MIELE COMPLETE C3 ELECTROPLUS PÖLYNIMURI

AAAA -LUOKITUS, ÄÄNI 81DB

MIELE
MIELE-COMPLETE-C3-ELECTROPLUS-POLYNIMURI-4002515694336-1.jpg
MIELE-COMPLETE-C3-ELECTROPLUS-POLYNIMURI-4002515694336-2.jpg
MIELE-COMPLETE-C3-ELECTROPLUS-POLYNIMURI-4002515694336-3.jpg
MIELE-COMPLETE-C3-ELECTROPLUS-POLYNIMURI-4002515694336-4.jpg
ILMAINEN KOTIINKULJETUS
579,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
 • Ääni: Äänekäs
 • Pussiton / Pussillinen: Pussillinen
 • Puhdistuskyky: Tehokas
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Säiliöpölynimuri. Moottoroitu mattosuulake paksujen mattojen perusteelliseen puhdistukseen..

Käyttömukavuus

Miele on kehittänyt monia älykkäitä tekniikoita, jotka tekevät lattian hoidosta mahdollisimman helppoa. Esimerkiksi kätevät, kahvaan asennetut painikkeet, joiden avulla voit säädellä imutehoa pelkällä kosketuksella. Ilman hankalaa kumartelua.

Comfort-johdonkelausmekanismi yhdellä painikkeella

Kaikkien Miele-säiliöimureiden johto voidaan kelata helposti jalkasäätimellä, jolloin hankalaa kumartelua ei tarvita.Mallisarjoissa S6 ja S8 on myös painonappitoiminto, jolla koko johto voidaan kelata vain painamalla nappia. 

Miele DeLuxe -kahva

Imuletkun joustava liitos sallii mukavan ja ergonomisen käsittelyn. Viputoiminto helpottaa lattiasuulakkeen liikuttamista ja vähentää ranteen rasitusta. 

Kätevä lukitusjärjestelmä

Lattiasuulake, imuputki ja kahva lukittuvat toisiinsa kuuluvalla äänellä. Pölynimurin liitäntä on pitävä, mutta se voidaan helposti irrottaa painamalla nappia esimerkiksi liitettäessä lisävarusteita.

Laaja toimintasäde

Johdon, imuputken ja imuletkun yhdistelmän ansiosta käytettävissäsi on jopa 13 metrin toimintasäde. Näin saat katettua jopa 500 m2 ympyrän muotoisen alueen ilman jatkuvaa pistorasioiden vaihtoa.

Taukoteline kummassakin sivussa

Imuputki ja -letku voidaan kiinnittää tukevasti pystyssä olevan laitteen kummalle tahansa puolelle. Näin pölynimuria voidaan kuljettaa helposti, se voidaan varastoida pieneen tilaan ja sitä voivat käyttää helposti sekä vasen- että oikeakätiset käyttäjät.

Silence-järjestelmä

Vaimennettu moottori ja integroitu äänieristys tekevät Miele-pölynimureista miellyttävän hiljaisia.Silence-asetus: Matalin mahdollinen äänitaso tinkimättä puhdistustehosta.

Käyttömukavuus

Miele on kehittänyt monia älykkäitä tekniikoita, jotka tekevät lattian hoidosta mahdollisimman helppoa. Esimerkiksi kätevät, kahvaan asennetut painikkeet, joiden avulla voit säädellä imutehoa pelkällä kosketuksella. Ilman hankalaa kumartelua.

Laatu

Laatu on Mielen tärkein tavoite. Konseptista valmiiseen tuotteeseen asti. Mielen pölynimureita suunnitellaan ja valmistetaan ainoastaan yrityksen itsensä omistamissa tuotantolaitoksissa. Valmistusprosessin lopuksi jokainen pölynimuri testataan vielä kerran kattavasti. Tämä huolenpito ja tarkkuus takaa, että Mielen tuotteiden laatu on korkeaa ja niiden käyttöikä on pitkä.

Hygienia

Mielen pölynimureiden poikkeuksellisen hyvä suodatus perustuu monivaiheiseen järjestelmään. Se koostuu innovatiivisesta Miele HyClean -pölypussista, moottorin suojasuodattimesta sekä Mielen poistoilman suodattimesta. Näiden komponenttien yhteistoiminta varmistaa, että yli 99,9 % hienojakoisesta pölystä suodattuu. Voit hengittää vapaasti! 

Puhdistusteho

Pelkkä korkea moottoriteho ei takaa hyvää puhdistustulosta. Mielen tuotteissa useat suunnittelupiirteet toimivat yhteen tehokkaalla tavalla. Pölynimurin tiiveys sekä kaikkien osien aerodynaaminen muotoilu varmistavat täydellisen ilmavirtauksen. Näin varmistetaan, että suurin imuteho pääsee lattiasuulakkeeseen asti. EcoTeQ-lattiasuulake puhdistaa erityisen tarkasti ja tuottaa hyviä tuloksia jo vähäisellä teholla.

AirClean Plus -suodatin 

Miele tarjoaa neljä eri poistoilman suodatinvaihtoehtoa. AirClean Plus -suodattimen tehokas suodatus tekee huoneilmasta erityisen puhdasta. Timestrip®-liuska kertoo, milloin suodatin on vaihdettava.

Staattista sähköä purkavat kahvat

Kaikkien Miele-pölynimureiden kahvassa on pieni metallilanka, joka toimii ukkosenjohdattimen tavoin. Se estää staattisen sähkön purkaukset laitteen ja käyttäjän välillä.

Pehmeästi käynnistyvä moottori

Miele-imureissa valittu tehotaso otetaan käyttöön hitaasti. Tämä suojaa pistorasiaa ylikuormitukselta.
 • Energialuokitus: A
 • Puhdistusteho matolta: A
 • Puhdistusteho lattialta: A
 • Suodatuskyky: A
 • Ääni dB(A): 81
 • Toimintasäde: 11m
Oletko ostanut tämän tuotteen?

 • Energialuokitus: A
 • Puhdistusteho matolta: A
 • Puhdistusteho lattialta: A
 • Suodatuskyky: A
 • Ääni dB(A): 81
 • Toimintasäde: 11m
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €