SIEMENS HB675GIS1S ERILLISUUNI + EX851FEC1M INDUKTIOTASO

SIEMENS HB675GIS1S ERILLISUUNI + EX851FEC1M INDUKTIOTASO
-40%
Alennus %
check-circle Toimitetaan myymälästä
check-circle Verkkokaupan varastossa
clock Tilaustuote
x-circle Loppuunmyyty verkkokaupasta
check-circle Varaa ja nouda
Kuljetus alk. 29,90 €
Tarvitsetko apua asennuksessa? Joutaako vanha laitteesi kierrätykseen? Toimitustavan sekä lisäpalvelut voit valita kassalla. Lue lisää

Kuvaus / SIEMENS HB675GIS1S ERILLISUUNI + EX851FEC1M INDUKTIOTASO

Osta Siemens-kodinkoneita ja -lisävarusteita 15.4-15.7.2024 välisenä aikana vähintään 390€ arvosta ja saat cashback-hyvityksen. Rekisteröi cashback 15.9.2024 mennessä osoitteessa https://www.siemens-home.bsh-group.com/fi/etsi-inspiraatiota/cashback-kampanja/fiksuvalinta. Kampanja koskee kaikkia Siemens-kodinkoneita ja -lisävarusteita.

 

Palautuksen määrä riippuu ostoksen arvosta:

Ostoksen arvo 390€ - 689€: Saat 25€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 690€ - 989€: Saat 50€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 990€ - 1499€: Saat 75€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 1500€ - 1999€: Saat 125€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 2000€ - 2999€: Saat 175€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 3000€ - 3999€: Saat 300€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo 4000€ - 4999€: Saat 400€ rahaa takaisin

Ostoksen arvo yli 5000€: Saat 500€ rahaa takaisin

 

Käyttäjäystävällinen kosketusnavigointi

Käyttäjäystävällisen valikkorakenteen ja kosketusohjauksen ansiosta selkeä värillinen TFT-Touchdisplay tekee uunin käyttämisestä helppoa ja miellyttävää. Valikon intuitiivinen opastus auttaa sinua saamaan kaiken irti uunistasi.

 

Täydellisesti ja automaattisesti valmistetut ateriat

Oletko huolissasi ruoan ylikypsentämisestä? Uunin esiasennetut automaattiset leivonta- ja paisto-ohjelmat takaavat ihanteellisen valmistuksen. Valitse vain ruokalaji ja haluamasi lopputulos - kuten kypsyysaste - mieltymystesi mukaan TFT-kosketusnäytön kautta ja uunin sensorit ohjaavat prosessia. Uuni käynnistää automaattisesti oikeat asetukset ja toiminnot ja sammuu, kun ruoka on valmis. Voit ladata jatkossa lisää paisto-ohjelmia – yhdistä vain uuni rekisteröityyn Home Connect -tiliisi.

 

Määritä sopivin uuniohjelma

Etkö ole varma mikä ohjelma sopii millekin ruoalle? Avustajatoiminto ehdottaa sinulle sopivat uuniasetukset tai -ohjelman ja siirtää valintasi suoraan uuniin. Hyödynnä tämä oikotie, joka todella säästää aikaasi. Saat avustajan käyttöösi yhdistämällä uunisi Home Connect -tiliisi. Ja jos käytössäsi on Amazon Alexa -ääniohjauslaite, voit jopa kertoa ääneen uunillesi, minkä ruoan haluat valmistaa ja uuni hoitaa loput.

 

Helpota puhdistusta vesihöyryllä

Täydellinen nopeaan puhdistykseen: humidClean Plus -toiminnolla uunin puhdistaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Lisää pisara pesuainetta 400 ml:aan vettä. Kaada puhdistusliuos täysin jäähtyneen uunitilan pohjalle. Valitse puhdistusohjelma humidClean Plus ja anna uunin hoitaa loput. Heti ohjelman päätyttyä voit helposti poistaa höyryn irottaman lian keittiöliinalla tai pehmeällä harjalla.

 

Hallitse uuniasi täydellisesti

Haluatko hyödyntää uunisi täyden potentiaalin? Yhdistä uuni Home Connect -tiliisi (www.home-connect.com), niin voit ohjata sitä mistä tahansa ja käyttää digitaalisia palveluita – ja ohjata uuniasi jopa puheella Amazon Alexan tai Google Assistin kautta. Aloita ja lopeta uuniohjelmat, muuta asetuksia ja hallitse suosikkeja – ilman, että olet keittiössä. Asetukset synkronoidaan sovelluksen ja uunin välillä, ja saat push-ilmoituksen, kun ohjelma on valmis. Ohjelmistopäivityksen pitävät uunisi ajan tasalla. Nauti ruoanlaitosta omilla ehdoillasi.

 

Erinomainen paistotulos luotettavasti

Oletko taas matkalla uunille tarkistamaan paistin lämpötilaa? Siemens roastingSensor-paistolämpömittari tekee näistä matkoista tarpeettomia. Sen kehittynyt anturi seuraa paistettavan ruoan sisälämpötilaa tarkasti ja luotettavasti. Saat ilmoituksen, kun ruoan oikea sisälämpötila on saavutettu.

 

Tasainen lämpö varmistaa parhaat kypsennystulokset

Varmista parhaat tulokset käyttämällä uunin 3D kiertoilma Plus -toimintoa. Voit käyttää uunin jopa kolmea tasoa samanaikaisesti. Lämpö leviää uuniin tasaisesti ja tekee ruoanlaitosta sekä tehokkaampaa että hauskempaa. Voit leipoa kakkua tai keksejä jopa kolmella tasolla yhtä aikaa, aina varmistaen erinomaiset tulokset.

 

Ruoanlaitto käy nopeammin

Siemensin pikakuumennustoiminto lämmittää uunin nopeasti ja coolStart-toiminto nopeuttaa pakasteiden kypsentämistä, koska uunin esilämmitystä ei enää tarvita. Ruokasi valmistuu juuri siinä ajassa, joka tuotepakkauksessa on ilmoitettu. Molemmat älykkäät toiminnot säästävät aikaa, kun tarvitset nopeita tuloksia.

 

 

INDUKTIOTASO:

Liesi, joka mukautuu astioihisi

Joustava flexInduction-keittoalue laajenee automaattisesti suurimpia (halkaisijaltaan jopa 24 cm:n) astioita varten. Jos yksi alue ei astiallesi riitä, liesi huomaa tämän ja aktivoi lisää keloja tasaista lämmitystä varten. Ominaisuus sopii erinomaisesti myös teppanyaki-astioille ja jopa 40 cm pitkille ritilälevyille.

 

Säädä lämpötilaa ilman painikkeita ja säätimiä: touchSlider

Innovatiivisella touchSlider-teknologialla keittoalueiden lämpötilaa voidaan säätää suoraan painamalla tai vetämällä sormenpäillä. Sensoriohjattu lämpötilan säätö tapahtuu puoliaskelin 9 tasoon saakka.

 

Paista paremmin, vältä polttaminen

fryingSensor huomauttaa, kun pannu on lämmennyt tarpeeksi. Se pitää lämpötilan vakaana neljällä tarkalla tasolla, jotta jokainen suupala valmistuu yhtä tasaisesti paahtuneena. Hallittu lämpö suojaa vitamiineja ja ravinteita ja pidentää astioidesi herkkien pinnoitteiden käyttöikää.

 

Lisää tehoa tarpeen mukaan

Voit voimistaa powerBoost-toiminnolla induktioalueen tehoa jopa 50 %. Näin tavallisesta kattilan lämmitysajasta säästyy jopa 35 % parempaan käyttöön. Voit käyttää säästyneen odotteluajan hämmentämiseen, maustamiseen ja maukkaiden aterioiden tarjoiluun.

 

Ajastin katkaisutominnolla

Katkaisutoiminnolla varustettu ajastin sammuttaa keittoalueen valitun keittoajan päättymisen jälkeen.

 

Nopea, turvallinen ja helppo puhdistaa: Siemens powerInduction

Heti kuuma. Samantien kylmä. Koe Siemens induktiotekniikan hyödyt. Lämpö kohdistuu suoraan kattilan pohjaan ja siitä ruokaan ilman, että keittotaso kuumenee. Mitä tämä merkitsee sinulle: kuumennusaika on lyhyt, käyttö turvallista ja keittotaso helpompi pitää puuhtaana.

 

Seuraa energiankulutusta

Energiankulutusnäyttö ohjaa energiatehokkaanpaan ruoanvalmistukseen.

Myymäläsaatavuus

Jätä oma arvostelu
Arvostelun kirjoittaminen vaatii asiakastilin. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo uusi tili
loader
Ladataan...