MIELE KM6304 INDUKTIOTASO

60CM

MIELE
MIELE-KM6304-INDUKTIOTASO-4002515702017-101.jpg
MIELE-KM6304-INDUKTIOTASO-4002515702017-102.jpg
1 099,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 35,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Induktiokeittotaso omalla ohjauksella. PowerFlex-keittoalue maksimaalista monipuolisuutta ja suorituskykyä varten. 

 Con@ctivity 

 Innovatiivisen Con@ctivity-automaattitoiminnon avulla keittotaso kommunikoi liesituulettimen kanssa. Liesituuletin reagoi automaattisesti keittotason asetuksiin ja säätää tehoasetukset näitä vastaaviksi. Myös liesituulettimen valaistus kytketään päälle automaattisesti. Ainutlaatuista käyttömukavuutta – vain Mielellä 

 Helposti puhdistettava keraaminen lasi

 Keraaminen lasi on erittäin helppo puhdistaa. Roiskeet ja muuntyyppiset tahrat on helppo poistaa sileän pinnan ansiosta. Puhdistaminen on erityisen helppoa induktiokeittotasoissa, sillä pinta pysyy suhteellisen viileänä eikä juuri mikään voi palaa siihen kiinni.

 PowerFlex-induktio

 PowerFlex-alueet ovat erityisen monipuolisia ja joustavia. Olipa kyseessä yksittäiset keittoastiat, erityisen suuret pasta-astiat tai uunivuoat: niitä voidaan kaikkia käyttää ongelmitta. Ylivertainen nopeus, jopa 7,4 kW:n Booster-teholla, on ainutlaatuista. PowerFlex on luonnollisesti varustettu Mielen todistetusti toimivalla kaksois-Booster-tehokuumennustekniikalla.

 Stop

 Onko joku ovella? Stop&Go-taukotoiminnon avulla kaikkien keittoalueiden teho voidaan pienentää matalimpaan tehotasoon yhtä painiketta koskettamalla. Keittotaso voidaan jättää valvomatta lyhyeksi ajaksi ilman, että ruoka kiehuu yli tai palaa. Kun palaat keittotasolle, aiemmin asetetut tehotasot voidaan aktivoida koskettamalla painiketta uudelleen.

 Lämpimänäpitotoiminto

Tällä toiminnolla voit pitää ateriat lämpiminä ihanteellisella tavalla määrästä riippumatta. Ruoka pidetään tarjoilulämpötilassa niin, ettei se kuitenkaan pala pohjaan, käyttämällä kattilan pohjan lämpötilan älykästä valvontaa. Voit siis keskittyä muun ruokalistan luomiseen.

 Alkukuumennusautomatiikka

 Tämä Mielen automaattitoiminto pienentää lämpöä alkuperäisestä tehosta (pikakuumennus) pienempään lämpötilaan (jatkokypsentäminen). Näin et unohda alentaa lämpöä ajallaan eikä ruoka pala pohjaan. Säästät myös energiaa.

 Ohjelmoitavat asetukset

 Keittotason perusasetukset voidaan helposti mukauttaa omia tarpeita vastaaviksi. ”Esimerkiksi hipaisupainikkeiden reagointinopeutta voidaan muuttaa.”

 Monipuoliset keittoalueet

 Miele-keittotasot tarjoavat erikokoisia ja -muotoisia keittoalueita ja polttimia. Tämän ansiosta voit käyttää keittotasolla kaikenmuotoisia ja -kokoisia kattiloita. Monissa keittotasoissa on lisäksi laajennettavia keittoalueita.

 Ajastin

 Keittotason ajastin helpottaa päivittäisiä keittiötehtäviä. Voit mallista riippuen asettaa keston keittoalueille yksitellen, jotta ne sammutetaan automaattisesti. Voit myös käyttää ajastinta hälytysajastimena vaikuttamatta keittotason toimintaan.

 Kattilan koon tunnistus

 Induktiokeittotasoissa keittoalue tunnistaa kattilan koon, ja energiaa käytetään vain tälle alueelle. Näin varmistetaan tehokkain mahdollinen energiankäyttö.

 Tehokas ja turvallinen

 Induktiossa lämpöä tuotetaan vain sinne missä sitä tarvitaan: keittoastian pohjaan. Kypsentäminen induktiolla on erityisen tehokasta, sillä lämpöä ei karkaa. Se on myös erityisen turvallista, sillä keraaminen lasi pysyy suhteellisen viileänä.

 Sammuu, jos keittoalueella ei ole keittoastiaa

 Jos induktiokeittoalueella ei ole kattilaa tai kattila on tyhjä, energiansyöttö keskeytetään tai sitä ei käynnistetä ollenkaan.

 Jälkilämmön näyttö

 Miele-keittotasoissa on jälkilämmön näyttö jokaiselle keittoalueelle. Se muistuttaa sinua olemaan koskematta kuumaa keittoaluetta sekä asettamasta lämpöherkkiä esineitä tasolle. Voit myös käyttää jälkilämpöä energian säästämiseksi.

 Virran turvakatkaisu

 Jokaiselle teholle on oma enimmäispäälläoloaika. Jos keittoaluetta käytetään epätavallisen pitkään samalla tehotasolla, keittoalue sammutetaan automaattisesti. 

 Turvallisuus ja käytönesto

 Lapsilukko-toiminto estää tahattomat muutokset valittuihin tehotasoihin ruuanlaiton aikana. Käytönesto suojaa tahattomilta tai luvattomilta päälle laittamisilta, esimerkiksi lapsilukkona. Tämä toiminto voidaan aktivoida sammutetulle keittotasolle.

 Ylikuumenemissuoja ja virhetoimintojen valvonta

 Jokainen keittoalue on varustettu ylikuumenemissuojalla. Tämä sammuttaa keittoalueella olevan lämmitysvastuksen automaattisesti ääritilanteissa, ennen kuin keraaminen lasi tai muut komponentit voivat ylikuumentua. Jos pinnalle joutuu vahingossa nestettä tai jotain muuta, keittotason virta katkaistaan myös automaattisesti. Pysyt aina suojattuna tahattomalta tehon muuttumiselta.

 Energiatehokkuutta kaikilla alueilla

 Säästät sekä aikaa että energiaa Miele-keittotasoilla. Lämmitysvastuksia käyttävään keittotasoon verrattuna Miele-induktiokeittotaso käyttää jopa 30 % vähemmän energiaa kuumennuksessa. Myös Mielen sähköiset keittotasot osaavat käyttää energiaa tehokkaasti: nopea ExtraSpeed-toiminto ei käytä enempää energiaa kuin perinteiset HiLight-keittotasot 35 % nopeammista kuumennusajoista huolimatta. 

 • Mitat mm (leveys) 614
 • Mitat mm (syvyys) 514
 • Upotuskorkeus liitäntärasian kanssa mm 48
 • Upotusaukon mitat mm (leveys) 600
 • Upotusaukon mitat mm (syvyys) 500
 • Jännite V 230
 • Kokonaisliitäntäteho kW 7,3
 • Paino kg 10
 • Taajuus Hz 50-60
 • Liitäntäjohdon pituus m 1,4 
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Mitat mm (leveys) 614
 • Mitat mm (syvyys) 514
 • Upotuskorkeus liitäntärasian kanssa mm 48
 • Upotusaukon mitat mm (leveys) 600
 • Upotusaukon mitat mm (syvyys) 500
 • Jännite V 230
 • Kokonaisliitäntäteho kW 7,3
 • Paino kg 10
 • Taajuus Hz 50-60
 • Liitäntäjohdon pituus m 1,4 
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 35,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €