MIELE KM2356 KAASUTASO

88CM

MIELE
MIELE-KM2356-KAASUKEITTOTASO-4002515190814-1.jpg
1 599,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 35,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Kaasukeittotaso. Sähköiset toiminnot maksimaaliseen turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen. 

Kaasukeittotasot sähköisellä ohjauksella
Miele-kaasukeittotasot sähköisellä ohjauksella tarjoavat enemmän turvallisuutta ja käyttömukavuutta: Quick-Start varmistaa nopeamman sytytyksen, GasStop&ReStart varmistaa automaattisen uudelleensytytyksen liekin vikatilanteessa. Joissakin keittotasoissa on myös ajastin sekä päälläolon ja jälkilämmön näyttö.

QuickStart
Sinun ei tarvitse painaa tai pitää painiketta pohjassa: Kaikki sähköisillä ohjauksilla varustetut kaasukeittotasot voidaan käynnistää helposti ja kätevästi.

Monipuolinen poltinkokoonpano
Mielen kaasukeittotasoissa on useita eri poltinkokoja. Aina pienimmän ja energiatehokkaan polttimen hellävaraisesta ruoanlaitosta – tehokkaaseen wokkipolttimeen suuria määriä ja nopeaa lämmitystä varten. Oikea teho jokaiseen tilanteeseen!

Wokkipoltin
Kaasukeittotasot ja wokkiruuanlaitto kuuluvat yhteen. Miele tarjoaa kahdenlaisia wokkipolttimia: Mono-wokkipoltin yhdellä tehonsäädöllä molemmille poltinrenkaille. Dual-wokkipolttimessa molempia poltinrenkaita säädetään erikseen.

GasStop & ReStart
Kaasuliekki voi sammua vedon tai kattilan ylikiehumisen seurauksena. Sähköiset elementit tunnistavat tämän ja aloittavat automaattisen uudelleensytytyksen. Jos tämä ei toimi, kaasun syöttö suljetaan – yksinkertaisesti ja turvallisesti.

Yksilöllinen muotoilu
Ammattimainen ulkoasu ruostumattomalla teräksellä tai elegantti tyyli keraamisella lasilla – Miele tarjoaa houkuttelevan designvalikoiman keittiöön kuin keittiöön.

ComfortClean-kattilakannattimet
Mielen kaasukeittotasot on varustettu kattikannattimilla, jotka voidaan pestä astianpesukoneessa. Tämä säästää aikaa ja tekee Mielen kaasukeittotason puhdistamisesta ja päivittäisestä käytöstä erityisen helppoa.

Emaloidut kattilakannattimet ja poltinosat
Mielen kaasukeittotasot on varustettu tukevilla ja kestävillä emaloiduilla, valurautaisilla kattilakannattimilla. Näkyvä merkki ensiluokkaisesta laadusta. Lisäksi jotkin kaasukeittotasot on varustettu PerfectClean-poltinsuuttimilla, jolloin puhdistaminen on helpompaa tarttumattoman pinnoitteen ansiosta.

Sähköinen sytytys ja säätö yhdellä kädellä
Polttimet syttyvät automaattisesti edistyneen tekniikan ansiosta. Vääntimiä voidaan kääntää ja pitää alhaalla helposti yhdellä kädellä sytytyksen aikana.

Ohjaimet ja painikkeet etuosassa
Mielen kaasukeittotasoja käytetään muovisilla tai metallisilla vääntimillä. Tämän ansiosta tehoa on erittäin helppo ja turvallinen säätää.

Virran turvakatkaisu
Jos keittotaso on päällä epätavallisen pitkään, kaasu kytketään automaattisesti pois päältä. Erittäin turvallinen – aina hyvä tunne.

Kaasu – tehokas ja ympäristöystävällinen
Kaasu on luonnonvarainen energianlähde ja sen muuntoprosessi ei tuota saasteaineita, kuten sähkön tuottaminen.

Kaasukeittotaso. Sähköiset toiminnot maksimaaliseen turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen. Kaasukeittotasot sähköisellä ohjauksellaMiele-kaasukeittotasot sähköisellä ohjauksella tarjoavat enemmän turvallisuutta ja käyttömukavuutta: Quick-Start varmist...
Oletko ostanut tämän tuotteen?

 • Mitat mm (leveys) 888
 • Mitat mm (syvyys) 508
 • Upotuskorkeus liitäntärasian kanssa mm 101
 • Upotusaukon mitat päälleasennuksessa mm (leveys) 862
 • Upotusaukon mitat päälleasennuksessa mm (syvyys) 490
 • Jännite V 230
 • Kokonaisliitäntäteho kW 11,900
 • Paino kg 20
 • Taajuus Hz 50
 • Liitäntäjohdon pituus m 2,0 
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 35,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €