Puhelimet

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Xiaomi älypuhelimet

Uusimmat ja suosituimmat Xiaomi puhelimet

Veikolta laajasta puhelin-valikoimasta löydät kaikki suosituimmat Xiaomi-älypuhelimet, uusimmista lippulaivamalleista, kuten Xiaomi 11T PRO, Xiaomi MI 11 ja Xiaomi 12T Pro, halvempiin Xiaomi-malleihin kuten Redmi 9A ja Redmi 10C. Xiaomin puhelimissa yhdistyy huippuominaisuudet, laadukkaat kamerat, mahtava hinta-laatusuhde sekä tuttu Android-järjestelmä. Voit myös katsoa Veikon top 10 myydyimmät puhelimet, jos haluat nähdä mitkä ominaisuudet ovat suosituimpia tänään.


Xiaomi 5G puhelimet

Xiaomilla on tarjolla useampi 5G-puhelin, sekä 4G-malleja. 5G puhelimet ovat seuraavan sukupolven mobiilidatayhteydellä varustetuja, joka tuo huippunopeudet, parantaa luotettavuutta ja yhteyden vakautta 4G:hen verrattuna. Tämä tekee 5G-puhelimista erinomaisia online-pelaamiseen, elokuvien suoratoistoon ja suurten tiedostojen nopeaan lataamiseen.


Onko Xiaomi luotettava?

Kiinasta kotoisin olevan puhelinvalmistaja Xiaomi kertoo saaneensa puhtaat paperit Saksan tietoturvaviranomaisen BSI:n (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik) tekemässä auditoinnissa eli ohjelmiston turvallisuustarkastuksessa.


Yksi tai kaksi SIM-korttipaikkaa?

Mahdollisuus kahden SIM-kortin yhtäaikaiseen käyttöön, eli Dual-SIM, on nykyään jo yleinen ominaisuus ja on käytännöllinen muun muassa, jos sinun tarvitsee olla tavoitettavissa niin työn kuin yksityiselämän puolesta etkä halua kantaa kahta puhelinta, ja ulkomailla matkustaessa mikäli haluat käyttää paikallista SIM-korttia samaan aikaan. Toinen SIM-paikka saattaa kuitenkin käyttää muistikorttipaikkaa, joten jos tarvitset molempia niin asia kannattaa tarkistaa


Xiaomin langaton lataus ja pikalataus

Lähes kaikki lippulaiva-puhelimet varustetaan langattomalla latauksella ja pikalatauksella. Xiaomin osalta 12S Ultra malli tarjoaa nopean 50W langattoman latauksen. Puhelimen nopea lataaminen voi merkitä eroa tuntien huolettoman käytön tai lähimpään kahvilaan pistorasian löytämiseksi juoksun välillä. Pikalataus onkin siksi yhä suositumpi ominaisuus, jota löytyy valmistajien lippulaivamalleista.


Muut Xiaomi-tuotteet

Katso kaikki Xiaomin tuotteet täältä. Xiaomilta löydät älypuhelimien lisäksi kodin älylaitteet kuten robotti-imurit, sekä laadukkaat sähköpotkulaudat ja muut viihdelaitteet.