MIELE CS1012-1G KAASUTASO

30CM

MIELE
MIELE-CS1012-1G-KAASUTASO-4002515015544-1.jpg
849,00 €
  • Takuu: 2 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 35,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

ProLine-kuumennuselementti kahdella polttimella 

Kallistettu ohjauspaneeli
Toinen yhtenäisen CombiSet-ulkoasun ominaispiirre: ergonomisesti kallistettu ohjauspaneeli. Paneeli helpottaa käyttöä ja tuo kauniin ulkoasun.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys
Kaikki Miele CombiSet -elementit on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kehyksellä. Koko sarjan kehysmuotoilu on yhtenäinen. Tämän ansiosta CombiSet-elementtejä voidaan yhdistellä täydellisesti.

Merkkivalot ja osoittimet
Jokaisella CombiSet-elementillä on näyttö, jossa on jopa kolme erilaista merkkivaloa (esim. jälkilämpö). Turvalliseen ja tehokkaaseen ruuanvalmistukseen.

Kiertosäätimet
Huippuluokan metalliset vääntimet* korostavat laitteiden ammattimaisuutta.

QuickStart
Sinun ei tarvitse painaa tai pitää painiketta pohjassa: Kaikki CombiSet-kaasukeittotasot voidaan kytkeä päälle helposti ja kätevästi.

GasStop & ReStart
Kaasuliekki voi sammua vedon tai kattilan ylikiehumisen seurauksena. Sähköiset elementit tunnistavat tämän ja aloittavat automaattisen uudelleensytytyksen. Jos liekki ei syty uudelleen, kaasun syöttö katkaistaan välittömästi – vaivatonta ja turvallista.

Laitteiden leveydet
Laitatko ruokaa vain muutamalla kattilalla vai nautitko upeiden aterioiden luomisesta useita pannuja ja kattiloita käyttäen? Miele tarjoaa kolme laiteleveyttä CombiSet-elementistä riippuen. Voit yhdistää eri leveyksiä luodaksesi oman ruuanlaittotilasi. Voit siis luoda oman laiteyhdistelmäsi, ja sinulla on aina riittävästi tilaa keittoastioillesi.

Virran turvakatkaisu
Jos keittotaso on päällä epätavallisen pitkään, kaasu kytketään automaattisesti pois päältä. Tämä takaa turvallisuutesi ja antaa mielenrauhaa.

ProLine-kuumennuselementti kahdella polttimella Kallistettu ohjauspaneeliToinen yhtenäisen CombiSet-ulkoasun ominaispiirre: ergonomisesti kallistettu ohjauspaneeli. Paneeli helpottaa käyttöä ja tuo kauniin ulkoasun.Ruostumattomasta teräksestä valmist...
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

  • Mitat mm (leveys) 288
  • Mitat mm (syvyys) 520
  • Upotuskorkeus liitäntärasian kanssa mm 106
  • Upotusaukon mitat päälleasennuksessa mm (leveys) 272
  • Upotusaukon mitat päälleasennuksessa mm (syvyys) 500
  • Jännite V 230
  • Paino kg 8
  • Liitäntäjohdon pituus m 2,0 
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 35,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €