MIELE WMB120 PYYKINPESUKONE

A+++, 8KG, 1600K/MIN, KENNORUMPU

MIELE
MIELEWMB120PYYKINPESUKONE_4002515567722_7.jpg
Tarjoustuote!
ILMAINEN TOIMITUS
Nyt vain
Säästä 400 €
995,00 €
-29%
Svh. 1 395,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 • Takuu: 2 vuotta
 • Täyttömäärä: 8 kg
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
W1 Edestä täytettävä pyykinpesukone

Helppoa silitystä

Kun valitset "esisileytys"-toiminnon, rumpu lämmitetään viimeisen pyörimissyklin jälkeen. Tämä vaikuttaa sileyttävästi ja irrottelee pyykin, joka voidaan sitten poistaa helposti. Ja ennen kaikkea: silittäminen on helpompaa ja nopeampaa.

Ainutlaatuista laatua

wfk Research Institute for Cleaning Technology e.V. Krefeldissä on testannut kuuden eri valmistajan pyykinpesukoneita. Tulos: vain kolme Mielen laitetta hyväksyttiin. Korkeimpien laatustandardien noudattamiseksi Miele suorittaa vaativia kestävyyskokeita. Mielen pyykinpesukoneiden testin kesto on 10 000 käyttötuntia. Tämä vastaa 20 vuoden käyttöikää. Mikään muu valmistaja ei testaa yhtä ankarasti kuin Miele.

Täydellinen lisä erikoistekstiileille

Käytä pyykin käsittelyyn erikoissovelluksia kätevästi Mielen annoskapseleiden avulla. Ne asetetaan yksinkertaisesti huuhteluaine- lokeroon. Laite annostelee sisällön sopivassa pisteessä pesuprosessin aikana - täysin automaattisesti. Oma valintasi: 6 erikoispesuainetta (urheilu, untuva, ulkoilu, villa, silkki, kyllästysaine), 3 huuhteluainetta (Aqua, Nature, Cocoon) sekä tehoste itsepintaiselle lialle.

Optimaalinen aika jokaiselle tekstiilityypille

Kaikki ohjelmat mukautuvat yksilöllisesti eri tyyppisiin tekstiileihin. Näin säästyy aikaa, vettä ja energiaa.

Täydellistä puhtautta

Itsepuhdistuva pesuainelokero huuhdotaan useasti voimakkaita vesisuihkuja käyttäen jokaisen pesuohjelman jälkeen. Tämä poistaa pesuainejäämät läpikotaisin. Erittäin sileä pinnoite edesauttaa huuhteluprosessia. Tämän ansiosta annostelulokero pysyy puhtaana.

Pyykinhoitoa aikataulutettuna

Ajastintoiminto määrittää, milloin haluat seuraavan pesuohjelman alkavan. Tämä on erityisen edullista, jos haluat käyttää yösähköä tai jos ohjelman on loputtava tiettyyn aikaan, esim. kun tulet töistä kotiin. Ajastintoiminnon avulla voit siirtää ohjelman aloittamisen jopa 24 tunnin päähän. Näyttö kertoo sinulle myös, milloin juuri käynnissä oleva ohjelma loppuu.

Tasapainotettu linkous

Linkousjakson aikana Miele-pyykinpesukone tunnistaa, jos pyykkikuorma ei jakaudu tasaisesti rummun sisällä. Tällöin älykäs rumputoiminto varmistaa, että tekstiilit, myös suuret kappaleet, jakautuvat tasaisesti ja optimaalisesti. Tämä takaa tasaisen kiihdytyksen ja parhaan linkoustuloksen.

Luokkansa parhaat pintaviimeistelyt

Miele on ainoa kodinkonevalmistaja, joka emaloi kaikkien pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja kuivaavien pyykinpesukoneiden etupinnat. Korkealuokkainen emali on naarmuuntumaton, syöpymätön, emäksenkestävä, haponkestävä, helppo puhdistaa ja haalistumaton.

Vankka, kestävä muotoilu

Allas on erityisen vankka ja hygieeninen. Sitä tukevat tukijouset ja iskunvaimentimet sekä painavat alas valurautaiset vastapainot. Tämä on Miele-täydellisyyttä minimaalista kulumista ja kestävyyttä varten. Suurillakin linkousnopeuksilla laite pysyy vakaana ja turvallisena.

Taloudellista, tehokasta ja kulumista vähentävää.

Koe Mielen pyykinpesukoneiden ainutlaatuisen tehokkaat moottorit. Mielen ProfiEco-moottori on myös erityisen taloudellinen ja hiljainen. Se käyttää vähemmän sähköä ja on huoltovapaa. Tehokasta ja mukavaa pyykinpesua moneksi vuodeksi.

Säästä energiaa matalilla lämpötiloilla

Mielen edistyksellisen, erittäin tehokkaan pesutekniikan ansiosta pesulämpötila voidaan laskea 20 °C:een tai jopa "kylmäksi" useimmissa ohjelmissa. Jos pyykki on vain hieman likaista, nämä ohjelmat voivat säästää huomattavasti energiaa.

Älykästä pyykinpesua

Kaikissa Miele-pyykinpesukoneissa on älykäs määräautomatiikka. Tämä automatiikka analysoi täyttömäärän ja käyttää vain sen vesi- ja sähkömäärän, joka on tarpeen erinomaisten puhdistus- ja huuhtelutuloksien saavuttamiseksi.

Absoluuttisen tarkka

Joissakin Miele-pyykinpesukoneissa on virtausmittari määräautomatiikan lisäksi. Vedenottoa mitataan ja ohjataan erittäin tarkasti tarkkuusvirtausmittarilla. Tämä auttaa säästämään vettä, mikä tekee laitteista erittäin taloudellisia ja ympäristöystävällisiä.

Täydelliset tulokset

Jos annostelet liikaa pesuainetta, voi esiintyä vaahtoamista. Mielen pyykinpesukoneet tasaavat tämän automaattisesti pesu-, linkous- ja/tai huuhteluvaiheissa. Tämä takaa aina optimaaliset pesu- ja huuhtelutulokset.

Täysin turvallinen

Kun lapsilukko on päällä, ovea ei voi avata pesuprosessin aikana. Tämä estää myös pesuohjelman tahattoman muuttamisen tai pysäyttämisen.

Turvallisuutta lisäanturin avulla

Vesiturvajärjestelmä (WCS) tarkkailee vedenottoa vesitason tunnistimen avulla. Vedenotto päättyy automaattisesti, jos normaalia veden tasoa ei saavuteta. Jos koneen sisällä on vesivuoto, tuloventtiili laitteen sisällä sulkeutuu, jolloin vesi sekä vaahtosäiliö tyhjennetään. Kohokytkin vesialtaassa havaitsee myös vuotavan veden.

Taattua turvallisuutta:

Sähkökatkoksen sattuessa voit avata oven lukituksen ja poistaa pyykkisi.

Signaali ohjelman loputtua

Kun pesuohjelma päättyy, soi summeri. Vastapesty pyykki ei viivy tarpeettoman pitkään rummussa.

Vesiturvatakuu

Miele tarjoaa kotiin suojauksen kaikille Mielen vesiturvajärjestelmille 20 vuodeksi. Jos koti vaurioituu vesiturvajärjestelmästä johtuen, takuu kattaa kulut*. Miele vastaa vesiturvajärjestelmän ehtojen mukaisesti omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, jos vahingot johtuvat järjestelmän vikaantumisesta. Tämä pätee, kun laitteen on asentanut alan ammattilainen.
 • Mitat mm (leveys): 596
 • Mitat mm (korkeus): 850
 • Mitat mm (syvyys): 643
 • Koneen syvyys luukku auki mm: 1.077
 • Paino kg: 96
 • Kokonaisliitäntäteho kW: 2,1-2,4
 • Jännite V: 220-240
 • Frequenz in HZ: 50
 • Sulakekoko A: 10
 • Liitäntäjohdon pituus mm :2000
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Mitat mm (leveys): 596
 • Mitat mm (korkeus): 850
 • Mitat mm (syvyys): 643
 • Koneen syvyys luukku auki mm: 1.077
 • Paino kg: 96
 • Kokonaisliitäntäteho kW: 2,1-2,4
 • Jännite V: 220-240
 • Frequenz in HZ: 50
 • Sulakekoko A: 10
 • Liitäntäjohdon pituus mm :2000
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €