SONY HT-A5000 PREMIUM 5.1.2CH DOLBY ATMOS SOUNDBAR + SW5 SUBWOOFER + RS5 TAKAKAIUTTIMET

SONY HT-A5000 PREMIUM 5.1.2CH DOLBY ATMOS SOUNDBAR + SW5 SUBWOOFER + RS5 TAKAKAIUTTIMET

Tilaustuote
Arvioitu toimitusaika 10-45 arkipäivää
2 497,00 €
2 597,00 €

Kuvaus / SONY HT-A5000 PREMIUM 5.1.2CH DOLBY ATMOS SOUNDBAR + SW5 SUBWOOFER + RS5 TAKAKAIUTTIMET

SONY HT-A5000 PREMIUM 5.1.2CH DOLBY ATMOS SOUNDBAR

 

Tutustu immersiivisyyden uuteen tasoon. HT-A5000 soundbar ympäröi sinut uskomattomalla 5.1.2-kanavaisella äänentoistolla, jossa on kaksi ylöspäin suuntautuvaa kaiutinta, kolme X-Balanced-etukaiutinta, kaksi sädekaiutinta ja sisäänrakennettu kaksoisbassonvahvistin.

 

Nauti yläpuolellasi ja ympärilläsi tapahtuvan toiminnan jännityksestä Dolby Atmos® / DTS:X:n avulla. Sonyn asiantuntevat Vertical Surround Engine- ja S-Force Pro Front Surround -tekniikat tuovat myös upean immersiivisen äänen kaikkeen sisältöön.

 

HT-A5000 sisältää Sound Field Optimisation -tekniikan, jonka avulla soundbar mittaa älykkäästi huoneen asettelun sisäänrakennettujen mikrofonien avulla. Se virittää äänen sen mukaisesti ja tarjoaa upean äänikokemuksen huoneen asettelusta riippumatta. 

 

Takakaiuttimien lisääminen tuo myös Sonyn ainutlaatuisen 360 Spatial Sound Mapping -tekniikan sisältösi ulottuville, mikä takaa äärimmäisen immersiivisen kokemuksen, kun phantom-kaiuttimet sijoittuvat älykkäästi huoneen ympärille ja saavat sinut tuntemaan, että olet sisältösi tapahtumapaikalla.

 

Yhdistettynä yhteensopivaan Sony BRAVIA televisioon HT-A5000 tarjoaa sinulle äärimmäisen upean audiovisuaalisen realismin Acoustic Centre Sync -tekniikan avulla. Toiminta ja ääni kohdistetaan tarkasti sekä soundbarin että näytön avulla, mikä tarjoaa poikkeuksellisen elokuva-, musiikki- ja pelikokemuksen.

 

Valinnaiset bassovahvistimet ja takakaiuttimet tuovat uskomattoman immersiivisyyden. SA-SW5 lisää 300 W:n syvän ja täyteläisen basson katselukokemukseesi, kun taas kompaktimpi SA-SW3 tarjoaa 200 W:n voimakkaan basson. Täydellistä immersiivistä kokemusta varten voit hankkia sisäänrakennetulla akulla varustetun langattomilla takakaiuttimen SA-RS5 tai kompaktimman, ylöspäin suuntautuvan SA-RS3S-kaiuttimen. Molempien ansiosta sisältösi tulee olemaan uskomattoman immersiivisessä 360 Spatial Sound Mapping -teknologiassa.

 

HT-A5000 tukee uusimpia formaatteja 4K-, 4K 120FPS- ja 8K-läpivientitekniikan sekä Dolby Vision -tuen ansiosta. Näet eloisat kohtaukset, joissa on todelliset värit ja syvyys. HT-A5000 säilyttää koko alkuperäisen kuvanlaadun - voit siis uppoutua täysin sekä elokuviin että peleihin. 

 

 

SONY SA-SW5 PREMIUM SUBWOOFER

 

Tehoa viihteeseen mahtavalla bassolla

Langaton SA-SW5-bassokaiutin syventää kotiteatterijärjestelmän ja soundbar-kaiuttimen kuten Sony HT-A7000 tai HT-A9 bassoa tehden musiikista ja elokuvista vieläkin mukaansatempaavia. Koe, miten todentuntuista viihdesisällöstä tulee selkeällä ja täyteläisellä bassolla ja herkillä matalilla taajuuksilla.

 

Syvä ja muhkea basso

180 mm:n elementti ja passiivielementti tuottavat jykevän 300 W:n bassoäänen, ja bassokaiutin tehostaa kaikkea näkemääsi ja kuulemaasi. Koe räjähdysten pauhu ja syvimmät koskaan kuulemasi biitit ilman vääristymiä. Kuule puheäänet kirkkaina ja korkealaatuisina. Tältä ääniraidan pitääkin kuulostaa.

 

Monisuuntainen lohkomuotoilu

Kotiteatterijärjestelmä, soundbar ja lisäkaiuttimet on suunniteltu monisuuntaista lohkomuotoilua hyödyntäen. SA-SW5-kaiuttimen muotoilu sopii näihin järjestelmiin täydellisesti. Tyylikkäät, pyöreät reunat edustavat yhtenäistä, kaikkialle levittäytyvää ääntä. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kokonaisuus sulautuu olohuoneeseen.

 

Tutustu tekniikkaan

SA-SW5 tuo tehoa viihteeseen täyteläisellä bassolla ja selkeillä matalien taajuuksien äänillä käyttämällä uraauurtavia äänitekniikoita, kuten Σ-magneettipiiriä ja pykäläreunaa.

 

Helppo asennus

Käynnistä SA-SW5-bassokaiutin, ja se muodostaa automaattisesti langattoman yhteyden kotiteatterijärjestelmään tai soundbariin kuten Sony HT-A7000 tai HT-A9. Nopeaa ja helppoa, ei johtoviidakkoa.

 

 

SONY SA-RS5 LANGATTOMAT TAKAKAIUTTIMET

 

Koe 360 Spatial Sound soundbar-kaiuttimellasi

Uusimpien soundbariemme kanssa yhteensopivissa SA-RS5-kaiuttimissa on ylöspäin suunnatut kaiuttimet ja laajan suuntaavuuden bassokaiuttimet, ja ne luovat useita phantom-kaiuttimia ympäri huonetta 360 Spatial Sound Mapping -tekniikan avulla. Optimoidussa äänikentässä on useita phantom-kaiuttimia joka suunnassa, joten kuulet jokaisen äänen uskomattoman tarkasti. Aivan kuin sinä ja olohuoneesi olisitte mukana elokuvassa.

 

Mitään ei jää kuulematta

Kaiuttimissamme käytetään uusinta teknologiaa, joka tuottaa 360 Spatial Sound Mapping -tekniikan upean äänenlaadun ja laajan suuntaavuuden. 

 

Mukaansatempaava ääni ylöspäin suunnatuista kaiuttimista

Ylöspäin suunnatut kaiuttimet heijastavat ääntä katon kautta ja tuottavat upean avaruudellisen äänen.

 

Selkeä, laaja-alainen ääni

Takakaiuttimien basso- ja diskanttikaiutin luovat täyteläisen ja poikkeuksellisen selkeän äänimaailman. Kaksoispassiivielementit parantavat matalia taajuuksia ja antavat bassoon potkua.

 

Kokonaislähtöteho 180 W

2 x 90 W:n lähtötehon ansiosta nämä kaiuttimet täydentävät erinomaisesti soundbaria ja herättävät elokuvat ja musiikin henkiin.

 

Joustava asennus – pistorasiaa ei tarvita

Nämä kaiuttimet on suunniteltu sopimaan tilaan joustavasti ilman johtoja, ja kiinteän akun ansiosta niitä voi käyttää täysin langattomasti ilman verkkovirtaa.  

 

10 tunnin akunkesto ja pikalataus

Täyteen ladattu akku tarjoaa virtaa 10 tunniksi, joten kaiuttimet voi sijoittaa minne vain verkkovirtajohdosta huolehtimatta. Ne voi ladata poissa näkyvistä ja ottaa esiin tarpeen tullen. Jos sinulla on kiire, vain 10 minuutin lataus riittää 90 minuutin käyttöön.

 

Äänikentän voi optimoida huoneeseen yhdellä painikkeella

Ota äänikentän optimointi käyttöön milloin tahansa painamalla laitteen OPTIMIZE-painiketta. Asennus on helppoa, sillä yhdessä yhteensopivan soundbarin kanssa nämä kaiuttimet mittaavat älykkäästi kaiuttimien ja katon välistä etäisyyttä kunkin kaiuttimen kahdella mikrofonilla.

 

Yhdistä langattomasti

Kytke langattomiin takakaiuttimiin virta, niin ne muodostavat automaattisesti langattoman yhteyden yhteensopivaan soundbariin. Nopeaa ja helppoa, ei johtoviidakkoa.

 

Monisuuntainen lohkomuotoilu

Näiden kaiuttimien suunnittelussa on käytetty monisuuntaista lohkomuotoilua, joten ne sopivat yhteen soundbar-kaiuttimiemme kanssa. Lieriömäinen muoto tuottaa yhtenäisen 360 asteen tilaäänen, ja sen litteä tausta sopii täydellisesti seinää vasten.

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
Ladataan...