MIELE H6360BP ERILLISUUNI

PYROLYYSIPUHDISTUS

MIELE
MIELE-H6360BP-ERILLISUUNI-4002515319994-1.jpg
1 999,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
Tilaustuote
Toimitusaika n. 8-30 arkipäivää
Toimituskulut alk. 35,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Uuni, jonka kosteuspaisto ja automaattiohjelmat saavat aikaan täydellisiä tuloksia.

Kosteuspaisto

Kiertoilma plus- ja ylä-alalämpö-toimintojen yhdistäminen kosteutukseen antaa täydellisen leivonta- ja paistamistuloksen. Lihasta tulee mureaa, mehukasta ja herkullisen ruskistunutta, kun taas leipä ja sämpylät ovat kuin suoraan leipomosta. Kosteuspaisto-toiminnon kosteusjaksot voidaan ohjelmoida, mikä parantaa käyttömukavuutta entisestään. Kosteuspaisto on käytössä myös monissa automaattiohjelmissa.

Erikoisohjelmat

Keittiössä tarvitaan joihinkin tilanteisiin juuri oikea lämpötila tai tietynlaiset uunitilan olosuhteet. Niitä ovat esimerkiksi taikinan kohottaminen tai hedelmien kuivattaminen.

AirClean-katalysaattori

Ruoanlaiton höyrystä poistetaan rasvaa ja hajuja. Tämä estää rasvan kertymisen huonekaluihin, seiniin ja verhoihin. Se myös vähentää huomattavasti ruoanlaiton hajuja. Katalysaattori voidaan ottaa käyttöön ja pois käytöstä tarpeen mukaan (mallikohtainen).

Pyrolyysipuhdistus

Uunin pyrolyysipuhdistus on automaattinen prosessi, jossa ruokajäämät hiilletään tuhkaksi hyvin korkeassa lämpötilassa. Työlästä puhdistusta ja hankaavia puhdistusaineita ei enää tarvita. Pyrolyysipuhdistus hiiltää kaikki ruokajäämät tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä helposti uunin pinnoilta niin ettei siitä jää jälkeäkään. Energiankulutuksen periaate: Niin paljon kuin tarvitaan, mutta mahdollisimman vähän.

CleanGlass-luukku

Oven sisäpinta on täysin tasainen, ilman kulmia ja reunoja. Tämä mahdollistaa oven erittäin helpon puhdistamisen, ja lisäksi sitä voidaan käyttää hyllyn tavoin. 

Omat ohjelmat

Miele-uuneihin voit tallentaa jopa 20 omaa ohjelmaa: Voit asettaa haluamasi toimintatavan, lämpötilan ja keston. Näin voit käyttää usein valmistettaville ruoille sopivia asetuksia yhdellä painalluksella – ja saat automaattisesti yhtä hyvän lopputuloksen joka kerta. 

Yksilölliset asetukset

Monien Miele-mallien tehtaalla määritettyjä asetuksia, kuten käyttökieltä, merkkiääniä ja näytön kirkkautta, on mahdollista muokata erikseen. Asetukset on helppo sovittaa yksilöllisiin tarpeisiin koska tahansa. 

Ajastustoiminnot

Miele-uuneissa on useita ajastustoimintoja. Voit ohjelmoida aloitus- ja lopetusajan tai yksinkertaisesti kypsennyksen keston. Näin ruoka kypsennetään täydellisesti halutussa ajassa. Ohjelma sammuu automaattisesti asetetun kypsennysajan lopussa. Lisäksi kello toimii myös sähkökatkon ajan, puskurimuistin kesto noin 200 tuntia.

Elektroninen lämpötilan ohjaus

Kypsennyslämpötilan elektroninen valvonta takaa tarkan lämpötilan ylläpidon. Parhaat leivonta- ja paistotulokset saadaan aikaan silloin, kun lämpötilan vaihtelut ovat hyvin pieniä. Tämä mahdollistaa myös paljon erilaisia käyttösovelluksia jogurtin valmistuksesta täydellisen rapeaan grillaukseen. 

Energiatehokkuus

Miele-laitteet vakuuttavat pienemmällä energiankulutuksellaan. Niiden tehokkuus on jopa 10 % A-energiatehokkuusluokan vaatimuksia parempi. Tämä säästää sekä ympäristöä että kotitaloutesi budjettia. Kompaktit uunit, joiden uunitilavuus on 49 l, auttavat säästämään energiaa. Myös tässä säästö on 10 % A-energiatehokkuusluokan vaatimuksia parempi.

Jälkilämmön hyödyntäminen

Energiatehokkuutta voidaan parantaa entisestään käyttämällä paistolämpömittaria tai ohjelmoimalla kypsennysaika. Tällöin Miele-uuni kytkeytyy pois päältä automaattisesti kypsennyksen lopulla ja hyödyntää loppukypsennyksessä jälkilämpöä tinkimättä kypsennystuloksesta.

Jäähdytysjärjestelmä ja viileä uuninluukku

Miele-uuneja jäähdytetään kaikilta puolilta. Näin käyttö- ja käsittelyalueet sekä viereiset kaapit pysyvät miellyttävän viileinä. Luukun moniosainen rakenne eristää tehokkaasti ja estää luukun ulkopuolta kuumenemasta liikaa (50 °C normaalissa käytössä ja 70 °C pyrolyysipuhdistuksen aikana). Erinomaista turvallisuutta ja suojaa palovammoilta. 

Turvallisuusominaisuudet

Laite voidaan lukita yhdellä painalluksella, jolloin esimerkiksi lapset eivät voi käynnistää sitä vahingossa. Miele-uuni myös kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun enimmäiskäyttöaika ylitetään. Mielenrauha on taattu, vaikka unohtaisit katkaista laitteen virran.
 • Sijoitusaukon leveys mm: 560-568
 • Sijoitusaukon korkeus mm: 593-595
 • Sijoitusaukon syvyys mm: 550
 • Laitteen paino kg: 47,0
 • Kokonaisliitäntäteho kW: 3,5
 • Jännite V: 230
 • Frequenz in Hz: 50
 • Sulakekoko A: 16
 • Vaiheiden määrä: 1
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Sijoitusaukon leveys mm: 560-568
 • Sijoitusaukon korkeus mm: 593-595
 • Sijoitusaukon syvyys mm: 550
 • Laitteen paino kg: 47,0
 • Kokonaisliitäntäteho kW: 3,5
 • Jännite V: 230
 • Frequenz in Hz: 50
 • Sulakekoko A: 16
 • Vaiheiden määrä: 1
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 35,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €