MIELE CM6150 KAHVIAUTOMAATTI

MIELE
MIELE-CM6150-MUSTA-KAHVIAUTOMAATTI-4002515768914-1.jpg
MIELE-CM6150-MUSTA-KAHVIAUTOMAATTI-4002515768914-2.jpg
ILMAINEN TOIMITUS
1 099,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 0,00 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Pöydälle sijoitettava kahvikeskus. OneTouch for Two -toiminnolla kaksi kupillista täydelliseen kahvinautintoon.

OneTouch- ja OneTouch for Two -toiminnot

Kaikki Generation6000-sarjan kahvikeskukset on varustettu uudella OneTouch for Two -toiminnolla, jolla saadaan yhdellä painalluksella kaksi juomaa, sekä jo tutulla OneTouch-pikapainikkeella. Toiminnon avulla on mahdollista valmistaa samanaikaisesti kaksi täyteläistä erikoiskahvia vain yhdellä valinnalla. Erikoisohjelma käynnistyy automaattisesti. Näin kahvinvalmistukseen kuluu vähemmän aikaa ja yhdessäoloon jää enemmän aikaa.

Cappuccinatore

Cappuccinatorella voidaan valmistaa kuumaa maitoa ja maitovaahtoa silmänräpäyksessä. Se lämmittää ja vaahdottaa maidon muutamassa sekunnissa suoraan kuppiin tai lasiin. Sen puhtaanapito on myös helppoa.

AromaticSystem-järjestelmä

Enemmän makua. Miele-kahvikeskusten kahvinvalmistuskammio laajenee, kun siihen virtaa vettä. Laajeneminen mahdollistaa jauhetun kahvin ja veden erityisen tehokkaan sekoittumisen, jolloin kahvin aromi vahvistuu entisestään. Voit jo alkaa iloita upean aromaattisesta kahvista.

Kartionmuotoinen jauhatusmylly

Parhaan kahviaromin takaamiseksi Miele käyttää kahvikeskuksissaan ainoastaan parhaita jauhatusjärjestelmiä. Kartionmuotoinen jauhatuslaite, joka on valmistettu laadukkaasta hankaamattomasta teräksestä, jauhaa kahvipavut niiden maun säilyttävällä erikoismenetelmällä. Siten tulokseksi saadaan tasaisesti ja tarkkaan jauhettu kahvi.

Yksilölliset asetukset

Kahvinvalmistukseen liittyvät asetukset voidaan valita yksilöllisesti riippuen kahvin tyypistä ja halutun maun voimakkuudesta. Jauhatuskarkeus, kahvin määrä, lämpötila, esihaudutus sekä veden määrä ovat kaikki säädettävissä. Näin taataan erikoiskahvin täydellinen maku, olipa kyseessä minkätyyppinen kahvi tahansa ja mikä tahansa paahto. Tulokseksi saadaan siten aina parhaimman makuinen kahvijuoma.

Kahvi ja tee

Uusi CM7 tarjoaa nautittavaksesi uuden ja suuremman valikoiman: Se pystyy valmistamaan automaattisesti 20 erityyppistä kuumaa juomaa. Ja mikä parasta: CM7 ei ole ainoastaan italialaisten erikoiskahvien mestari; myös erilaisten teetyyppien yksilöllinen valmistus onnistuu. Olipa kyseessä sitten vihreä, musta tai yrtti- tai hedelmätee: Vesi annostellaan aina oikean lämpöisenä teen täydellisen maun saavuttamiseksi.

ComfortClean

ComfortClean-järjestelmä tekee hygieniasta huolehtimisen helpoksi. Kahvikeskuksen monet osat, kuten vesisäiliö ja jätesäiliö, voidaan pestä helposti astianpesukoneessa. Tämä auttaa suuressa määrin säilyttämään laitteen arvon.

Helposti irrotettava jauhatusyksikkö

Keitinyksikkö on automaattisen kahvinvalmistuksen "ydin". Se voidaan irrottaa ja puhdistaa helposti. Tämä takaa keitinyksikön hygieenisyyden, kahvin tasaisen korkean laadun ja koko laitteen pitkäikäisyyden.

Alhainen äänitaso

Mielen kahvikeskukset jauhavat kahvin erityisen hiljaisella äänellä ja tuottavat aina täydelliset tulokset.

Ajastustoiminnot

Kahvikeskuksen käynnistyminen ja sammuminen voidaan ohjelmoida yksilöllisesti käyttäjän omien tarpeiden mukaan. Voit esimerkiksi suodattaa ensimmäisen kahvikupillisesi aamulla. Saat halutessasi kahvia heti kun nouset vuoteesta, sillä laite kytkeytyy päälle automaattisesti; se myös sammuu automaattisesti illalla. Energian säästämiseksi kahvikeskus voidaan myös sammuttaa kokonaan, jos se on pidempään käyttämättömänä.

Lokero jauhetulle kahville

Kahvipapusäiliön lisäksi Mielen kahvipavuista jauhavassa kahvikeskuksessa on lokero valmiiksi jauhettua kahvia varten. Sitä voidaan käyttää toisentyyppisen kahvin valmistamiseen valmiiksi jauhetusta kahvista.

Kahvi- ja teepannutoiminto

Kun käymässä on vieraita, CM7 annostelee valutussuuttimien alle asetettuun kahvikannuun yhdellä painalluksella jopa 8 kupillista kahvia tai teevettä yksi toisensa jälkeen.

Ajastin

Kahvikeskuksen käynnistyminen ja sammuminen voidaan ohjelmoida yksilöllisesti käyttäjän omien tarpeiden mukaan. Saat halutessasi kahvia heti, kun nouset vuoteesta, sillä laite kytkeytyy päälle automaattisesti; se myös sammuu automaattisesti illalla. Kahvikeskus saadaan sammumaan energian säästämiseksi automaattisesti jos sitä ei käytetä vähään aikaan.

Käytönesto

Käytönesto voidaan aktivoida yhdellä painalluksella. Tällöin esimerkiksi lapset eivät voi käynnistää laitetta vahingossa.

Ekotila

Energiaa säästävässä ekotilassa kahvikeskus kuumenee vasta hiukan ennen ensimmäisen juoman valmistamista. Ekotila on vapaasti valittavissa oleva toiminto, joka voidaan kytkeä päälle ja pois perusasetuksista.
 • Sijoitusaukon leveys mm 450-450
 • Sijoitusaukon korkeus mm 508-508
 • Sijoitusaukon syvyys mm 555
 • Laitteen leveys mm 251
 • Laitteen korkeus mm 359
 • Laitteen syvyys mm 427
 • Kokonaisliitäntäteho kW 1,5
 • Jännite V 220-240
 • Sulakekoko A 10
 • Vaiheiden määrä 1
 • Virtajohdon pituus m 1,4
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Sijoitusaukon leveys mm 450-450
 • Sijoitusaukon korkeus mm 508-508
 • Sijoitusaukon syvyys mm 555
 • Laitteen leveys mm 251
 • Laitteen korkeus mm 359
 • Laitteen syvyys mm 427
 • Kokonaisliitäntäteho kW 1,5
 • Jännite V 220-240
 • Sulakekoko A 10
 • Vaiheiden määrä 1
 • Virtajohdon pituus m 1,4
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €
Toimitus myymälään 0,00 €