MIELE B3847 HÖYRYSILITYSKESKUS

FASHIONMASTER, 0546530

MIELE
MIELE-B3847-HOYRYSILITYSKESKUS-4002515781050-1.jpg
MIELE-B3847-HOYRYSILITYSKESKUS-4002515781050-2.jpg
MIELE-B3847-HOYRYSILITYSKESKUS-4002515781050-3.jpg
MIELE-B3847-HOYRYSILITYSKESKUS-4002515781050-4.jpg
MIELE-B3847-HOYRYSILITYSKESKUS-4002515781050-5.jpg
1 799,00 €
 • Takuu: 2 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 4,90 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Höyrysilitysjärjestelmä, jossa tasainen höyrynjakautuminen. Ammattimaiset silitystulokset 4,0 baarin höyrynpaineella.

Kennorakenteinen pohjalevy

Mielen kennorummun etuja hyödynnetään nyt FashionMaster-höyrysilityskeskuksissa. Patentoidun kennorakenteisen pohjalevyn avulla höyry leviää toisin kuin perinteisissä silitysraudoissa: salamannopeasti kennojen välisten pienten kanavien kautta koko pohjalevyyn. ”Höyrykalvon ansiosta silitysrauta liukuu pyykin yli vaivattomasti ja hellävaroen mutta kuitenkin tehokkaasti.

Aikaa säästävää

Mielen silityskone tarjoaa merkittävän edun: voit pyykistä riippuen säästää 30–50 % aikaa höyrysilitysrautoihin verrattuna. Kallisarvoista aikaa, jonka voit käyttää tärkeämpiin asioihin.

Vesisäiliö

Haluatko käsitellä suuria pyykkimääriä ja lisätä vettä niiden välillä? Se on mahdollista, koska FashionMasterin vesisäiliö voidaan poistaa koska tahansa silityksen aikana ja täyttää tavallisella vesijohtovedellä. Vesisäiliön käyttäjäystävällisen litteän rakenteen ansiosta se voidaan täyttää matalienkin hanojen alla. 1,25 l:n vetoisuuden ansiosta voit silittää noin tunnin ajan keskeytyksettä.

Monikerroksisten tekstiileiden silitys

Säästä fyysistä vaivaa ja aikaa. FashionMasterin avulla monikerroksiset ja tiiviit tekstiilit on silitettävä nyt vain yhdeltä puolelta, ei molemmilta. Suuri höyrymäärä ja korkea höyrynpaine tarkoittavat sitä, että paksummatkin materiaalit, kuten denim, tarvitsee silittää vain yhdeltä puolelta, jotta ne olisivat täysin sileät.

Säilytyslokerot

Kokoon taitetusta FashionMasterista ei näy esimerkiksi johtoja tai silitysrautaa vaan ainoastaan sen häkellyttävän tyylikäs muotoilu. Kahden lisävarustelokeron avulla silitysraudan ja johdon pidikkeet säilytetään silitysraudan tuen alla. Toinen lokero on laitteen pohjassa. Se suojaa turvallisesti virtajohtoa, tarttumatonta pohjalevyä, höyrystintä ja muita lisävarusteita.

1-2-nostomekanismi

Kaksi vaihetta, ei vaivannäköä. Patentoidun*1-2-nostojärjestelmän avulla koko silitysraudasta ja -laudasta ja höyrynkehittimestä koostuva laite on hyvin yksinkertainen asettaa käyttöasentoon. Avaa lukitus ja anna sen liukua vaaka-asentoon – melkein kuin taikaa. FashionMaster ei vain silitä pyykkiäsi, vaan se myös vapauttaa selkäsi rasituksesta.

Portaaton korkeudensäätö

Kätevällä, portaattomalla korkeussäädöllä voit säätää silityslaudan täsmälleen omalle työskentelykorkeudellesi. Sisäänrakennetun painekaasutuen avulla voit säätää sopivan työskentelykorkeuden välille 83–102 cm.

Telat

Liikkuvat ja ketterät: FashionMaster seisoo vakaasti tarvitsematta lisätukea kokoon taitettunakin, ja se voidaan sijoittaa minne tahansa kodissa. FashionMasteria voidaan siirtää vaivatta pehmeillä rullapyörillään minne tahansa. Kynnykset, mattojen reunat tai portaat eivät ole esteenä.

Comfort Zone- alue

120 cm x 40 cm:n kokoisella silityslaudalla on riittävästi tilaa pitkille housunlahkeillekin. Comfort Zone- alue silityslaudan kärjessä on suunniteltu siten, että voit silittää kokonaisen puseron tai paidan etumuksen kerralla tarvitsematta siirtää olkaosia. Tämä säästää aikaa.

Automaattinen kalkinpoisto

Kalkinpoisto? Kyllä vai ei? Sinun ei tarvitse enää huolehtia tästä. Sinun tarvitsee asettaa veden kovuus vain kerran. Ohjelma käynnistyy painikkeen painalluksella, ja lisäämällä sopivaa kalkinpoistoainetta se toimii täysin automaattisesti.

Automaattinen huuhtelu

Haihtumisprosessin jättämät mineraalijäämät on poistettava säännöllisesti huuhtelemalla höyrynkehitin tasaisen toiminnan varmistamiseksi. FashionMaster laskee huuhteluvälit automaattisesti haihtuneen veden tilavuuden perusteella. Kun on sen aika, huuhtelu tapahtuu välittömästi FashionMasterin päälle kytkemisen jälkeen. Ainoa huolehdittava asia on jäännösvesisäiliön tyhjentäminen.

CoolDown-jäähdytystoiminto

Mielellä turvallisuus on etusijalla: niinpä liikeanturit ja ohjainten tarkkailu varmistavat sen, että silitysrauta sammuu automaattisesti, jos sitä ei käytetä noin kolmeen minuuttiin. Se kytkeytyy taas päälle automaattisesti liikutettaessa.

Auto-Off-virrankatkaisu

Kun silitysrautaa tai höyrystintä ei käytetä noin 15 minuuttiin, koko laite sammuu automaattisesti. Ei tarvitse kantaa huolta siitä, oletko muistanut kytkeä silitysraudan pois päältä.

Höyry

FashionMasterin jopa 4 baarin höyrynpaineella ja jatkuvalla 100 g/min höyrymäärällä voit saada ammattimaiset silitystulokset. Kuiva höyry läpäisee paksuimmankin materiaalin ja siten lyhentää silitysaikaa. Voit työskennellä joko höyrysuihkuilla tai jatkuvalla höyryllä painamalla silitysraudassa olevaa höyrypainiketta.

Höyrystin

Höyrystimen avulla pääset eroon pikkutakin, bleiserin, iltapuvun tai verhojen rumista poimuista ja rypyistä. Se painaa vain puolet silitysraudasta, mutta käyttää samaa höyrynpainetta ja määrää. Harjakappale nostaa tekstiilikuidut ja ylläpitää etäisyyden vaatteeseen. Höyrystintä voidaan käyttää myös, kun FashionMaster on taitettuna kokoon tilan säästämiseksi.

Puhallustoiminto

FashionMaster-silityslaudan puhallustoiminto on tarkoitettu kaikelle, joka halutaan sileyttää muttei litistää. Puhallin luo ilmataskun tekstiilin ja silityslaudan väliin, jotta röyhelöt, kašmirvillaiset neuleet yms. säilyttävät muotonsa. Sama toiminto auttaa estämään saumojen painaumia.

Imutoiminto

Silityslautaan sisäänrakennettu imutoiminto saa höyryn tunkeutumaan syvälle vaatteisiin ja vähentää tiivistyneen veden muodostumista. Toinen vaikutus: tekstiilit kiinnittyvät silityslautaan ja pysyvät paikallaan silityksen aikana.

Aktiivinen silityslauta

Aktiivinen silityslauta tarjoaa kolme silitystä helpottavaa toimintoa. Puhallintoiminto: Ilmataskujen ansiosta tekstiili siliää, mutta ei litisty. Imutoiminto: höyry tunkeutuu syvälle tekstiileihin ja tiivistyneen veden muodostuminen vähenee. Lisäksi tekstiilit pysyvät tukevasti laudalla eivätkä liu’u. Muistitoiminto: Laite tallentaa viimeksi käytetyn imu- tai puhallustoiminnon ja kytkeytyy automaattisesti pois päältä silityksen taukojen ajaksi.

Tarttumaton pohjalevy

FashionMasterilla pystyt vastaamaan kaikkiin haasteisiin, jopa paljetteihin, painokankaisiin ja erittäin herkkiin kankaisiin liittyviin haasteisiin. Erityisen hellävaraiseen hoitoon voit käyttää liitettävää tarttumatonta pohjalevyä, jota voi käyttää suoraan erilaisiin muodikkaisiin koristeisiin. Teflon-pinnoitteellaan se suojaa tummia tekstiilejä kiiltäviltä täpliltä eikä tekstiilejä tarvitse silittää nurin päin.
 • Mitat, mm (leveys) 470
 • Mitat, mm (korkeus) 970
 • Mitat, mm (syvyys) 1.480
 • Mitat, mm (leveys), kokoon taitettuna 470
 • Mitat, mm (korkeus), kokoon taitettuna 1.280
 • Mitat, mm (syvyys), kokoon taitettuna 370
 • Silitysalusta, mm² 1200 x 400
 • Taajuus Hz 50-60
Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: 5 €. Minimitilaus: 50,00 €
(Kampanja voimassa 21.1.2018 asti.)

 • Mitat, mm (leveys) 470
 • Mitat, mm (korkeus) 970
 • Mitat, mm (syvyys) 1.480
 • Mitat, mm (leveys), kokoon taitettuna 470
 • Mitat, mm (korkeus), kokoon taitettuna 1.280
 • Mitat, mm (syvyys), kokoon taitettuna 370
 • Silitysalusta, mm² 1200 x 400
 • Taajuus Hz 50-60
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,90 €
Kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Postista 6,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Toimitus myymälään 0,00 €