Tuoteryhmät

Smegistä yrityksenä

Smeg on Italialainen kodinkoneiden valmistaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Guastallassa, lähellä Reggio Emiliaa maan pohjoisosassa. Smegillä on 17 tytäryhtiötä eri puolilla maailmaa (Iso-Britanniassa, Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa, Espanjassa, Portugalissa, Venäjällä, Ukrainassa, Kazakstanissa, Etelä-Afrikassa, USA:ssa, Australiassa ja Mosambikissa),Sen lisäksi yhtiöllä on maakohtaiset konttorit Hong Kongissa ja Saudi Arabiassa, sekä laaja myyntiverkosto.

Jo yli 60 vuoden ajan, Smegin kodinkoneet ovat olleet tunnettuja moderneina sekä elegantteina jokapäiväisen elämän ratkaisuina. Tämä juontaa juurensa muun muassa yrityksen käymään menestyksekkääseen yhteistyöhön maailmankuulujen arkkitehtien kanssa.

Smeg ei ole ainoastaan saavuttanut korkeaa asemaa kodinkoneiden alalla, vaan se on tunnettu myös liiketoiminnan ammattilaispiireissä. Foodservice- ruokapalvelu- sekä instrumenttiyksiköt ovat erikoistuneet suurten ravintoloiden/cateringpalveluiden laitteisiin sekä lääketieteen sähköisiin instrumentteihin.
 

Koska yhtiön yrityskulttuurissa kiinnitetään mahdollisimman suurta huomiota sekä tuotteiden laatuun, tekniikkaan että muotoiluun, tunnetaan Smeg Group globaalisti yhtenä ”Made in Italy”- standardien keskeisimmistä edustajista

Design

Tyyli on Smegille selkeä käsite: tapa, jolla tuote sopeutuu ympäristöönsä ja saa käyttäjät olemaan vuorovaikutuksessa tuotteen kanssa. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin ja ratkaisujen suunnitteluun luo koteja, jotka heijastavat käyttäjiensä maailmankuvaa. Smegin avulla kodinkoneet ottavat keskeisen aseman kodin sydämessä, paikassa, johon ihmiset voivat kokoontua. Koneiden toiminnot integroituvat keittiöön, josta tulee täydellinen, täysin varusteltu ympäristö noihin merkittäviin ja nautinnollisiin hetkiin.

Smegin sisäinen suunnittelustudio, joka harjoittaa perusteellista estetiikan ja tyylin tutkimusta, saa tukea työlleen sellaisilta kansainvälisesti tunnetuilta arkkitehdeiltä kuten Guido Canalilta, Mario Belliniltä, Piano Design -studiolta, Marc Newsonilta ja Giancarlo Candeagolta. Taito teknologian ja tyylin yhdistämiseen on Smegille avaintekijä aidosti ikonisten tuotteiden luomisessa.

Tekniikka

Keittiössä materialisoituvat kaikki suunnittelua ja muotoilua koskevat asiat: tarve saavuttaa huipputason suorituskykyä, tarpeiden ja toimintojen arviointi, esteettisyys ja ympäristöön liittyvät kysymykset.

Smegin sertifioidut laboratoriot pyrkivät siksi kehittämään ratkaisuja, jotka täyttävät nykyaikaisen elämäntavan vaatimukset hyödyntämällä yrityksen kokemusta ja kehittyneintä teknologiaa. Kaikille Smegin tuotteille ominaisia piirteitä ovat kestävyys, turvallisuus, monikäyttöisyys ja houkuttelevuus. Tiivis testaaminentuotantoprosessin aikana todistaa osaltaan sen, että Smeg on sataprosenttisesti sitoutunut varmistamaan laitteidensa täydellisen luotettavuuden.

Lisäksi Smeg tuntee tarkkaan kodinkoneiden käyttäjien tarpeet: kaikki tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ne käyttävät resursseja hyvin älykkäästi huippuluokan käyttöliittymien ja erilaisten ohjelmistoratkaisujen ansiosta.

Italialainen tyyli

Osaaminen, luovuus ja tyyli: näiden ominaisuuksien lähteet ovat Smegin italialaisessa identiteetissä, ja ne ilmentävät yrityksen sitoutumista arkipäivän esineiden merkityksen korostamiseen.

Esteettisten syiden lisäksi Smegin identiteetti ilmentää tietysti yrityksen italialaista alkuperää ja sitä, että kaikkeen yrityksessä tapahtuvaan suhtaudutaan intohimoisesti. Smeg haluaa tunnistaa ja heijastaa Italialaisen suunnittelun määräävimpiä ominaispiirteitä, kuten innovatiivista eleganssia, omaperäisyyttä ja tuotteiden laatua.

Smegin kodinkoneet ovat siten otteita italialaisesta tyylistä, 50-luvun retrojääkaapeista täysteräksisiin liesiin, ja niillä voidaan muokata trendejä ja makuja ja saada yhteys käyttäjiin, joita kiinnostaa muukin kuin käytännölliset seikat. Tämän filosofian pohjalta yritys on käynnistänyt projekteja yhdessä johtavien muotoilijoiden ja arkkitehtien kanssa ja sisäisiä kehitysohjelmia, joissa arvioidaan vallitsevia mieltymyksiä ja markkinoiden trendejä.

Ympäristöystävällisyys

Smeg on jo muutamien vuosien ajan kehittänyt yrityksen arvoja lähtökohtanaan ympäristön kannalta kestävä kehitys ja Smegin pääkonttorista on jopa tullut tämän vihreän lähestymistavan symboli. Yrityksen ympäristöarvoihin sitoutumiseen sisältyy erityinen painotus tuotannon ekologisuuteen niin kodinkoneiden suunnittelussa kuin valmistuksessakin. Ajatuksena on varmistaa tuotteiden maksimaalinen suorituskyky pitäen samalla energian kulutus mahdollisimman pienenä.

Korkea tehokkuus ja matala kulutus ovat ominaisuuksia niin Smegin uuneissa, helloissa, tiskikoneissa, pyykinpesukoneissa, kuivausrummuissa, liesituulettimissa, jääkaapeissa, keittiöaltaissa kuin kahvikoneissakin.

 

SMEG – MADE IN ITALY
SMEG & PIZZA
SMEG TEHOSEKOITTIMET