MIELE W667 PYYKINPESUKONE

A+++, 6KG, 1200K/MIN, KENNORUMPU

MIELE
MIELE-W667-PT-PESUKONE-4002515375884-1.jpg
Tarjoustuote!
ILMAINEN TOIMITUS
Nyt vain
Säästä 109,90 €
989,10 €
-10%
Svh. 1 099,00 €
Hinta voimassa 21.1.2018 asti.
 • Takuu: 2 vuotta
 • Täyttömäärä: 6 kg
 • Muut ominaisuudet: Suomenkielinen paneeli
Tilaustuote
Toimitusaika n. 8-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Päältä täytettävä pyykinpesukone Miele-kennorummulla tekstiilien hellävaraiseen käsittelyyn ja hoitoon. 

Hellävaraista pyykinhoitoa

Mielen patentoidun* kennorummun kennopintarakenteen ansiosta rummun ja tekstiilien väliin syntyy ohut vesikalvo. Pyykki liukuu sillä kevyesti ja sitä käsitellään optimaalisen huolellisesti. Pienemmät, hiotut rei'itykset rummun reunalla myös edesauttavat tekstiilien hellävaraista käsittelyä: ei nyppyyntymistä eikä silmukkapakoa. wfk-tutkimuslaitos on vahvistanut, että Mielen kennorumpu käsittelee pyykkiä optimaalisen hellävaraisesti.

Avaaminen yhdellä liikkeellä

Mielen kehittämän Comfort Lift -ominaisuuden ansiosta Mielen päältä täytettävät ovat erityisen mukavia käytössä. Yksi kädenliike riittää: ovipainiketta painettaessa sisä- ja ulkokansi avautuvat yhtä aikaa.

Pesurummun lukkiutuminen oikeaan asentoon

Ohjelman lopussa rumpu asettuu aina automaattisesti luukun kohdalle. Näin pääset välittömästi, kätevästi ja turvallisesti käsiksi vasta pestyihin tekstiileihisi.

Ainutlaatuinen kennorakenne

Mielen kennorummun verkkomainen rakenne luo ohuen vesikalvon rummun ja pyykin väliin. Tämän ansiosta pyykki liukuu kevyesti, mikä suojaa kuituja täydellisesti.

Hellävaraista käsittelyä parhaimmillaan

Jokainen Mielen kennorummun reikä on hiottu ja sileä sekä huomattavasti pienempi kuin tavanomaisten rumpujen reiät. Tämä varmistaa sen, että tekstiileihisi kohdistuva mekaaninen rasitus on äärimmäisen vähäistä. Ei nyppyyntymistä suurimmillakaan linkousnopeuksilla, ja pyykkisi putoaa irtonaisena rykelmänä rummun pohjalle.

Vain Mielen kennorumpu pystyy tähän

wfk Laundry Research Institute Krefeldissä Saksassa, on vahvistanut, että Mielen kennorumpu käsittelee pyykin optimaalisen hellävaraisesti.

Ainutlaatuista laatua

wfk Research Institute for Cleaning Technology e.V. Krefeldissä on testannut kuuden eri valmistajan pyykinpesukoneita. Tulos: vain kolme Mielen laitetta hyväksyttiin. Korkeimpien laatustandardien noudattamiseksi Miele suorittaa vaativia kestävyyskokeita. Mielen pyykinpesukoneiden testin kesto on 10 000 käyttötuntia. Tämä vastaa 20 vuoden käyttöikää. Mikään muu valmistaja ei testaa yhtä ankarasti kuin Miele.

Optimaalista kauniiden tekstiilien hoitoa

Silmukkapako ja reikäpainaumat ovat selviä merkkejä tekstiilien vakavasta rasittumisesta. Mielen kennorumpu todistettavasti estää tällaisia vaikutuksia.

Optimaalinen aika jokaiselle tekstiilityypille

Kaikki ohjelmat on mukautettu yksilöllisesti eri tyyppisille tekstiileille, ja niiden pyörimisajat ovat lyhyet tarpeiden mukaan. Lämpölinkous vähentää ohjelma-aikaa entisestäänkin. Esimerkiksi pikaohjelmassa Mielen kuivaavat pyykinpesukoneet tarvitsevat vain 90 minuuttia tekstiilien kuivattamiseen täysin.

Tasapainotettu linkous

Linkousjakson aikana Miele-pyykinpesukone tunnistaa, jos pyykkikuorma ei jakaudu tasaisesti rummun sisällä. Tällöin älykäs rumputoiminto varmistaa, että tekstiilit, myös suuret kappaleet, jakautuvat tasaisesti ja optimaalisesti. Tämä takaa tasaisen kiihdytyksen ja parhaan linkoustuloksen.

Luokkansa parhaat pintaviimeistelyt

Miele on ainoa kodinkonevalmistaja, joka emaloi kaikkien pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja kuivaavien pyykinpesukoneiden etupinnat. Korkealuokkainen emali on naarmuuntumaton, syöpymätön, emäksenkestävä, haponkestävä, helppo puhdistaa ja haalistumaton.

Sisus valurautaa

Pesukoneen tärkeimmät laatutekijät ovat piilossa sen sisällä, esimerkiksi allas Mielen päältä täytettävissä koneissa: hienostuneella muotoilullaan ja korkealuokkaisilla materiaaleillaan, kuten valurautaisella tukipintaliitoksella, se asettaa käyttöturvallisuuden ja kestävyyden standardit. Laatua, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Äärimmäisen esimerkillistä

Mielen pyykinpesukoneet ovat ekologisia. Ne kuluttavat vain tarpeellisen määrän vettä ja sähköä. Taloudellisimmat niistä ovat jopa 20 % tehokkaampia kuin mitä vaaditaan korkeimpaan energiatehokkuusluokitukseen A+++.

Säästä energiaa matalilla lämpötiloilla

Mielen edistyksellisen, erittäin tehokkaan pesutekniikan ansiosta pesulämpötila voidaan laskea 20 °C:een tai jopa "kylmäksi" useimmissa ohjelmissa. Jos pyykki on vain hieman likaista, nämä ohjelmat voivat säästää huomattavasti energiaa.

Älykästä pyykinpesua

Kaikissa Miele-pyykinpesukoneissa on älykäs määräautomatiikka. Tämä automatiikka analysoi täyttömäärän ja käyttää vain sen vesi- ja sähkömäärän, joka on tarpeen erinomaisten puhdistus- ja huuhtelutuloksien saavuttamiseksi.

Täydelliset tulokset

Jos annostelet liikaa pesuainetta, voi esiintyä vaahtoamista. Mielen pyykinpesukoneet tasaavat tämän automaattisesti pesu-, linkous- ja/tai huuhteluvaiheissa. Tämä takaa aina optimaaliset pesu- ja huuhtelutulokset.

Turvallisuutta lisäanturin avulla

Vesiturvajärjestelmä (WCS) tarkkailee vedenottoa vesitason tunnistimen avulla. Vedenotto päättyy automaattisesti, jos normaalia veden tasoa ei saavuteta. Jos koneen sisällä on vesivuoto, tuloventtiili laitteen sisällä sulkeutuu, jolloin vesi sekä vaahtosäiliö tyhjennetään. Kohokytkin vesialtaassa havaitsee myös vuotavan veden.
 • Mitat mm (leveys): 459
 • Mitat mm (korkeus): 900
 • Mitat mm (syvyys): 601
 • Paino kg: 94
 • Kokonaisliitäntäteho kW: 2,1-2,4
 • Jännite V: 220-240
 • Sulakekoko A: 10
 • Frequenz in HZ: 50
 • Tulovesiletkun pituus m: 1,55
 • Poistoletkun pituus m: 1,55
 • Liitäntäjohdon pituus mm: 2400
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Mitat mm (leveys): 459
 • Mitat mm (korkeus): 900
 • Mitat mm (syvyys): 601
 • Paino kg: 94
 • Kokonaisliitäntäteho kW: 2,1-2,4
 • Jännite V: 220-240
 • Sulakekoko A: 10
 • Frequenz in HZ: 50
 • Tulovesiletkun pituus m: 1,55
 • Poistoletkun pituus m: 1,55
 • Liitäntäjohdon pituus mm: 2400
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €