MIELE G6925SCI XXL ECOFLEX ASTIANPESUKONE

A+++, 41DB, 3 PESUTASOA

MIELE
MIELE-G6925SCI-XXL-ECOFLEX-ASTIANPESUKONE-4002515695456-99.jpg
MIELE-G6925SCI-XXL-ECOFLEX-ASTIANPESUKONE-4002515695456-100.jpg
2 895,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
 • Etupaneeli: Puoli-integroitava
 • Ääni: Erittäin hiljainen
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 35,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Täysintegroitava astianpesukone. 3D-aterintaso+ ja 44 dB(A) maksimoivat käyttömukavuuden. 

EcoFeedback

Miele-astianpesukoneiden avulla on helppo pestä astioita ja säilyttää ympäristötietoisuus joka päivä. Kun valitset ohjelman, EcoFeedback-toiminto osoittaa näytössä, kuinka suuri on arvioitu veden- ja sähkönkulutus. Näin voit valita vaihtoehdon, joka on paras ympäristön kannalta. Ohjelman päätyttyä voit katsoa todelliset kulutusarvot.

EcoTech-lämmönvaraaja: A+++ 20 % 

Energiamerkintä kertoo yhdellä silmäyksellä astianpesukoneen tehokkuuden ja tilavuuden. Miele-laitteissa yhdistyvät täydelliset pesu- ja kuivaustulokset alhaiseen sähkön- ja vedenkulutukseen:
 • Energiatehokkuusluokka A+++20 %**
 • Energiankulutus/vuosi: 189 kWh
 • vedenkulutus/vuosi: 2 772 litraa
 • Kuivaustehokkuusluokka: A
 • Parhaat tulokset alhaisella kulutuksella.

FlexiTimer, jossa EcoStart-toiminto

Miele-astianpesukoneet toimivat nyt entistä älykkäämmin. EcoStart-toiminnon avulla säästetään ympäristöä ja hyödynnetään kellonajasta riippuvaisia sähkötariffeja valitsemalla kodinkoneen toiminta-aika edullisimman tariffin mukaan. Laitteeseen voidaan ohjelmoida kolme eri tariffia ja vain haluttu ohjelman päättymisaika tarvitsee määritellä. Astianpesukone valitsee halvimman mahdollisen käynnistymisajan määritetyn aikavälin puitteissa.

Erittäin kuiva

Kiitos pidennetyn kuivausvaiheen ja loppuhuuhtelun korkeamman lämpötilan, kaikki astiat, myös lasit ja muoviastiat, kuivuvat täydellisesti. 

Erittäin taloudellinen

Sähkönkulutuksen pienentäminen on mahdollista, tämä lisätoiminto säätää lämpötilaa ja ohjelma-aikoja.

Hygienia

Hygieeninen: Vauvan tuttipullot, leikkuulaudat jne. puhdistuvat perusteellisesti ja bakteerittomiksi. Sertifioija: Institut für Angewandte Forschung GmbH (sovelletun tieteen instituutti)

Erittäin hiljainen

Mielen Erittäin hiljainen -ohjelma pesee astiat hyvin hiljaisesti äänitason jäädessä ainoastaan 38 desibeliin (A), jota voit tuskin kuulla. Sopii täydellisesti avoimeen keittiöön ja yöaikaan käytettäväksi.

SolarSave-ohjelma

Vertaansa vailla: SolarSave-ohjelma käyttää hyvin vähän sähköä ainoastaan 0,05 kWh/pesuohjelma.

Miele@mobile-sovellus 

MobileControl-toiminnon avulla voit pitää Miele-laitettasi silmällä myös kodin ulkopuolelta tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Voit ohjelman tilan tarkastamisen lisäksi valita ja käynnistää ohjelmia helposti mobiililaitteesi kautta, omasta sijainnistasi riippumatta. Sinun tarvitsee vain ladata Miele@mobile-sovellus ja yhdistää laite Miele@home-järjestelmään. Kun palaat kotiin, Miele-laitteesi on jo tehnyt tehtävänsä. 

CleanSteel

Mielen CleanSteel-pinnoitetuissa, ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa ohjauspaneeleissa on erityiskäsitelty pinta. Se suojaa pintaa näkyviltä sormenjäljiltä. Lisäksi CleanSteel-pinta on helposti puhdistettavissa ilman erityisiä puhdistusaineita.

Patentoitu elvytyssuolan täyttöaukko luukussa

Patentoitu elvytyssuolasäiliö on sijoitettu astianpesukoneen luukkuun. Se on helppo täyttää seisoviltaan luukun ollessa puoliksi auki.

AutoClose-mekanismi

Mielen AutoClose-toiminto sulkee astianpesukoneen luukun automaattisesti ja hyvin pehmeästi. Se ei tee laitteen käytöstä ainoastaan mukavaa, vaan on myös tyylikästä lähes taianomainen hetki arkipäivässä. Moottoroidun luukun sulkemistoiminto aktivoituu luukun ja laitteen välisellä kevyellä kosketuksella.

BrilliantLight

Patentoitu1 luukun tunnistintoiminto sytyttää automaattisesti neljä kirkasta LED-valoa, kun astianpesukone avataan. Neljä LED-valoa valaisevat koneen sisäosat kirkkaasti. Astianpesukoneen tehokkaasti valaistu sisätila tekee korien täyttämisestä ja tyhjentämisestä huomattavasti helpompaa.

QuickPowerWash

Lyömätöntä synergiaa: Uusi QuickPowerWash-ohjelma ja UltraTabs Multi -erikoistabletit puhdistavat ja kuivaavat normaalilikaiset astiat parhaalla mahdollisella tavalla 58 minuutissa. Erikoistablettien liukeneminen kestää vain 23 minuuttia. Näin puhdistusteho on huipussaan heti pesuohjelman käynnistyttyä. Tulos: Puhdistusteholuokka A1.

Patentoitu 3D-aterintaso+

Monipuolisuus on älykkään 3D-aterintason avain. Leveyttä, korkeutta ja syvyyttä voidaan säätää minkä tahansa täyttötilanteen mukaan. Kahden keskellä sijaitsevan kääntyvän lautaspiikkirivin ansioista tilaa jää myös suuremmille keittiövälineille, kuten salaattiottimille tai veitsille. Säädettävät sivuosat mahdollistavat jopa pitkävartisten lasien asettamisen yläkoriin. Monipuolisemmat ominaisuudet - täydelliset puhdistustulokset. 

Patentoitu AutoOpen-kuivaus 

Astianpesukoneen luukku aukeaa automaattisesti pesuohjelman päätyttyä raolleen. Näin raikas ilma pääsee astioiden ympärille, ja puhtaat astiat, myös muoviset, kuivuvat kokonaan. Työtaso on suojassa kosteudelta erityisten ilmakanavien ansiosta.

Alhainen vedenkulutus

Miele-astianpesukoneet käyttävät aina puhdasta vettä kiinteästä vesiliitännästä. Automatic-ohjelma kuluttaa ainoastaan 6,5 litraa* vettä paljon vähemmän, kuin mitä mahtuu keittiön pesualtaaseen. Tällä Miele on vähentänyt vedenkulutusta 85 prosentilla viimeisten 30 vuoden aikana. Myös sähkönkulutus on nyt kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla: ECO-ohjelmalla Miele-astianpesukoneet kuluttavat sähköä ainoastaan 0,83 kWh*. 

Ylivoimainen energiatehokkuus 

Energiamerkintä kertoo yhdellä silmäyksellä astianpesukoneen tehokkuuden ja tilavuuden. Miele-laitteissa yhdistyvät täydelliset pesu- ja kuivaustulokset alhaiseen sähkön- ja vedenkulutukseen:Energiatehokkuusluokka A+++Energiankulutus/vuosi: 237 kWhVedenkulutus/vuosi: 2 716 litraaKuivaustehokkuusluokka: AParhaat tulokset alhaisella kulutuksella. 

Vähäisempi täyttöaste

Miele-astianpesukoneiden automaattinen täyttömäärän tunnistus havaitsee pesutilassa olevien astioiden määrän ja säätelee veden ja sähkön kulutusta vastaavasti. Tämän automaattisen toiminnon ansiosta ei ole aina tarpeen odottaa, että astianpesukone olisi täynnä astioita.

ThermoSave® -lämminvesiliitäntämahdollisuus

ThermoSaven® ansiosta kaikki Miele-astianpesukoneet voidaan liittää lämminvesiliitäntään, jossa veden lämpötila on korkeintaan 60 °C. Tämä madaltaa virrankulutusta jopa 40 % ja ohjelman kestoa jopa 9 %. Virrankulutus vähenee Automatic-ohjelmalla jopa 0,4 kWh.

Alhaisimmat äänitasot

Miele-astianpesukoneet toimivat erityisen hiljaisesti tuottaen silti aina tasaisen täydelliset tulokset.

Vesiturvatakuu

Vesivahinkojen estämiseksi kaikissa Miele-astianpesukoneissa on Waterproof-vesiturvajärjestelmä. Kun kone on pätevän ammattilaisen asentama, Miele myöntää Waterproof-järjestelmälle koko laitteen käyttöiän kestävän takuun.

Ajastin ja ohjelma-ajan näyttö

24 tunnin ajastimen avulla astianpesukonetta voidaan käyttää silloin, kun se parhaiten sopii, ja käyttää hyväksi sähkön edullisempaa tariffia, esim. yösähköä. Jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö mittaa aikaa ja ilmoittaa, kuinka kauan valittu ohjelma on vielä käynnissä. Näin käyttäjä on aina ajan tasalla astianpesukoneen ohjelman kulusta.

ComfortClose-mekanismi

Korin kahvat, toiminnollisesti uudistettu alakori sekä monia innovatiivisia ominaisuuksia yläkorissa: Miele-astianpesukoneet ovat uudenlaisten korien edelläkävijöitä.

Ajastin ja ohjelma-ajan näyttö

24 tunnin ajastimen avulla astianpesukonetta voidaan käyttää silloin, kun se parhaiten sopii, ja käyttää hyväksi sähkön edullisempaa tariffia, esim. yösähköä. Jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö mittaa aikaa ja ilmoittaa, kuinka kauan valittu ohjelma on vielä käynnissä. Näin käyttäjä on aina ajan tasalla astianpesukoneen ohjelman kulusta.

Mielen uusi korirakenne

Korin uusi muotoilu on pienimpiä yksityiskohtia myöten harkittu ja tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja. Kaikella on oma paikkansa parasta mahdollista puhdistusta varten. Värikkäät FlexAssist-merkit osoittavat siirrettävissä olevat elementit, ja niissä on myös pienet symbolit. Voit muuttaa korisi kokoonpanoa kätevästi yhdellä ranneliikkeellä. FlexCare-lasipidikkeen silikonipehmusteet takaavat hauraille laseille hellävaraisen tuen.

FlexiAssist-merkit

FlexAssist-merkkien avulla tunnistat yhdellä silmäyksellä elementit, joita voidaan siirtää, jotta kori vastaisi tarpeitasi. Värimerkityissä elementeissä olevat pienet symbolit, kuten kupin tai viinilasin kuva, ilmaisevat, kuinka aluetta voi käyttää. FlexAssist-merkit toimivat samalla myös kahvaelementteinä. Näin korin optimaalinen muuntelu onnistuu yhdellä ranneliikkeellä.  

Ihanteellinen laseille

Monipuoliset paikat laseille: Korkeussäädettävät lasipidikkeet ja alakorin erityinen lasituki* takaavat korkeajalkaisten lasien pysymisen tukevasti paikoillaan hellävaraisen pesun tulokset ovat häikäisevät. 

Korkeussäädettävä yläkori

Kaikissa Miele-astianpesukoneissa yläkorin korkeutta on helppo säätää se voidaan säätää jopa kallistettuun asentoon. Valittavia asentoja on yhdeksän. Näin koko pesutilaa voidaan hyödyntää mahdollisimman tarkkaan joka kerta astianpesukonetta käytettäessä.

Ergonomiset korin kahvat

Korin ergonomiset kahvat tekevät korin liikuttamisesta helppoa. Korkea laatu on selvästi havaittavissa valmistuksessa käytettyjen ensiluokkaisten materiaalien ansiosta. 

MultiComfort-tila alakorissa

Uuteen, ainutlaatuiseen MultiComfort-alueeseen mahtuu erikokoisia lautasia (Ø kork. 35 cm) kolmeen riviin. Myös leikkuulaudat, tarjoiluastiat ja tyhjät purkit, kulhot ja korkeat olutlasit voidaan asettaa koneeseen tilaa säästävästi. Koko alakori voidaan muuntaa siten, että saadaan tasainen pinta suurille kattiloille, pannuille ja muille kookkaille esineille.

MaxiComfort-korivarustus

Teräsviimeistellyt korikahvat MultiComfort-alue alakorissa (irrotettava) Neljä korkeussäädettävää jalkalasipidikettä alakorissa Kääntyvä jalkalasituki alakorissa Kääntyvä pullopidike alakorissa

Mielen korirakenne

Korin kahvat, toiminnollisesti uudistettu alakori sekä monia innovatiivisia ominaisuuksia yläkorissa: Miele-astianpesukoneet ovat uudenlaisten korien edelläkävijöitä.

SensorDry

Keittiössä vallitseva lämpötila ja astianpesukoneen täyttöaste saattavat vaikuttaa kuivausprosessiin. Automatic-ohjelmalla SensorDry-toiminto takaa optimaaliset kuivaustulokset myös olosuhteissa, jotka eivät ole ihanteelliset.

Perfect GlassCare

Pehmeä vesi puhdistaa astiat perusteellisesti, mutta se kuluttaa laseja. Tämän estämiseksi Miele on kehittänyt Perfect GlassCare-lasinhoitotoiminnon. Se takaa, että lasit tulevat pestyiksi hellävaraisesti, jotta niistä voidaan nauttia vielä monia vuosia.
 • Sijoitusaukon leveys, mm 600-600
 • Sijoitusaukon korkeus, mm 845-910
 • Sijoitusaukon syvyys, mm 570
 • Laitteen leveys, mm 598
 • Laitteen korkeus, mm 845
 • Laitteen syvyys, mm 570
 • Koneen syvyys luukku avattuna, mm 120,5
 • Nettopaino, kg 48,7
 • Kokonaisliitäntäteho, kW 2,1
 • Jännite, V 230
 • Sulakekoko, A 10
 • Vaiheiden määrä 1
 • Jännitteen taajuus 50
 • Tulovesiletkun pituus, m 1,50
 • Poistoletkun pituus, m 1,50
 • Liitäntäjohdon pituus, m 1,70
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Sijoitusaukon leveys, mm 600-600
 • Sijoitusaukon korkeus, mm 845-910
 • Sijoitusaukon syvyys, mm 570
 • Laitteen leveys, mm 598
 • Laitteen korkeus, mm 845
 • Laitteen syvyys, mm 570
 • Koneen syvyys luukku avattuna, mm 120,5
 • Nettopaino, kg 48,7
 • Kokonaisliitäntäteho, kW 2,1
 • Jännite, V 230
 • Sulakekoko, A 10
 • Vaiheiden määrä 1
 • Jännitteen taajuus 50
 • Tulovesiletkun pituus, m 1,50
 • Poistoletkun pituus, m 1,50
 • Liitäntäjohdon pituus, m 1,70
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 35,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €