MIELE WMH122WPS PYYKINPESUKONE

A+++, 9KG, 1600K/MIN, POWERWASH 2.0

MIELE
MIELE-WMH122WPS-PYYKINPESUKONE-4002515781272-1.jpg
Tarjoustuote!
ILMAINEN TOIMITUS
Nyt vain
Säästä 196 €
1 599,00 €
-11%
Svh. 1 795,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 • Takuu: 2 vuotta
 • Täyttömäärä: 9 kg
 • Muut ominaisuudet: Valmistusmaa Saksa
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
W1 Edestä täytettävä pyykinpesukone PowerWash 2.0 ja TwinDos vallankumouksellista Miele-puhtautta. 

TwinDos-annostelu

Automaattinen annostelu - TwinDosin kaksi vaihtoehtoa: annostele nestepesuaine tai huuhteluaine tyhjiin pesuainepatruunoihin tai käytä Mielen kaksivaihejärjestelmää. TwinDos-annostelulla saat maksimitehon, kun UltraPhase 1 ja UltraPhase 2 annostellaan oikeaan aikaan. TwinDos-annostelulla ja 2-vaihejärjestelmällä saavuttaa valko- ja kirjopyykille parhaan pesutuloksen ja tarjoaa markkinoiden parhaa nestepesuainejärjestelmän napin painalluksella.

SoftSteam-kennorumpu ja esisileytys

Kun valitset "esisileytys"-toiminnon, rumpu lämmitetään viimeisen pyörimissyklin jälkeen. Tämä vaikuttaa sileyttävästi ja irrottelee pyykin, joka voidaan sitten poistaa helposti.
Ja ennen kaikkea: silittäminen on helpompaa ja nopeampaa. 

Kapselin annostelu

Käytä pyykin käsittelyyn erikoissovelluksia kätevästi Mielen annoskapseleiden avulla. Ne asetetaan yksinkertaisesti huuhteluaine- lokeroon. Laite annostelee sisällön sopivassa pisteessä pesuprosessin aikana - täysin automaattisesti. Oma valintasi: 6 erikoispesuainetta (urheilu, untuva, ulkoilu, villa, silkki, kyllästysaine), 3 huuhteluainetta (Aqua, Nature, Cocoon) sekä tehoste itsepintaiselle lialle.

QuickPowerWash-pesu

A-luokan pesutulos alle 60 minuutissa lähes uskomatonta. Mielen avulla saat korkean puhdistustehon yllättävän lyhyessä ajassa QuickPowerWash-ohjelman ansiosta.

Tahranpoisto-toiminto

Mielen pyykinpesukoneessa voidaan käsitellä jopa 23 erityyppistä tahraa aina kolme tahratyyppiä samanaikaisesti. Lisää vain vastaava ohjelmavaihtoehto, ja pesuohjelma säädetään kyseiselle tahralle sopivaksi. Sisäänrakennettu tahranpoisto-opas näytöllä neuvoo, kuinka käsitellä kyseistä tahraa tehokkaasti. Tämä on saatavissa vain Mieleltä.

PowerWash 2.0

PowerWash 2.0 -järjestelmällä varustetut Miele-laitteet pesevät jopa 40 %1 A+++ -energiatehokkuusluokan vaatimuksia tehokkaammin ja pesevät myös pienet määrät energiatehokkaasti. Salaisuus: Innovatiivinen Spin&Spray-pesuteknologia mahdollistaa hyvin alhaisen vesimäärän käytön, jolloin veden lämmityksessä säästyy energiaa. Ja kaikki tämä yhdessä korkeatasoisen puhdistustehon, loistavien huuhtelutulosten ja kohtuullisten ohjelma-aikojen kera jopa kirjopyykin Eco-ohjelmassa. 

20 vuoden elinkaari

wfk Research Institute for Cleaning Technology e.V. Krefeldissä on testannut kuuden eri valmistajan pyykinpesukoneita. Tulos: vain kolme Mielen laitetta hyväksyttiin. Korkeimpien laatustandardien noudattamiseksi Miele suorittaa vaativia kestävyyskokeita. Mielen pyykinpesukoneiden testin kesto on 10 000 käyttötuntia. Tämä vastaa 20 vuoden käyttöikää. Mikään muu valmistaja ei testaa yhtä ankarasti kuin Miele.

ProgrammeManager

Sovita pesuprosessi vastaamaan omia tarpeitasi ProgrammManager-ohjelman asetuksilla. Intensiivinen: entistä parempi pesutulos normaalin pesuohjelman aikana. Eco: erityisen energiaasäästävä, sama pesutulos. Erittäin hellävarainen: hellävaraista tekstiilin hoitoa ja vähäisempi silitystarve. Erittäin hiljainen: vähemmän melua erikoispesurytmillä ja Huuhtelut päättyneet -vaihtoehdolla. AllergoWash: alhaisempi bakteeritaso herkkäihoisille.

Itsepuhdistuva pesuainelokero

Itsepuhdistuva pesuainelokero huuhdotaan useasti voimakkaita vesisuihkuja käyttäen jokaisen pesuohjelman jälkeen. Tämä poistaa pesuainejäämät läpikotaisin. Erittäin sileä pinnoite edesauttaa huuhteluprosessia. Tämän ansiosta annostelulokero pysyy puhtaana. 

Ajastin ja jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö

Ajastintoiminto määrittää, milloin haluat seuraavan pesuohjelman alkavan. Tämä on erityisen edullista, jos haluat käyttää yösähköä tai jos ohjelman on loputtava tiettyyn aikaan, esim. kun tulet töistä kotiin. Ajastintoiminnon avulla voit siirtää ohjelman aloittamisen jopa 24 tunnin päähän. Näyttö kertoo sinulle myös, milloin juuri käynnissä oleva ohjelma loppuu. 

Emaloitu etulevy

Miele on ainoa kodinkonevalmistaja, joka emaloi kaikkien pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja kuivaavien pyykinpesukoneiden etupinnat. Korkealuokkainen emali on naarmuuntumaton, syöpymätön, emäksenkestävä, haponkestävä, helppo puhdistaa ja haalistumaton.

ProfiEco-moottori

Koe Mielen pyykinpesukoneiden ainutlaatuisen tehokkaat moottorit. Mielen ProfiEco-moottori on myös erityisen taloudellinen ja hiljainen. Se käyttää vähemmän sähköä ja on huoltovapaa. Tehokasta ja mukavaa pyykinpesua moneksi vuodeksi.

Pyykinpesu matalissa lämpötiloissa

Mielen edistyksellisen, erittäin tehokkaan pesutekniikan ansiosta pesulämpötila voidaan laskea 20 °C:een tai jopa "kylmäksi" useimmissa ohjelmissa. Jos pyykki on vain hieman likaista, nämä ohjelmat voivat säästää huomattavasti energiaa.

Automaattinen täytön tunnistus

Kaikissa Miele-pyykinpesukoneissa on älykäs määräautomatiikka. Tämä automatiikka analysoi täyttömäärän ja käyttää vain sen vesi- ja sähkömäärän, joka on tarpeen erinomaisten puhdistus- ja huuhtelutuloksien saavuttamiseksi.

Vesimäärän tunnistin

Joissakin Miele-pyykinpesukoneissa on automaattisen täytön tunnistuksen lisäksi virtausmittari. Vedenottoa mitataan ja ohjataan erittäin tarkasti tarkkuusvirtausmittarilla. Tämä auttaa säästämään vettä, mikä tekee laitteista erittäin taloudellisia ja ympäristöystävällisiä.

EcoFeedback-kulutustiedot

EcoFeedback-kulutustiedoilla varustetut Mielen pyykinpesukoneet antavat tarkat sähkön- ja vedenkulutustiedot. Näin saat kulut täysin hallintaan. Ennen ohjelman käynnistämistä voit pyytää kulutusennustetta valitulle ohjelmalle. Tarkat kulutustiedot annetaan ohjelman päätyttyä, koska kulutus voi vaihdella kuorman mukaan. 

Waterproof-vesiturvajärjestelmä

WPS:ssä on myös kaksoismagneettiventtiili suoraan sulkuhanassa. Jos ensimmäinen venttiili on viallinen, toinen sulkee tuloveden. Kaksinkertainen syöttöletku antaa parhaimman mahdollisen suojauksen: mikäli letkun sisäosaan tulee vaurio, vesi virtaa ulompaa letkua pitkin viemäriin. Kuten WCS:ssä, myös WPS:ssä on älykästä anturitekniikkaa: jos vuoto havaitaan, vedenotto on suljettu.
 • Mitat mm (leveys) 596
 • Mitat mm (korkeus) 850
 • Mitat mm (syvyys) 643
 • Koneen syvyys luukku auki mm 1.077
 • Paino kg 95
 • Kokonaisliitäntäteho kW 2,10-2,40
 • Jännite V 220-240
 • Sulakekoko A 10
 • Liitäntäjohdon pituus mm 2.000
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Mitat mm (leveys) 596
 • Mitat mm (korkeus) 850
 • Mitat mm (syvyys) 643
 • Koneen syvyys luukku auki mm 1.077
 • Paino kg 95
 • Kokonaisliitäntäteho kW 2,10-2,40
 • Jännite V 220-240
 • Sulakekoko A 10
 • Liitäntäjohdon pituus mm 2.000
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €