MIELE H2265BP ERILLISUUNI

PYROLYYSIPUHDISTUS

MIELE
MIELE-H2265BP-ERILLISUUNI-4002515812976-1.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 100 €
1 099,00 €
-8%
Svh. 1 199,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
  • Takuu: 2 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 35,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

CleanSteel 

Mielen teräslaitteissa on erittäin korkealaatuinen CleanSteel-pinnoite. Pinta on erittäin helppo pitää puhtaana. Sormenjäljet ovat lähes näkymättömiä CleanSteel-pinnalla.

Pyrolyysipuhdistus

Uunin pyrolyysipuhdistus on automaattinen prosessi, jossa ruokajäämät hiilletään tuhkaksi hyvin korkeassa lämpötilassa. Työlästä puhdistusta ja hankaavia puhdistusaineita ei enää tarvita. Pyrolyysipuhdistus hiiltää kaikki ruokajäämät tuhkaksi, joka voidaan pyyhkiä helposti uunin pinnoilta niin ettei siitä jää jälkeäkään. Energiankulutuksen periaate: Niin paljon kuin tarvitaan, mutta mahdollisimman vähän. 

Itsepuhdistuvat katalyysiemalilevyt

PerfectClean-pinnoitteella varustetuissa Miele-uuneissa on lisäksi katalyyttinen pinnoite uunin takaseinässä. Rasvajäämät puhdistuvat jatkuvasti jo leivonnan ja paistamisen aikana. Takaseinä ei vaadi juuri lainkaan puhdistamista.

PerfectClean-pinnoite

Helppo pitää puhtaana: Monissa Miele-uunin osissa, kuten uunitilan seinissä, leivinpelleissä sekä paistoritilöissä, on ainutlaatuinen, patentoitu tarttumaton pinnoite. Kiinni jäänyt lika on helppo pestä pois vedellä, sienellä ja tiskiaineella.

CleanGlass-luukku

Oven sisäpinta on täysin tasainen, ilman kulmia ja reunoja. Tämä mahdollistaa oven erittäin helpon puhdistamisen, ja lisäksi sitä voidaan käyttää hyllyn tavoin. 

Yksilölliset asetukset

Monien Miele-mallien tehtaalla määritettyjä asetuksia, kuten käyttökieltä, merkkiääniä ja näytön kirkkautta, on mahdollista muokata erikseen. Asetukset on helppo sovittaa yksilöllisiin tarpeisiin koska tahansa. 

Ajastustoiminnot

Miele-uuneissa on useita ajastustoimintoja. Voit ohjelmoida aloitus- ja lopetusajan tai yksinkertaisesti kypsennyksen keston. Näin ruoka kypsennetään täydellisesti halutussa ajassa. Ohjelma sammuu automaattisesti asetetun kypsennysajan lopussa. Lisäksi kello toimii myös sähkökatkon ajan, puskurimuistin kesto noin 200 tuntia.

Jäähdytysjärjestelmä ja viileä uuninluukku

Miele-uuneja jäähdytetään kaikilta puolilta. Näin käyttö- ja käsittelyalueet sekä viereiset kaapit pysyvät miellyttävän viileinä. Luukun moniosainen rakenne eristää tehokkaasti ja estää luukun ulkopuolta kuumenemasta liikaa (50 °C normaalissa käytössä ja 70 °C pyrolyysipuhdistuksen aikana). Erinomaista turvallisuutta ja suojaa palovammoilta.  

  • Sijoitusaukon leveys mm 560-568
  • Sijoitusaukon korkeus mm 593-595
  • Sijoitusaukon syvyys mm 550
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

  • Sijoitusaukon leveys mm 560-568
  • Sijoitusaukon korkeus mm 593-595
  • Sijoitusaukon syvyys mm 550
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 35,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €