0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

APPLE WATCH SERIES 2 38MM

TERÄS/MUSTA, MP492FS/A

APPLE
APPLEWATCHSERIES238MM_190198236326_1.jpg
539,00 €
  • Takuu: 1 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 4,90 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Series 2 on saapunut.

Sisäänrakennettu GPS. Vedenpitävä 50 metriin saakka. Uusi huippunopea kaksiytiminen prosessori. Ja kaksi kertaa aiempaa kirkkaampi näyttö. Apple Watch Series 2 on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään aktiivisena, motivoituneena ja yhteydessä muihin. Se on suunniteltu kaikkeen liikuntaan.

Mestarillinen urheilukello
Kaikkien lajien erityisavustaja.

Apple Watch Series 2:ssa on sisäänrakennettu GPS, joten voit jättää iPhonen kotiin, kun lähdet juoksemaan tai pyöräilemään, ja silti mitata treenisi tarkasti. Voit myös tehdä uimaharjoituksia luonnonvesissä, laskea uimahallissa tehdyt kierrokset tai roiskia lasten kanssa. Applen kaikkien aikojen kirkkaimman näytön ansiosta erotat lukemat helposti myös auringon häikäistessä.

Mukana GPS
Liiku. Ilman iPhonea.
Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta Apple Watch Series 2 tallentaa tarkasti etäisyydet, nopeuden ja tahdin, kun lähdet ulos kävelemään, juoksemaan tai pyöräilemään. Se löytää signaalin välittömästi, joten sinun ei tarvitse odotella ennen lähtöä. Ja kun olet lopettanut, voit katsoa iPhonesta juoksureittisi ja tarkistaa, missä kohdin juoksit nopeimmin.

Sykemittari
Pidä tavoitettasi silmällä.
Kellon anturi mittaa sykettäsi jatkuvasti, kun käytät Harjoittelu-appia. Näet sykkeen yhdessä muiden tärkeiden tietojesi kanssa tai voit korostaa sitä, jotta erotat sen yhdellä silmäyksellä.

Roisketiiviys
Roiski. Surffaa. Ui.
Apple Watch Series 2:n vedenpitävyysluokitus on 50 metriä, joten voit jättää sen ranteeseen, kun uit uima-altaassa tai luonnonvesissä. Kaiutinta ei voitu tiivistää, sillä se tarvitsee ilmaa äänen tuottamiseen, joten suunnittelimme sen uudelleen: se päästää vettä sisään, mutta työntää sen ulos ääniaaltojen avulla.

Harjoittelu-appi
Kellontarkkaan hikoiluun.
Valitse jokin 12 sisä- ja ulkolajista, kuten uinti, pyöräily, juoksu ja crosstrainer-treeni, aseta tavoitteesi ja ala liikkua. Apple Watch Series 2 mittaa liikkeesi tarkasti joka lajissa. Valitse jopa viisi eri mittaustulosta samaan näkymään tai tutki niitä pala kerrallaan.

Aktiivisuus-appi
Kaikki liikkeet lasketaan.
Kaikkien päivittäisten puuhiesi ohella myös treenit kartuttavat seisomisen, liikkeen ja liikunnan ympyröitä. Voit katsella aiempia ympyröitä iPhonella ja nähdä suorituksesi ajan mittaan. Se innostaa sinua asettamaan uusia tavoitteita.

App Storen harjoitteluapit
Käytä sitä mikä toimii.
Oli suosikkilajisi sitten pyöräily, patikointi tai jooga, voit jatkaa jo omistamiesi tuttujen harjoitteluappien käyttöä ja samalla kerätä pisteitä Aktiivisuus-ympyröiden täyttymisestä.

Edistyksellinen aktiivisuusmittari
Joka liike merkitsee. Merkitse ne muistiin.

Apple Watch Series 2 seuraa kaikkea liikettäsi koko päivän ajan. Kun kävelet kokouksesta toiseen, teet kärrynpyöriä lastesi kanssa tai treenaat kuntosalilla, jokainen liikkeesi tallentuu muistiin.

Aktiivisuusympyrät
Ylös, ulos ja liikkeelle.
Seisomisen, liikkeen ja liikunnan ympyrät kertovat, kuinka aktiivinen olet päivittäin, ja innostavat sinua liikkumaan hieman enemmän. Katso, oletko istunut liian pitkään. Seuraa ottamiesi askelten ja polttamiesi kalorien määrää. Ja tähtää siihen, että kuntoilet 30 minuuttia, joko kerralla tai osissa.

Valmennus
Pikku töytäisy juuri kun sitä kaipaat.
Älykkäät ilmoitukset auttavat sinua täyttämään seisomisen, liikkeen ja liikunnan ympyrät joka päivä. Apple Watch Series 2 antaa säännöllisin väliajoin päivityksiä kehityksestäsi ja kannustaa kohti uusia tavoitteita.

Aktiivisuusjako
Terveys on tarttuvaa.
Jaa Aktiivisuus-ympyräsi ystävien ja perheen kanssa, niin pidät motivaation korkealla. Voitte myös kilpailla siitä, kuka saavuttaa tavoitteensa ensimmäisenä. Voit saada ilmoituksia ystäviesi edistymisestä ja vastata heille helposti suoraan ilmoituksesta – laittaa kannustuksia tai kehuskella omilla tekemisilläsi.

Saavutukset
Kannustavat taputukset suoraan ranteeseesi.
Apple Watch Series 2 juhlii mukana, kun saavutat etapin tai lyöt oman ennätyksesi. Jokaisen saavutetun etapin myötä saat mitalin, jonka voit jakaa ystäviesi kanssa.

Pyörätuolikäyttäjät
Kaikki kunnossa.
Apple Watch Series 2 huomioi erilaiset kelaustekniikat ja maastot ja mittaa tarkasti pyörätuolikäyttäjien aktiivisuustiedot. Tarjolla on myös kaksi pyörätuolikäyttäjille suunnattua treeniä.

Tehokas terveystyökalu
Terveys on muutakin kuin hyvä kunto.

Koska Apple Watch Series 2 kulkee aina mukanasi, se auttaa sinua tiedostamaan terveytesi kokonaiskuvan. Sen avulla voit seurata helposti sykettäsi, hallita stressiä paremmin ja lisätä rutiiniesi kannalta hyödyllisiä appeja. Saat siis kattavamman kuvan itsestäsi.

Sykemittari
Kuuntele sydäntäsi.
Apple Watch Series 2:n taustapuolella oleva erikoisvalmisteinen sensori mittaa sykettäsi päivän aikana. Tiedot lähetetään iPhoneesi, jonka Terveys-apissa voit seurata sykkeesi tiheyttä ajan kuluessa.

Hengitys-appi
Hiljennä mielesi. Rauhoita kroppasi.
Kauniit animaatiot ja hellät napautukset ohjaavat sinua hengittämään syvin vedoin ja rauhoittamaan mielen. Muistutusten avulla lisäät hengitysharjoituksia jokaiseen päivään.

App Storen terveysapit
Valitse omaksi parhaaksesi.
Oikeanlaiset apit auttavat sinua luontevalla tavalla pitämään kiinni rutiineistasi ja kuntokuureistasi. Apple Watch Series 2 antaa vapauden lisätä juuri ne apit, jotka sopivat tarpeisiisi parhaiten.

iPhonen Terveys-appi
Kaikki tietosi yhdessä paikassa.
Syketietojesi lisäksi Terveys-appiin tallentuu kaikkien terveys- ja kuntoiluappiesi keräämät tiedot, joten voit tarkastella niitä yhdessä selkeässä näkymässä. Voit muokata käyttöliittymän näkymää tai tutkia tarkemmin tiettyjä mittaustuloksia, jotta huomaat tiedoissa ajan mittaan kehityssuuntia.

Aina valmis apuri
Vain se mitä tarvitset. Silloin kun tarvitset.

Kevyt napautus kertoo saapuneesta viestistä tai puhelusta. Käytä suosikkiappejasi silmänräpäyksessä. Laita Siri asioille vain ääntäsi käyttämällä. Huomaa saapuvat viestit ja puhelut napautuksesta ranteessasi. Apple Watch Series 2:lla vastaanotat tärkeät viestit ja hoidat asioita nopeasti ja kätevästi suoraan ranteestasi – joten voit pysyä liikkeellä koko päivän.

Apit ja ilmoitukset
Ajan tasalla. Koko ajan.
Apple Watch Series 2 auttaa sinua pitämään asiat järjestyksessä ja pysymään aina tietojen tasalla ja yhteyksissä. Uusi kaksiytiminen prosessori ja tehokkaampi näytönohjain mahdollistavat appien nopeamman toiminnan ja sulavammat animaatiot. watchOS 3:ssa suosikkiappisi avautuvat välittömästi ja päivitettyinä. Kaksi kertaa kirkkaampi näyttö takaa paremman näkyvyyden jopa suorassa auringonvalossa.

Kellotaulut
Kauneutta käytännössä.
Aseta kellotauluun tietoja suosikkiapeistasi, niin näet kaiken tarvitsemasi yhdellä vilkaisulla. Napauttamalla appi avautuu välittömästi. Voit myös helposti liikkua kellotaulusta toiseen pyyhkäisemällä reunasta reunaan, joten käytössäsi on aina tilanteeseen parhaiten sopiva kellotaulu.

Dock
Suosikkiappisi. Heti käsillä.
Siirry Dockiin painamalla sivupainiketta ja navigoi nopeasti eniten käyttämiesi appien läpi. Apit avautuvat välittömästi ja pysyvät päivittyneinä, joten viimeisimmät tiedot, kuten uutiset, sää ja osakekurssit, ovat aina saatavilla, kun niitä tarvitset.

Siri
Kysy vain.
Tarkista uudet viestit tai sähköpostit. Pyydä kappaletta, joka pyörii päässäsi. Selvitä, oletko saanuyt Liike-ympyräsi täyteen. Siri voi auttaa sinua hoitamaan asioita nopeasti ja helposti. Nosta vain ranteesi, sano ”Hei Siri” ja puhu.
Series 2 on saapunut. Sisäänrakennettu GPS. Vedenpitävä 50 metriin saakka. Uusi huippunopea kaksiytiminen prosessori. Ja kaksi kertaa aiempaa kirkkaampi näyttö. Apple Watch Series 2 on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään aktiivisena,...
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 6,90 €
Kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Postista 6,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Toimitus myymälään 0,00 €