Älykkäät iRobot Roomba robotti-imurit joka lähtöön

iRobot on johtava maailmanlaajuinen kuluttajarobottiyritys, joka suunnittelee ja rakentaa robotteja, jotka antavat ihmisille mahdollisuuden tehdä enemmän sekä kotona että sen ulkopuolella. iRobotin tuotteet, mukaan lukien palkitut Roomba robotti-imurit ja Braava-moppausrobottien perhe, ovat olleet tervetullut lisä jo miljooniin koteihin ympäri maailmaa, ja ne auttavat ihmisiä saamaan enemmän aikaan.

iRobot suunnittelee ja rakentaa innovatiivisia kotirobotteja älykkäillä teknologioilla, jotka helpottavat elämää. Erityisen älykkäät navigointiratkaisut, helppo sovellus- ja ääniohjaus, sekä ainutlaatuiset harjasrakenteet, jotka syväpuhdistavat tiukemmatkin nurkat, varmistavat että kotisi pysyy puti puhtaana. Elä elämääsi. Tee sotkuja. Tee muistoja. iRobot Roomba ja Braava robotit auttavat sinua siivoamisessa, elämän kaikissa vaiheissa.

Uusimmat Roomba robotti-imurit!

IROBOT ROOMBA 976 ROBOTTI-IMURI, KULTA
459,00 €
Ei varastossa
Varaa ja nouda

Roomba robottien huippuominaisuudet!

Tehokasta pölynkeräystä

Uusimmat Roomba robotti-imurit omaavat kolmivaiheisen siivousjärjestelmän, joka käyttää nyt 30% leveämpiä kumiharjoja, jotka imeytyvät pintaan ja säilyttävät kosketuksen mattoihin ja koviin lattioihin. Tuottaen näin 40-kertaista imutehoa tähän mennessä perusteellisimpaan älysiivoukseen. Mattotehostin maksimoi imutehon automaattisesti matoilla pakottaen pölyn ja lian syvältä kuiduista ja varmistaen näin perusteellisen siivouksen ja suodatinjärjestelmä, joka kerää jopa 99 % siitepöly- ja homeallergeeneista.

Ainutlaatuinen navigointiteknologia

Roomba tietää aina olinpaikkansa. Pitkälle kehitetyn vSLAM®-navigaatiotekniikkansa avulla uusimmat Roomba robotti-imurit keräävät joka sekunti yli 230400 datapistettä, joita edistynyt tekoälyprosessori käyttää luodessaan tarkan kartan kodistasi. Ja Imprint-älykartoituksella voit itse päättää, mitkä huoneet siivotaan ja milloin. Roomba on siis tarpeeksi fiksu tietämään, missä se on, missä se on ollut ja minne se on menossa siivoamaan. Lyömätöntä tehoa ja ainutlaatuista vaivattomuutta kodin puhtaanapitoon!

Helppokäyttöinen sovellusohjaus

iRobot HOME -sovelluksella voit hallita lattioiden siivousta, aikatauluja ja ylläpitoa. Imprint-älykartoituksen avulla voit lähettää Roomban juuri siihen huoneeseen, jonka haluat imuroida. Ja lisäksi uusia Roombia voidaan ääniohjata Google Assistantin ja Alexa -yhteensopivien laitteiden kautta. Sano esimerkiksi: “Hei Google, imuroi olohuone” tai “Alexa, ask Roomba to clean my Living Room”, ja Roomba käyttää karttaansa, löytää olohuoneeseen ja alkaa imuroida.

Roomba robotti-imurit!

Roomba e5 sarja

Roomba e5 puhdistaa pinttyneen lian ja sotkut ​​3-vaiheisen puhdistusjärjestelmän ja 5-kertaisen Power-Lifting Suction -tekniikan avulla. Ainutlaatuiset Dual Multi-Surface -kumiharjat eivät jää sotkuun lemmikkieläinten karvojenkaan kanssa ja tehokas suodatin vangitsee 99% kissan ja koiran hilseallergeenista. Hallitse siivoustasi iRobot HOME -sovelluksella: e5 oppii siivoustottumuksesi tarjotakseen räätälöityjä aikatauluja ja Google Assistantin ja Alexan avulla voit aloittaa siivoamisen pelkällä äänelläsi.

Roomba i7 sarja

Roomba i7 -robottiimuri on älykkäämpi kuin koskaan, sillä se oppii, missä ja milloin siivoat normaalisti, ja ehdottaa henkilökohtaisia ​​aikatauluja, jotta voit keskittyä kaikkeen muuhun. vSLAM®-navigoinnin avulla Roomba i7 oppii kotisi asettelun ja rakentaa henkilökohtaisia ​​älykkäitä karttoja, joiden avulla se voi siivota asiantuntevasti sekä navigoida siisten ja tehokkain linjoin. Ja jos sen akku on vähissä, se lataa itse itseään ja jatkaa siitä mihin se jäi varmistaakseen työn valmistumisen. Ja voit hallita i7 helposti puheavustajan tai iRobot Home -sovelluksen kautta.

Roomba 900 sarja

Koe kattava puhdistus Roomba 900 -sarjan tehokkaalla puhdistusjärjestelmällä, joka vetää sisään lian, roskat ja lemmikkieläinten karvat joka paikasta, johon ne piiloutuvat. Se oppii siivoustapasi sekä tekee henkilökohtaisia ​​ehdotuksia, ja huippuluokan navigoinnin ansiosta 900-sarja kartoittaa kotisi navigoidakseen ja siivotakseen tehokkaammin kuin koskaan ennen. Imprint Link -teknologian ansiosta Roomba 900 -sarja voidaan linkittää Braava jet m6 -robotimoppiin imuroimaan ja moppaamaan peräkkäin, jolloin lattiasi puhdistetaan täydellisesti ilman vaivannäköä.

Uusinta Roomba teknologiaa!

iRobot Home App -sovellus

Uudelleensuunniteltu iRobot Home App antaa sinulle täyden siivouksen hallinnan kämmenelläsi. Mukautettavien kodin karttojen avulla voit lähettää robotin suoraan puhdistusta vaativaan paikkaan. Luo siivousaikatauluja, jotka sopivat juuri sinun elämääsi. Pysy helposti arjen sotkujen edellä henkilökohtaisten ja kausiluonteisten suositusten ansiosta. iRobot Home App on rakennettu uudelleen auttamaan sinua siivoamaan sinun kotisi, sinun tavallasi, sopien sinun elämääsi. Joka päivä.

iRobotin edistynein Roomba s9 robotti-imuri

Sinä - ja kotisi - ansaitsette parasta. 40-kertaisella tehoimulla, iRobotin tehokkaimmalla puhdistusjärjestelmällä ja muilla edistyneillä tekniikoilla Roomba s9+ puhdistaa perusteellisesti - jopa kulmiin ja reunoihin ylettyen. Se tyhjentää itsensä automaattisesti Clean Base telakkaan, joka pitää sisällään kuukausien roskat, ja anti-allergeenijärjestelmä vangitsee ja lukitsee pölyn, siitepölyn ja homeen, jotta ne eivät pääse karkaamaan takaisin ilmaan. Se ei koskaan loepta oppimista ja tarjoaa henkilökohtaisia ​​siivoussuosituksia, jotka helpottavat elämääsi, esim. siitepölykausien ja lemmikkieläinten karvanlähtöaikoina, joten se on aina askeleen edellä sotkua.

Braava jet m6 robottimoppi

Rapatessa roiskuu ja läiskymisten varalta iRobot Braava jet m6 -robotti on aina päivystyksessä - valmiina suuntaamaan paikalle ja hoitamaan homman. Käske robottimoppia Google Assistantin tai Alexan kautta ja se lähtee töihin. Aina kotisi sisutusta ja siivoustottumuksiasi oppiva Braava jet m6 tarjoaa myös räätälöityjä aikatauluja, jotka sopivat elämääsi ja ehdottaa jopa lisäsiivouksia siitepölykauden aikana. Precision Jet Spraylla se irrottaa lian ja tahmeat sotkut kostuttamatta huonekaluja, mattoja tai seiniä - kaikki ilman tarvetta vaivannäköön, joten lattioiden itsemopppaus on menneisyyttä.

Copyright © 2021 Veikon Kone