0201 124 200        myynti@veikonkone.fi        Katso aukioloajat

APPLE WATCH SERIES 1 38MM

R.KULTA ALUM/PINKKI, MNNH2FS/A

APPLE
APPLEWATCHSERIES138MM_190198132260_1.jpg
UUSI
279,00 €
  • Takuu: 1 vuotta
Heti varastosta
Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 4,90 €Toimitus myymälään: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin

Salamannopea suorituskyky
Kaksiytimisellä prosessorilla varustettu Apple Watch Series 1 on valmiina silloin kun sinäkin. Suosikkiappisi avautuvat välittömästi ja ovat aina päivitettyinä. Jokapäiväiset toiminnot, kuten Aktiivisuus-ympyröiden seuraaminen, kalenterin tarkistaminen tai viesteihin vastaaminen hoituvat hetkessä.

Tallenna ja jaa liikkeesi
Seisomisen, liikkeen ja liikunnan ympyrät kertovat, kuinka aktiivinen olet päivittäin, ja kannustavat sinua liikkumaan hieman enemmän. Katso, oletko istunut liian pitkään. Seuraa ottamiesi askelten ja polttamiesi kalorien määrää. Ja tähtää siihen, että kuntoilet 30 minuuttia, joko kerralla tai osissa.

Mittaa harjoitteluasi
Valitse erilaisista sisä- ja ulkolajeista, kuten pyöräily, juoksu ja crosstrainer-treeni, aseta tavoitteesi ja ala liikkua. Apple Watch Series 1 mittaa liikkeesi tarkasti joka lajissa. Valitse jopa viisi eri mittaustulosta samaan näkymään ja merkitse segmenttejä.

Tarkkaile terveyttäsi
Koska Apple Watch Series 1 kulkee aina mukanasi, se auttaa sinua näkemään terveytesi koko kuvan. Sen avulla voit seurata helposti sykettäsi, hallita stressiä ja lisätä rutiiniesi kannalta hyödyllisiä appeja. Saat siis kattavamman kuvan itsestäsi.

Pysy yhteyksissä
Kevyt napautus kertoo saapuneesta viestistä tai puhelusta. Käytä suosikkiappejasi silmänräpäyksessä. Laita Siri asioille vain ääntäsi käyttämällä. Apple Watch Series 1: llä voit vastaanottaa tärkeitä tietoja ja hoitaa asioita nopeasti ja kätevästi suoraan ranteestasi, joten voit pysyä liikkeellä koko päivän. 

Salamannopea suorituskykyKaksiytimisellä prosessorilla varustettu Apple Watch Series 1 on valmiina silloin kun sinäkin. Suosikkiappisi avautuvat välittömästi ja ovat aina päivitettyinä. Jokapäiväiset toiminnot, kuten Aktiivisuus-ympyröiden seuraamine...
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Kotiinkuljetus 8,90 €
Nouto Postista 6,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €
Toimitus myymälään 0,00 €