MIELE COMPLETE C3 ECOLINE PÖLYNIMURI

ADBA -LUOKITUS, ÄÄNI 74DB

MIELE
MIELE-COMPLETE-C3-ECOLINE-4002515601273-1.jpg
MIELE-COMPLETE-C3-ECOLINE-POLYNIMURI-4002515601273-101.jpg
ILMAINEN KOTIINKULJETUS
229,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
 • Ääni: Kohtuullinen
 • Pussiton / Pussillinen: Pussillinen
 • Puhdistuskyky: Heikko
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Poikkeuksellista muotoilua
”Vuosia sitten Miele oli ensimmäinen valmistaja, joka toi markkinoille metallipinnotteiset säiliöpölynimurit. Sen jälkeen se on tuonut käyttöön monia innovatiivisia pintamateriaaleja.” PearlFinish-pölynimurit saapuvat!

Tyylikästä imurointia
”Jalkakytkinten lisäksi myös imuletkun liitännässä ja tuuletusaukon ritilässä on laadukas kromipinnoite.” Kestävä pinta lisää Complete C3 -pölynimurin ulkonäköön ripauksen tyyliä.

Tarkka jopa pimeissä nurkissa
Ilmeistä helppoutta: Complete C3 Brilliantin kummassakin sivussa sijaitseva säilytysteline on varustettu huoltovapailla LED-valoilla. Ne helpottavat lattiasuulakkeen asettamista taukojärjestelmään myös pimeissä nurkissa. ”Lisäksi ne luovat tyylikkään valaistuksen imuroinnin aikana ja pysyvät päällä 30 sekunnin ajan sammutuksen jälkeen.”

Ilman hankalaa kumartelua
Kaikkien Miele-säiliöimureiden johto voidaan kelata helposti jalkasäätimellä, ilman kumartelua.Compact C2- ja Complete C3 -pölynimureissa on myös hipaisutoiminto, jonka avulla koko johto voidaan kelata yhtä painiketta painamalla.

Erityisen mukava käsitellä
Imuletkun joustava liitos sallii mukavan ja ergonomisen käsittelyn. Viputoiminto helpottaa lattiasuulakkeen liikuttamista ja vähentää ranteen rasitusta.

Laajoille, yli 450 m²:n pinnoille
Johdon, imuputken ja imuletkun yhdistelmän ansiosta käytettävissäsi on jopa 12 metrin toimintasäde. Näin saat katettua ympyrän muotoisen yli 450 m2:n alueen ilman jatkuvaa pistorasioiden vaihtoa.

Helppoa käsiteltävyyttä ilman hankalaa kumartelua
Lattiasuulake kiinnitetään pölynimurin takaosaan, jolloin imuputki jää tukevasti kätevään työasentoon. Poikkeuksellisen älykäs: Moottori sammuu automaattisesti, jolloin vaivalloista kumartelua ei tarvita.

Hyvin tukeva kiinnitys vain yhdellä napsautuksella
Lattiasuulake, imuputki ja kahva lukittuvat toisiinsa kuuluvalla äänellä. Pölynimurin liitäntä on pitävä, mutta se voidaan helposti irrottaa painamalla nappia esimerkiksi liitettäessä lisävarusteita.

Aina saatavana
”Miele-säiliöpölynimureissa on vakiovarusteena kolme laadukasta suulaketta:” Pehmustettujen huonekalujen suulake, rakosuulake sekä pehmeillä luonnonharjaksilla varustettu pölyharja. Ne on joko sijoitettu pölysuojattuun koteloon tai Mielen omaan Vario clip -pidikkeeseen, josta ne voidaan ottaa käyttöön milloin tahansa.

Voiko imurointi olla mukavaa? Kyllä voi, Mielellä.
Miele on kehittänyt monia älykkäitä tekniikoita, jotka tekevät lattian hoidosta mahdollisimman helppoa. Esimerkiksi kätevät, kahvaan asennetut painikkeet, joiden avulla voit säädellä imutehoa pelkällä kosketuksella. Ilman hankalaa kumartelua.

Sataprosenttisesti tarkastettu!
Laatu on Mielen tärkein tavoite. Konseptista valmiiseen tuotteeseen asti. Mielen pölynimureita suunnitellaan ja valmistetaan ainoastaan yrityksen itsensä omistamissa tuotantolaitoksissa. Valmistusprosessin lopuksi jokainen pölynimuri testataan vielä kerran kattavasti. Tämä huolenpito ja tarkkuus takaa, että Mielen tuotteiden laatu on korkeaa ja niiden käyttöikä on pitkä.

Tehokkuutta ja parhaita tuloksia
Pelkkä korkea moottoriteho ei takaa hyvää puhdistustulosta. Mielen tuotteissa useat suunnittelupiirteet toimivat yhteen tehokkaalla tavalla. Pölynimurin tiiveys sekä kaikkien osien aerodynaaminen muotoilu varmistavat täydellisen ilmavirtauksen. Näin varmistetaan, että suurin imuteho pääsee lattiasuulakkeeseen asti. EcoTeQ-lattiasuulake puhdistaa erityisen tarkasti ja tuottaa hyviä tuloksia jo vähäisellä teholla.

AirClean-suodatinjärjestelmä
Mielen pölynimureiden poikkeuksellisen hyvä suodatus perustuu monivaiheiseen järjestelmään. Se koostuu innovatiivisesta Miele HyClean -pölypussista, moottorin suojasuodattimesta sekä Mielen poistoilman suodattimesta. Näiden komponenttien yhteistoiminta varmistaa, että yli 99,9 % hienojakoisesta pölystä suodattuu. Voit hengittää vapaasti!

Toimii kuin ukkosenjohdatin
Kaikkien Miele-pölynimureiden kahvassa on pieni metallilanka, joka toimii ukkosenjohdattimen tavoin. Se estää staattisen sähkön purkaukset laitteen ja käyttäjän välillä.

Suojaa huonekaluja ja seiniä
Miele Complete C3 -pölyimurissa on pehmeästä synteettisestä materiaalista valmistettu puskurilista. Se suojaa sekä huonekaluja että laitetta, jos imuroidessa sattuu törmäyksiä.

Luotettava ylikuumenemissuojaus
Lämpötilarajoitin suojaa kaikkien Mielen säiliöpölynimurien moottoreita ylikuumenemiselta. Jos ilmakanava tukkeutuu esimerkiksi suurten kappaleiden imuroinnista, moottori sammuu automaattisesti. Kun sammumisen syy on poistettu ja laite on jäähtynyt, sitä voidaan jälleen käyttää.

Ei kuormita pistorasiaa.
Miele-imureissa valittu tehotaso otetaan käyttöön hitaasti. Tämä suojaa pistorasiaa ylikuormitukselta.
 • Energialuokitus: A
 • Puhdistusteho matolta: D
 • Puhdistusteho lattialta: B
 • Suodatuskyky: A
 • Ääni dB(A): 74
 • Toimintasäde: 11m
Oletko ostanut tämän tuotteen?

 • Energialuokitus: A
 • Puhdistusteho matolta: D
 • Puhdistusteho lattialta: B
 • Suodatuskyky: A
 • Ääni dB(A): 74
 • Toimintasäde: 11m
Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €