MIELE TKG850WP CHROME KUIVAUSRUMPU

A+++, 8KG

MIELE
MIELE-TKG850WP-CHROME-KUIVAUSRUMPU-4002515681473-1.jpg
MIELE-TKG850WP-CHROME-KUIVAUSRUMPU-4002515681473-2.jpg
MIELE-TKG850WP-CHROME-KUIVAUSRUMPU-4002515681473-3.jpg
MIELE-TKG850WP-CHROME-KUIVAUSRUMPU-4002515681473-4.jpg
MIELE-TKG850WP-CHROME-KUIVAUSRUMPU-4002515681473-5.jpg
Tarjoustuote!
ILMAINEN TOIMITUS
Nyt vain
Säästä 296 €
1 599,00 €
-16%
Svh. 1 895,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 • Takuu: 2 vuotta
 • Energialuokka: A+++
 • Täyttömäärä: 8 kg
 • Lämpopumpputekniikka: Kyllä
Tilaustuote
Toimitusaika n. 8-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
T1 Lämpöpumppukuivausrumpu. FragranceDos ja SteamFinish – sileää pyykkiä ja raikasta tuoksua.

EcoDry-tekniikka 

Mielen EcoDry-tekniikka takaa pysyvästi alhaisen energiankulutuksen ja lyhyet kuivausajat. Miele-suodatinjärjestelmän ja huoltovapaan lämmönvaihtimen tehokkaan yhteistoiminnan ansioista nukka ei pääse tukkimaan lämmönvaihdinta, mikä vähentää sen toimintatarvetta pysyvästi. Mielen lämpöpumppukuivausrummut toimivat aina taloudellisesti EcoDry-tekniikan ansiosta – laitteesi koko käyttöiän ajan.

Huoltovapaa kosteudentiivistin

Mielen lämpöpumppukuivausrummuissa lämmönvaihdinta suojaa tehokas suodatusjärjestelmä eikä sitä tarvitse puhdistaa. Näin varmistetaan, että energiankulutus pysyy jatkuvasti pienenä laitteen koko käyttöiän ajan.

Energiatehokkuus

Kuivausrumpu voi olla ympäristöystävällinen: Mielen lämpöpumppukuivausrummut käyttävät – mallista riippuen – jopa 63 % vähemmän sähköä kuin nykyinen paras luokka (energiatehokkuusluokka A). Tämä on Mielen tehokkaan ProfiEco-moottorin ja säädellyn kompressorin ansiota. Sähkönkulutus on vain noin 0,2 kWh pyykkikiloa kohden. Tämä vastaa energiatehokkuusluokkaa A, ja käyttäjälle se tarkoittaa: pyykin kuivaamista puhtaalla omatunnolla. 

FragranceDos-annostelu

Mielen tuoksupatruunoilla – joissa on viiden kukkaistuoksun valikoima – annat pyykillesi oman lempituoksusi kuivaamisen aikana. Mielen tuoksut valmistaa eteläranskalainen perheyritys, joka on luonut parfyymejä vuodesta 1871. Heidän parfyymiasiantuntijansa varmistavat patentoidun prosessin avulla, että arvokkaat aineosat säilyvät. Tulos: miellyttävän raikas ja luonnollinen tuoksu, joka leviää koko pyykkiin.

Höyryviimeistely

Jos silittäminen ei ole lempiharrastuksesi, rakastut tähän höyrysileytysohjelmaan. Kuivausprosessin aluksi kennorumpuun suihkuaa vettä, joka luo hienojakoista aerosolia, jota kuivausilma lämmittää. Kehittyvä höyry läpäisee tekstiilit ja sileyttää niitä näkyvästi. Näin silittäminen on helpompaa ja nopeampaa – tai jopa täysin tarpeetonta.

Perfect Dry

Täydellinen kuivaustulos vedenkovuusanturin ansiosta: patentoidulla PerfectDry-järjestelmällä pyykki kuivuu perusteellisesti silloinkin, kun alueesi vesi on erittäin kovaa. Tämä ei todellakaan ole tavallista kuivausrumpujen suhteen. Kalsium ja veden muut mineraalit vaikuttavat kosteuden tunnistamiseen – ja näin ne vaikuttavat vuorostaan kuivaustulokseen. Vedenkovuusanturillaan PerfectDry ottaa veden senhetkisen mineraalipitoisuuden huomioon ja säätää kuivausprosessia tämän mukaisesti. Näin varmistetaan, ettei pyykki ole liian kuivaa tai liian kosteaa. Valittu kuivuusaste saavutetaan melkein aina.

Integroitu tiivistyneen veden poisto

Kaikissa Mielen kondensoivissa kuivausrummuissa sekä lämpöpumppumalleissa on sisäänrakennettu viemärisarja kondenssiveden poistoa varten. ”Näin voit pumpata tiivistyneen veden viemäriin tai vesialtaaseen säästäen kondenssivesisäiliön tyhjentämisen vaivan.”

ajastin ja jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö

Ajastintoiminnon avulla voit määrittää, milloin haluat seuraavan pesuohjelman alkavan. Tämä on erityisen edullista, jos haluat käyttää yösähköä tai jos ohjelman on loputtava tiettyyn aikaan, esim. kun tulet töistä kotiin. Voit siirtää ohjelman aloittamista jopa 24 tunnilla. Näyttö kertoo myös käynnissä olevan ohjelman päättymisajan. 

Rummun sisävalaisin

Kaikki Mielen kuivausrummut on varustettu rummun sisävalaisimella ja monet jopa huoltovapaalla LED-valaistuksella. Se valaisee Mielen kennorummun niin täydellisesti, ettei mikään vaatekappale voi jäädä huomaamatta. Helppokäyttöinen ja silmää miellyttävä.

Nukkasihdit

Älykkään nukkasihdin avulla pääset vihdoinkin eroon harmillisesta nukasta. Tämän lisäksi nukkasihti on erityisen kätevä: Jos Puhdista ilmakanavat -ilmaisin tulee näkyviin, Mielen nukkasihti voidaan helposti poistaa edestä. Näytön erityisen tasainen pinta tekee puhdistamisesta erittäin helppoa ja kätevää. Nukkasihdit ja pyykki ovat aina erillään toisistaan, jolloin pyykki pysyy taatusti nukattomana.

Emaloitu etulevy

Miele on ainoa kodinkoneiden valmistaja, joka emaloi kaikkien pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja kuivaavien pyykinpesukoneiden etuosat. Korkealuokkainen emali on naarmuuntumaton, syöpymätön, emäksenkestävä, haponkestävä, helppo puhdistaa ja haalistumaton.

Alhaisimmat äänitasot 

Miele-lämpöpumppukuivausrumpujen kotelo ja ilmankierto on suunniteltu minimoimaan ilmavirtaus ja tärinämelu. Voit käynnistää kuivausrummun koska tahansa ilman häiritseviä ääniä. 

Älykäs rummun pyörimissuunnan vaihto

Miele-kuivausrumpu vaihtaa rummun pyörimissuuntaa epäsäännöllisin välein. Tämä estää pyykin kiertymisen vyyhdiksi, varmistaa tasaisemman kuivumisen ja vähentää rypistymistä.

Pöyhintä

Ellet voi poistaa pyykkejä heti ohjelman loputtua, kone pöyhii pyykkiä säännöllisin väliajoin estäen sen rypistymisen.

Kennorumpu

Ainutlaatuinen kennorakenne nostaa pyykin korkeammalle pyörivässä rummussa. Tekstiilit altistuvat lämpimälle ilmavirralle pidempään, mikä aikaansaa yhtenäisemmät kuivaustulokset. Yksittäisissä kuusikulmioissa muodostuu ilmataskuja, jotka vaimentavat pyykin putoamista. Tämän ansiosta tekstiilejäsi käsitellään paljon hellävaraisemmin, ja niissä on vähemmän ryppyjä kuivauksen jälkeen. Se myös huomattavasti helpottaa silittämistä. 

Korkein kondensaatiotehokkuus

Vuotovarmuus on kuivausrummun laadun kannalta erittäin tärkeää. Mitä vähemmän kosteaa, lämmintä ilmaa karkaa laitteesta, sen parempi on kondensaatiotehokkuus. Myös korkeat kosteustasot suljetuissa huoneissa ovat epämiellyttäviä: veden tiivistyminen seinille voi aiheuttaa hometta ja vaurioittaa rakennuksen pintamateriaaleja. Mielen kuivausrummuissa on optimaaliset vuotovarmuusarvot ja siten myös paras kondensaatiotehokkuusluokitus.

Pinkoodi

Onko laitteesi asennettu yhteiseen pyykkitupaan? Silloin voit estää luvattoman käytön syöttämällä PIN-koodin. Konetta ei voi käyttää, kun tämä toiminto on aktivoituna, ellei laitteeseen syötetä oikeaa PIN-koodia. 

EcoFeedback-kulutustiedot

EcoFeedback-kulutustiedot-toiminto auttaa hyödyntämään energiansäästömahdollisuuuksia täysin. Ennen kuin valittu ohjelma alkaa, saat energiankulutusennusteen. Kuivauksen aikana ja sen jälkeen näkyvät todelliset kulutustiedot. Tämä lukema riippuu täyttömäärästä. Näin voit tarkkojen tietojen perusteella suojella ympäristöä ja säästää kustannuksia. Myös sihdin täyttymisestä ilmoitetaan. Koska: puhdas nukkasihti säästää energiaa. 
 • Mitat mm (leveys) 596
 • Mitat mm (korkeus) 850
 • Mitat mm (syvyys) 636
 • Koneen syvyys luukku auki mm 1.054
 • Paino kg 62
 • Kokonaisliitäntäteho kW 1,10
 • Jännite V 220-240
 • Sulakekoko A 10
 • Taajuus Hz 50
 • Liitäntäjohdon pituus mm 2,0
 • Jäähdytysaineen määrä 0,48
 • Ilmaston lämmitysvaikutus, jäähdytysaine 1.430
 • Ilmaston lämmitysvaikutus, laite 686
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Mitat mm (leveys) 596
 • Mitat mm (korkeus) 850
 • Mitat mm (syvyys) 636
 • Koneen syvyys luukku auki mm 1.054
 • Paino kg 62
 • Kokonaisliitäntäteho kW 1,10
 • Jännite V 220-240
 • Sulakekoko A 10
 • Taajuus Hz 50
 • Liitäntäjohdon pituus mm 2,0
 • Jäähdytysaineen määrä 0,48
 • Ilmaston lämmitysvaikutus, jäähdytysaine 1.430
 • Ilmaston lämmitysvaikutus, laite 686
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €