SONY HT-A7000 FLAGSHIP SOUNDBAR + SW5 SUBWOOFER + RS5 KAIUTTIMET

SONY HT-A7000 FLAGSHIP SOUNDBAR + SW5 SUBWOOFER + RS5 KAIUTTIMET

Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää
2 997,00 €
3 200,00 €

Kuvaus / SONY HT-A7000 FLAGSHIP SOUNDBAR + SW5 SUBWOOFER + RS5 KAIUTTIMET

SONY HT-A7000 FLAGSHIP SOUNDBAR

 

Loistava tilaääni soundbar-lippulaivallamme

HT-A7000-mallissa on 7.1.2 kanavaa, kaksi ylöspäin suunnattua kaiutinta, kaksi palkkidiskanttikaiutinta ja viisi etukaiutinta, mikä laajentaa tilaääntä, sekä kaksi sisäistä bassokaiutinta. Vertical Surround Engine- ja S-Force PRO Front Surround -tekniikoilla HT-A7000 luo virtuaalisen tilaäänen, jonka tunnet ympärilläsi, jotta voit nauttia Dolby Atmos®- ja DTS:X® -äänestä täysillä.

 

Edistyksellinen kaiutintekniikka

Ääni täyttää tilan, kun käytössä on kaksi ylöspäin suunnattua kaiutinta, kaksi palkkidiskanttikaiutinta ja viisi tilaääntä laajentavaa etukaiutinta sekä bassokaiutin syvään bassotoistoon. 

 

Koe ääni ylhäältä 

Sonyn virtuaalisen tilaäänitekniikan ansiosta soundbar pystyy sijoittamaan ääntä pystytilaan, joten voit kokea 3D-äänen ilman kattokaiuttimia. Vertical Surround Engine tuottaa realistisen, moniulotteisen äänen myös muissa muodoissa kuin Dolby Atmos ja DTS:X.

 

Helppokäyttöinen tilaääni 

Sonyn ainutlaatuinen digitaalisen äänikentän käsittelytekniikka käyttää vain etukaiuttimia ja tuottaa tilaäänikentän virtuaalisesti siten, että ääni kuuluu molemmilta sivuiltasi. Voit nauttia täyteläisestä, elokuvamaisesta tilaäänestä tuomatta lisälaitteita tilaan.

 

Elokuvat ja pelit tuntuvat todellisilta

Kohtausten värit näyttävät eloisilta ja täyteläisiltä. Alkuperäinen kuvanlaatu säilyy toistettaessa HT-A7000-soundbarin kautta, joten voit uppoutua elokuviin täysin. Lisäksi HT-A7000 tukee uusimpia muotoja, mikä lisää peleihin jännitystä ja todentuntuisuutta.

 

Nauti musiikista koko perheen kesken 

Käytä suosittuja musiikkipalveluja, kuten Spotifya, ja suoratoista levyjä ja soittolistoja Chromecastilla tai Apple AirPlay 2:lla. Kutsu perheesi mukaan juhlimaan. Liitä soundbar Wifin, bluetoothin tai HDMI:n kautta.

 

Monisuuntainen lohkomuotoilu

HT-A7000 ja lisäkaiuttimet on suunniteltu hyödyntäen monisuuntaista lohkomuotoilua. HT-A7000 ja lisäkaiuttimet ovat muotoilultaan täydelliset kumppanit. Tyylikkäät, pyöreät reunat edustavat yhtenäistä, kaikkialle levittäytyvää ääntä. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kokonaisuus sulautuu olohuoneeseen.

 

Asennus muutamassa sekunnissa 

HT-A7000 on heti lähes käyttövalmis. Liitä se pistorasiaan, liitä se TV:hen HDMI eARC -liitännällä ja käynnistä. Käytettävissä on USB-liitäntä, optinen ja analoginen äänitulo sekä HDMI in- ja out-liitännät (eARC) sekä S-CENTER OUT yhteensopiville BRAVIA-malleille, joten voit nauttia aina upeasta tilaäänikokemuksesta.

 

Lisäbassokaiutin ja -takakaiuttimet syventävät kokemusta

Voit syventää bassoa lisäämällä langattoman lisäbassokaiuttimen kuten SA-SW3 tai SA-SW5. Kun käytössä on kaksi erityyppistä bassokaiutinta, HT-A7000:n sisäinen bassokaiutin käsittelee basson ja lauluosuudet ja langaton lisäbassokaiutin matalat taajuudet. Lisäämällä langattomat SA-RS3S-lisätakakaiuttimet saat lisää jännitystä elokuviin. 

 

 

 

SONY SA-SW5 PREMIUM SUBWOOFER

 

Tehoa viihteeseen mahtavalla bassolla

Langaton SA-SW5-bassokaiutin syventää kotiteatterijärjestelmän ja soundbar-kaiuttimen kuten Sony HT-A7000 tai HT-A9 bassoa tehden musiikista ja elokuvista vieläkin mukaansatempaavia. Koe, miten todentuntuista viihdesisällöstä tulee selkeällä ja täyteläisellä bassolla ja herkillä matalilla taajuuksilla.

 

Syvä ja muhkea basso

180 mm:n elementti ja passiivielementti tuottavat jykevän 300 W:n bassoäänen, ja bassokaiutin tehostaa kaikkea näkemääsi ja kuulemaasi. Koe räjähdysten pauhu ja syvimmät koskaan kuulemasi biitit ilman vääristymiä. Kuule puheäänet kirkkaina ja korkealaatuisina. Tältä ääniraidan pitääkin kuulostaa.

 

Monisuuntainen lohkomuotoilu

Kotiteatterijärjestelmä, soundbar ja lisäkaiuttimet on suunniteltu monisuuntaista lohkomuotoilua hyödyntäen. SA-SW5-kaiuttimen muotoilu sopii näihin järjestelmiin täydellisesti. Tyylikkäät, pyöreät reunat edustavat yhtenäistä, kaikkialle levittäytyvää ääntä. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kokonaisuus sulautuu olohuoneeseen.

 

Tutustu tekniikkaan

SA-SW5 tuo tehoa viihteeseen täyteläisellä bassolla ja selkeillä matalien taajuuksien äänillä käyttämällä uraauurtavia äänitekniikoita, kuten Σ-magneettipiiriä ja pykäläreunaa.

 

Helppo asennus

Käynnistä SA-SW5-bassokaiutin, ja se muodostaa automaattisesti langattoman yhteyden kotiteatterijärjestelmään tai soundbariin kuten Sony HT-A7000 tai HT-A9. Nopeaa ja helppoa, ei johtoviidakkoa.

 

 

 

SONY SA-RS5 LANGATTOMAT TAKAKAIUTTIMET

 

Koe 360 Spatial Sound soundbar-kaiuttimellasi

Uusimpien soundbariemme kanssa yhteensopivissa SA-RS5-kaiuttimissa on ylöspäin suunnatut kaiuttimet ja laajan suuntaavuuden bassokaiuttimet, ja ne luovat useita phantom-kaiuttimia ympäri huonetta 360 Spatial Sound Mapping -tekniikan avulla. Optimoidussa äänikentässä on useita phantom-kaiuttimia joka suunnassa, joten kuulet jokaisen äänen uskomattoman tarkasti. Aivan kuin sinä ja olohuoneesi olisitte mukana elokuvassa.

 

Mitään ei jää kuulematta

Kaiuttimissamme käytetään uusinta teknologiaa, joka tuottaa 360 Spatial Sound Mapping -tekniikan upean äänenlaadun ja laajan suuntaavuuden. 

 

Mukaansatempaava ääni ylöspäin suunnatuista kaiuttimista

Ylöspäin suunnatut kaiuttimet heijastavat ääntä katon kautta ja tuottavat upean avaruudellisen äänen.

 

Selkeä, laaja-alainen ääni

Takakaiuttimien basso- ja diskanttikaiutin luovat täyteläisen ja poikkeuksellisen selkeän äänimaailman. Kaksoispassiivielementit parantavat matalia taajuuksia ja antavat bassoon potkua.

 

Kokonaislähtöteho 180 W

2 x 90 W:n lähtötehon ansiosta nämä kaiuttimet täydentävät erinomaisesti soundbaria ja herättävät elokuvat ja musiikin henkiin.

 

Joustava asennus – pistorasiaa ei tarvita

Nämä kaiuttimet on suunniteltu sopimaan tilaan joustavasti ilman johtoja, ja kiinteän akun ansiosta niitä voi käyttää täysin langattomasti ilman verkkovirtaa.  

 

10 tunnin akunkesto ja pikalataus

Täyteen ladattu akku tarjoaa virtaa 10 tunniksi, joten kaiuttimet voi sijoittaa minne vain verkkovirtajohdosta huolehtimatta. Ne voi ladata poissa näkyvistä ja ottaa esiin tarpeen tullen. Jos sinulla on kiire, vain 10 minuutin lataus riittää 90 minuutin käyttöön.

 

Äänikentän voi optimoida huoneeseen yhdellä painikkeella

Ota äänikentän optimointi käyttöön milloin tahansa painamalla laitteen OPTIMIZE-painiketta. Asennus on helppoa, sillä yhdessä yhteensopivan soundbarin kanssa nämä kaiuttimet mittaavat älykkäästi kaiuttimien ja katon välistä etäisyyttä kunkin kaiuttimen kahdella mikrofonilla.

 

Yhdistä langattomasti

Kytke langattomiin takakaiuttimiin virta, niin ne muodostavat automaattisesti langattoman yhteyden yhteensopivaan soundbariin. Nopeaa ja helppoa, ei johtoviidakkoa.

 

Monisuuntainen lohkomuotoilu

Näiden kaiuttimien suunnittelussa on käytetty monisuuntaista lohkomuotoilua, joten ne sopivat yhteen soundbar-kaiuttimiemme kanssa. Lieriömäinen muoto tuottaa yhtenäisen 360 asteen tilaäänen, ja sen litteä tausta sopii täydellisesti seinää vasten.

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...