussaan heti pesuohjelman käynnistyttyä. Tulos: Puhdistusteholuokka A.
SensorDry*
Keittiössä vallitseva lämpötila ja astianpesukoneen täyttöaste saattavat vaikuttaa kuivausprosessiin. Automatic-ohjelmalla SensorDry-toiminto takaa optimaaliset kuivaustulokset myös olosuhteissa, jotka eivät ole ihanteelliset.
SensorDry*
Keittiössä vallitseva lämpötila ja astianpesukoneen täyttöaste saattavat vaikuttaa kuivausprosessiin. Automatic-ohjelmalla SensorDry-toiminto takaa optimaaliset kuivaustulokset myös olosuhteissa, jotka eivät ole ihanteelliset.
SmartStart
Älykkäässä sähköverkkojärjestelmässä sähkön hinta vaihtelee vuorokauden eri aikoina. Älykkään sähköverkon kanssa yhteensopivat Miele-kodinkoneet voidaan ohjelmoida käynnistymään automaattisesti sähkön ollessa halvimmillaan. Älykästä sähköverkkotekniikkaa voidaan hyödyntää tehokkaasti Miele pesukoneissa, kuivausrummuissa sekä astianpesukoneissa - tämä tarjoaa merkittävän säästömahdollisuuden.
SolarSave-ohjelma
Miele ? vertaansa vailla, kun kyse on ekologisuudesta. SolarSave-ohjelma on ihanteellinen kotitalouksiin, joissa on aurinkolämmitysjärjestelmä, maalämpöpumppu tai vastaava veden lämmitysjärjestelmä, koska sen toiminta perustuu pelkästään jo lämmitetyn tuloveden lämpötilaan. Tämän älykkään ohjelman avulla voidaan saavuttaa sensaatiomaisen alhainen virrankulutus, joka on vain 0,05 kWh pesuohjelmaa kohden.
Taitettava pullopidike
Pullot, maljakot ja muut kapeat ja korkeat esineet voidaan asettaa turvallisesti alakorissa olevaan pullopidikkeeseen. Pullopidike sijaitsee siten, että suihkuvarsi puhdistaa pullojen sisäosat perusteellisesti. Pullopidike voidaan kääntää helposti alas, jos tarvitaan lisää tilaa muille astioille.
Teho 75 °C
Paras puhdistusteho: kattilat, pannut jne. pestään ilma jäämiä.
ThermoSave® -lämminvesiliitäntämahdollisuus
ThermoSaven ansiosta kaikki Miele-astianpesukoneet voidaan liittää lämminvesiliitäntään, jossa veden lämpötila on korkeintaan 60 °C. Tämä madaltaa virrankulutusta jopa 40 % ja ohjelman kestoa jopa 9 %. Virrankulutus vähenee Automatic-ohjelmalla jopa 0,4 kWh.
Vajaa täyttö
Miele-astianpesukoneiden automaattinen täyttömäärän tunnistus havaitsee pesutilassa olevien astioiden määrän ja säätelee veden ja sähkön kulutusta vastaavasti. Tämän automaattisen toiminnon ansiosta ei ole aina tarpeen odottaa, että astianpesukone olisi täynnä astioita.
Vajaatäyttö*
Miele-astianpesukoneiden automaattinen täyttömäärän tunnistus havaitsee pesutilassa olevien astioiden määrän ja säätelee veden ja sähkön kulutusta vastaavasti. Tämän automaattisen toiminnon ansiosta ei ole aina tarpeen odottaa, että astianpesukone olisi täynnä astioita.
Vesiturvatakuu*
Vesivahinkojen estämiseksi kaikissa Miele-astianpesukoneissa on Waterproof-vesiturvajärjestelmä. Kun kone on pätevän ammattilaisen asentama, Miele myöntää Waterproof-järjestelmälle koko laitteen käyttöiän kestävän takuun.
Ylivoimainen energiatehokkuus
Energiamerkintä kertoo yhdellä silmäyksellä astianpesukoneen tehokkuuden ja tilavuuden. Miele-laitteissa yhdistyvät täydelliset pesu- ja kuivaustulokset alhaiseen sähkön- ja vedenkulutukseen: