MIELE KM6363 INDUKTIOTASO

80CM

MIELE
MIELE-KM6363-1-INDUKTIOTASO-4002515602447-1.jpg
1 499,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 35,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Induktiokeittotaso omalla ohjauksella PowerFlex-keittoalue maksimaalista monipuolisuutta ja suorituskykyä varten. 

Con@ctivity
Innovatiivisen Con@ctivity-automaattitoiminnon avulla keittotaso kommunikoi liesituulettimen kanssa. Liesituuletin reagoi automaattisesti keittotason asetuksiin ja säätää tehoasetukset näitä vastaaviksi. Myös liesituulettimen valaistus kytketään päälle automaattisesti. Ainutlaatuista käyttömukavuutta – vain Mielellä

Helposti puhdistettava keraaminen pinta
Keraaminen lasi on erittäin helppo puhdistaa. Roiskeet ja muuntyyppiset tahrat on helppo poistaa sileän pinnan ansiosta. Puhdistaminen on erityisen helppoa induktiokeittotasoissa, sillä pinta pysyy suhteellisen viileänä eikä juuri mikään voi palaa siihen kiinni.

Lämpimänäpitotoiminto
Tällä toiminnolla voit pitää ateriat lämpiminä ihanteellisella tavalla määrästä riippumatta. Ruoka pidetään tarjoilulämpötilassa niin, ettei se kuitenkaan pala pohjaan, käyttämällä kattilan pohjan lämpötilan älykästä valvontaa. Voit siis keskittyä muun ruokalistan luomiseen.

Alkukuumennusautomatiikka
Tämä Mielen automaattitoiminto pienentää lämpöä alkuperäisestä tehosta (pikakuumennus) pienempään lämpötilaan (jatkokypsentäminen). Näin et unohda alentaa lämpöä ajallaan eikä ruoka pala pohjaan. Säästät myös energiaa.

Monipuoliset keittoalueet
Miele-keittotasot tarjoavat erikokoisia ja -muotoisia keittoalueita ja polttimia. Tämän ansiosta voit käyttää keittotasolla kaikenmuotoisia ja -kokoisia kattiloita. Monissa keittotasoissa on lisäksi laajennettavia keittoalueita.

PowerFlex-induktio
PowerFlex-alueet ovat erityisen monipuolisia ja joustavia. Olipa kyseessä yksittäiset keittoastiat, erityisen suuret pasta-astiat tai uunivuoat: niitä voidaan kaikkia käyttää ongelmitta. Ylivertainen nopeus, jopa 7,4 kW:n Booster-teholla, on ainutlaatuista. PowerFlex on luonnollisesti varustettu Mielen todistetusti toimivalla kaksois-Booster-tehokuumennustekniikalla.

Kattilan koon tunnistus
Induktiokeittotasoissa keittoalue tunnistaa kattilan koon, ja energiaa käytetään vain tälle alueelle. Näin varmistetaan tehokkain mahdollinen energiankäyttö.

Tehokas ja turvallinen
Induktiossa lämpöä tuotetaan vain sinne missä sitä tarvitaan: keittoastian pohjaan. Kypsentäminen induktiolla on erityisen tehokasta, sillä lämpöä ei karkaa. Se on myös erityisen turvallista, sillä keraaminen lasi pysyy suhteellisen viileänä.

Sammuu, jos keittoalueella ei ole keittoastiaa
Jos induktiokeittoalueella ei ole kattilaa tai kattila on tyhjä, energiansyöttö keskeytetään tai sitä ei käynnistetä ollenkaan.

Jälkilämmön osoitin
Miele-keittotasoissa on jälkilämmön näyttö jokaiselle keittoalueelle. Se muistuttaa sinua olemaan koskematta kuumaa keittoaluetta sekä asettamasta lämpöherkkiä esineitä tasolle. Voit myös käyttää jälkilämpöä energian säästämiseksi.

Virran turvakatkaisu
Jokaiselle teholle on oma enimmäispäälläoloaika. Jos keittoaluetta käytetään epätavallisen pitkään samalla tehotasolla, keittoalue sammutetaan automaattisesti. 

Turvallisuus ja käytönesto
Lapsilukko-toiminto estää tahattomat muutokset valittuihin tehotasoihin ruuanlaiton aikana. Käytönesto suojaa tahattomilta tai luvattomilta päälle laittamisilta, esimerkiksi lapsilukkona. Tämä toiminto voidaan aktivoida sammutetulle keittotasolle. 

Ylikuumenemissuoja ja virhetoimintojen valvonta
Jokainen keittoalue on varustettu ylikuumenemissuojalla. Tämä sammuttaa keittoalueella olevan lämmitysvastuksen automaattisesti ääritilanteissa, ennen kuin keraaminen lasi tai muut komponentit voivat ylikuumentua. Jos pinnalle joutuu vahingossa nestettä tai jotain muuta, keittotason virta katkaistaan myös automaattisesti. Pysyt aina suojattuna tahattomalta tehon muuttumiselta.

Energiatehokkuutta kaikilla alueilla
Säästät sekä aikaa että energiaa Miele-keittotasoilla. Lämmitysvastuksia käyttävään keittotasoon verrattuna Miele-induktiokeittotaso käyttää jopa 30 % vähemmän energiaa kuumennuksessa. Myös Mielen sähköiset keittotasot osaavat käyttää energiaa tehokkaasti: nopea ExtraSpeed-toiminto ei käytä enempää energiaa kuin perinteiset HiLight-keittotasot 35 % nopeammista kuumennusajoista huolimatta.
 

Induktiokeittotaso omalla ohjauksella PowerFlex-keittoalue maksimaalista monipuolisuutta ja suorituskykyä varten. Con@ctivityInnovatiivisen Con@ctivity-automaattitoiminnon avulla keittotaso kommunikoi liesituulettimen kanssa. Liesituuletin reagoi aut...
Oletko ostanut tämän tuotteen?

 • Mitat mm (leveys) 806
 • Mitat mm (syvyys) 526
 • Upotuskorkeus liitäntärasian kanssa mm 45
 • Upotusaukon mitat päälleasennuksessa mm (leveys) 780
 • Upotusaukon mitat päälleasennuksessa mm (syvyys) 500
 • Jännite V 230
 • Kokonaisliitäntäteho kW 7,300
 • Paino kg 14
 • Taajuus Hz 50-60
 • Liitäntäjohdon pituus m 1,4 
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 35,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €